En Uygun Ucuz Güney Afrika Uçak Biletleri ve Seferleri

Güney Afrika, Cape Town İstanbul en uygun uçak bileti www.traveland.com.tr de bulabilirsiniz. Traveland Turizm en ucuz, en uygun uçak biletlerini sizler için araştırıyor

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
En Uygun Ucuz Güney Afrika Uçak Biletleri ve Seferleri

Güney Afrika Uçak Bileti

Güney Afrika Uçak Bileti almak için 0850 304 03 58 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.
Güney Uçak Afrika Bileti

Güney Afrika'ya Türk Havayolları tarafından düzenli olarak seferler düzenlenmektedir. Bunun yanısıra South African Airways'da düzenli olarak seferler düzenlemektedir. Güney afrika uçak bileti almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Güney Afrika Cumhuriyeti, Afrika'nın en güney ucunda yer alan bir ülkedir. Güneybatısında Atlas Okyanusu, güneydoğusunda Hint Okyanusu

Güney Afrika Hakkında

Hindistan, Afrika ve Okyanusya tarafından çevrilen, dünyanın üçüncü büyük okyanusu. Asya’nın güneyinde, Afrika ile Avustralya arasında kalan deniz. 20° doğu boylamıyla Atlantik’ten, 147° doğu boylamıyla Büyük Okyanustan ayrılır. Bu deniz, okyanuslar içinde en küçük olanıdır. Avustralya ile Afrika arasındaki uzaklık yaklaşık olarak 10.000 kilometredir. Yüzölçümü kollarıyla berâber 74.900.000 km2yi bulur.

Kuzeyde Namibya, Botsvana ve Zimbabve, kuzeybatısında Mozambik ve Swaziland vardır. Küçük bir krallık olan Lesotho ise Güney Afrika Cumhuriyeti toprakları içinde yer alır. Ülke, Afrika kıtasının güney kesiminin hemen hemen yarısını kaplamaktadır.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin 3 tane başkenti vardır. Bunlardan; Pretoria kenti yürütmenin başkenti, Bloemfontein yargı başkenti ve Cape Town şehri yasama başkentidir. En büyük kenti Johannesburg şehridir. 2010 yılı rakamları ile tahmini nüfusu 49, 991, 300 (25. sırada). Ülke nüfusnun %79.3 siyahiler, %9.1 beyazlar %9.0 melezler ve %2.6 asyalılardan oluşur. Toplam yüzölçümü 1, 221, 037 km2'dir (25. sırada). Ülkede 11 tane resmi vardır. Afrikaanca, Güney Ndebele dili, Güney Sotho dili, İngilizce, Kuzey Sotho dili, Swati dili, Tsonga dili, Tswana dili, Venda dili, Xhosa dili, Zuluca dilleri resmi dillerdir.

Güney Afrika'nın yönetim biçimi demokrasidir. GSYH'sı 2008 rakamları ile 493.4 milyar dolardır. Kişi başına milli gelir ise 10, 136 dolardır.

Güney Afrika'da yönetim başkenti Pretoria, yasama başkenti Cape Town, yargı başkenti Bloemfontein'dir.Yabancı Öğrenciye Çalışma İzni: Güney Afrika'da yabancı öğrenciler haftada 20 saate kadar çalışabilir.

Coğrafi KonumGüney Afrika doğal güzellikler ve zengin bir kültürel mirasla kutsanmış olağanüstü bir ülke. Güney Afrika'da iklim ılıman iklimden subtropikal iklime geçiş yapmakta.

Yeryüzü şekli itibariyle sade bir çöl görünümünden muhteşem dağlara, bereketli ovalara ve ormanlara kadar değişim gösteriyor. Güney Afrika halkı kırsal kesimlerde yaşayan topluluklar ve tüm dünya ülkelerinde olduğu üzere şehirlerde yaşayan sofistike ve kozmopolitan insanlardan oluşmakta.

Güney Afrika Cumhuriyeti haritası

Afrika kıtasının en güneyinde bulunan Güney Afrika 1.3 milyon km2'lik (500.000 mil2) yüzölçümü ile İngiltere'den beş kat, Kaliforniya, Nevada ve Arizona eyaletlerinin birleşiminden ise daha büyük.

Ülke Kuzeyde büyük Limpopo Nehri'nden yaklaşık 2000 kilometre'lik uzantıyla güneyde Ümit Burnu ve Agulhas Burnu'nu içine alan kıta topraklarına sahip.

yıkadığı kıyılardan Doğuda ılık Hint Okyanusuna uzanan Güney Afrika'nın kıyı şeridi 3600 kilometre. Ülkenin bir kıyıdan diğer kıyıya uzanan kumsallarında güneş ve su sporları sevenlere hiç bir kısıtlama yok.

Güney Afrika Cumhuriyeti Afrika'nın en güneydeki kesimini kaplar. Komşuları Namibya, Botsvana Cumhuriyeti, Zimbabwe, Mozambik Cumhuriyeti ve Swaziland Krallığı'dır. Güney Afrika toprakları Lesotho Krallığı'nı bütünüyle içine alır. Cape Town'un 1 920 km güney doğusunda Güney Atlantik'te bulunan Prince Edvvard ve Marlon Adaları 1947 yılında Güney Afrika tarafından alınmıştır.

Güney Afrika, batıda, güneyde ve doğuda Güney Atlantik ve Hint Okyanusu'nun güneyi ile çevrilmiştir. Güney Afrika 'nın kıyı şeridi sırasıyla kuzeye doğru akan soğuk Benguela ve güneye doğru akan Agulhas ile yıkanır.

Ülke kurak olup yıllık ortalama yağış miktarı 464 mm'dir. Yazları sıcaklığın 32°C'nin üzerinde olduğu günler oldukça fazladır. Nisan ve Mayıs genellikle en uygun hava koşullarının olduğu aylardır.

Mesai Saatleri

Özel Kuruluşlar : Pazartesi-Cumartesi 09:00 - 18:00 Bankalar: Pazartesi-Cuma günleri mesai 09:30 - 16:00 arasıdır. Cumartesi günleri bazı şubeler 8:00 - 12:30 arası çalışmaktadır. Kamu Kurumları: 08:30 - 17:00 Mağazalar: 09:00 - 19:00 saatleri arası açık. Bazı turistik yerlerde mağazaların kapanma saatleri gece 22:00'ye kadar uzayabilmektedir. Cumartesi günleri mağazalar daha kısa süreyle çalışır. Pazar günleri mağazaların önemli bir kısmı kapalıdır.

Sağlık

Bugün Güney Afrika Cumhuriyeti, AIDS hastalığında çok tehlikeli bir noktaya gelmiştir. Ülkenin tamamında her 4 kişiden biri AIDS taşıyıcısıdır. Ortalama insan ömrü kadın ve erkeklerde 47 yıldır. Bu diğer Afrika ülkelerine göre yüksek sayılabilir ancak yinede gelişmiş ülkelerin ve Türkiye'nin çok gerisindedir.

Ülkede kalış süreniz dahilinde her hangi bir hastalık, hastane gereksinimi veya kazalara karşı sigortalı olmanızı tavsiye ediyoruz. Güney Afrika'nın tıb alanında ün sahibi bir ülke olduğunu da hatırlatalım. Mevsimler

Güney Afrika, ekvator çizgisinin güneyinde yer aldığından iklimler Türkiye'nin tersidir.

İlkbahar ayları: Eylül, Ekim, Kasım Yaz ayları: Aralık, Ocak, Şubat Sonbahar ayları: Mart, Nisan, Mayıs Kış ayları: Haziran, Temmuz, Ağustos

Yaz aylarında ortalama sıcaklık 30 derece civarıdır.Kış ayları rüzgarlı ve çok nadiren sıfırın altındadır.

İklim

Genel anlamda ülkenin iklimi ılıman ve sıcaktır. İklimler ve mevsimler arasında çok büyük değişikliklere rastlanmaz. Turizm Merkezleri Yaz Kış Bloemiontein (Free State) 29, 0 ° C 18, 5C Cape Town ( Western Cape) 24, 0 ° C 22, 6 ° C Durban (KwaZulu-Natal) 25, 5 ° C 22, 6 ° C Johannesburg (Gauteng) 24, 7 ° C 18, 0 " C Kimk-rley (Northern Cape) 32, 0 ° C 20, 0 ° C Nelspruit (Mpumalanga) 28, 5 ° C 23, 0 ° C Pretoria (Gauteng) 27, 5 ° C 21, 0 ° C

Elektrik

Güney Afrika'da Elektrik 220/230 Volt ve 50 Hz'dir.

Toplum

Modern metropol Johannesburg'un çılgın kalabalığından yalnızca 20 dakika uzaklıkta bulunan Sterkfontein Mağaralarında halen yankılanan ve o ürküntü veren duyguyu derhal algılayacaksınız. Sterkfontein insanoğlunun ilk yürümeye başladığı dönemlere ait fosillerin bulunduğu bir Dünya Koruma Alanı.

Uygun Afrika Uçak Bileti

Afrika Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Afrika şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Güney Afrika Uçak Biletleri için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.