Bakırköy'de Seyahat Sağlık Sigortası Nerede Yaptırabilirim?

Firmamız Traveland Turizm A.Ş. bir çok sigorta firmasının yetkili acentasıdır. Sigortalarınızı Bakırköy ofisimizden hızlıca yaptırabilirsiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Bakırköy'de Seyahat Sağlık Sigortası Nerede Yaptırabilirim?

Yurtdışı seyahatlerinizde, Vize başvurularınızda seyahat sağlık sigortası ihtiyacınız doğmaktadır. Peki nedir bu seyahat sağlık sigortası? Seyahat sağlık sigortalarının iki çeşidir bulunmaktadır. Bunlardan birisi yurtiçi seyahat sigortası diğeri ise yurtdışı seyahat sağlık sigortasıdır.

Seyahat sağlık sigortası yurt içine, yurt dışına veya yurt dışından ülkemize seyahat edenleri, seyahatleri esnasında karşılaşabilecekleri ani rahatsızlık ve hastalıklarda koruma altına alan sigorta türüdür.

Firmamız Traveland Turizm A.Ş. bir çok sigorta firmasının yetkili acentasıdır. Sigortalarınızı ofisimize gelerek yada çağrı merkezimizden uygun ve ucuz fiyatlarla yaptırabilirsiniz. 

Yetkili olduğumuz sigorta firmaları; Demir Hayat, Sompo Japon, Ankara Sigorta, Anadolu Sigorta, Türk Nippon, Ak Sigorta. Sigorta fiyatı almak, yada poliçe temin etmek için bizlere ulaşabilirsiniz. 

İletişim Bilgilerimiz:

Kartaltepe Mahallesi, Belediye Hekimi Sokak, No:12/1 Bakırköy / İSTANBUL

0850 304 03 58 - 0555 881 71 43 - 0555 881 75 43

Bakırköy'de Seyahat Sağlık Sigortası Nerede Yaptırabilirim?