En Uygun Ucuz Özbekistan Uçak Biletleri ve Seferleri

Ucuz, Kampanyalı Özbekistan uçak biletine sahip olmak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
En Uygun Ucuz Özbekistan Uçak Biletleri ve Seferleri

Özbekistan Uçak Biletleri

Özbekistan Uçak Bileti almak için 0850 304 03 58 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.
Traveland Turizm En ucuz Özbekistan Uçak Biletleri 'ni sizler için araştırarak en uygun bileti bulur ve sizlere sunar. Uçak bilet fiyatları müsait koltuk sayısına ve uçuş tarihinize göre değişiklik gösterse de, Traveland Turizm en iyi uçuş fırsatlarını bulmanıza yardımcı olur.
özbekistan uçak bileti

Türkiye'de Özbekistan ve şehirlerine düzenli olarak uçak seferler düzenlenmektedir. Hem Türk Havayolları hemde Ozbekistan Havayolları uçuşlar gerçekleştirmektedir. Uygun ve kampanyalı fiyatları için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Özbekistan Hakkında

Tabiat gezileri ve tarihi geziler tam bana nazaran diyorsanız hemen Özbekistan uçak bileti araştırmaya başlayın çünkü Özbekistan gezisi bütün beklentilerinizi karşılayacak bir seyahat olacak.

Orta Asya`da ünlü Ipek Yolu üzerinde bulunan Özbekistan, tarihi yaşatan şehirleri ve görkemli doğası ile dikkat çeken bir ülkedir. Coğrafi durumu, alabildiğine yüksek dağları,yemyeşil vadileri, dünyanın en yüksek zirveleri ile önemli bir gezim ülkesidir.

Önemli kentleri Başşehir Taşkent, Semerkant ve Buhara tek tek ziyareti hakeden görülmeye değer şehirlerdir.

Taşkent`in “Eski şehir” olarak malum bölümü oldukça etkileyicidir. Mozaleler, medreseler şeklinde tarihi yapılar ve 19. Yüzyıla ilişik sanat eserlerinin sergilendiği müzeleriyle ziyaretçilerine tarihin sayfalarını açmakta. Tarihin yanısıra doğası ile de ağırlar ziyaretçilerini. Unutulmaz doğa gezileri fırsatı sunan kent ve çevresi her geçen gün ziyaretçi sayısının artmasında oldukça etkili.

Şehir içi ulaşımı elde eden Taşşehir metrosu, 1978 yılında hizmete açılmış ve dönemin Orta Asya’da ki ilk ve tek metrosu olma özelliğine haiz. Mimari açıdan da çok önemli bir yeri olan metro görülmeye kıymet.

Bir kültür şehri olan Taşşehir`te birçok tiyatro, konser, beyaz perde salonları ve üniversiteler bulunmakta, şehir, Sovyetler Birliği zamanında, lüks ve gosterişli mağazaların süslediği geniş caddeleriyle Orta Asya’nın en popüler bölgesi durumundaydı. Günümüzde hala ,popülaritesini sürdüren Taşkent caddelerinden Saligokh; heykelleri, lüks mağazaları, şık kafeleri ve ışıltısı ile ilgi çekmekte. Pushkin Caddesi ise bir başka ünlü caddesi şehrin. Dünyaca ünlü markaların Özbekistan`da ki merkezi, Kakhara caddesi ise eğlence tutkunlarının gözdesi.Rus ve Batı müziklerinin çalındığı kulüp ve barlar gece yaşamını renklendirmekte. Semerkant şehri ise dünyanın en eski şehirlerinden biri ve UNESCO`nun Dünya Mirasları sıralamasında yeralmakta. Özellikle Registan Meydanı ve bu meydanda ki İslam hayatına ilişkin büyük medreseler ile bilinmektedir.

Semerkant civarlarında ki Buhara kenti, tarihte bölgenin en önemli kültür ve tecim merkezi olarak bilinir.Bununla beraber haiz olduğu biroldukça İslami eserle bilinir ve kutsal bir şehir olarak kabul edilir. Eski alimlerin mozole ve medreselerini barındırmaktadır.

Orta Asya mutfakları içinde hatırı sayılır bir üne sahip Özbekistan mutfağında yüzlerce yiyecek çesidi bulunmakta. Meyvelerin olmazsa olmaz olduğu Özbekistan`da süt ve süt ürünleri de çok önemli bir tüketim kaynağı. Bir Türk boyu olmanın gereği olarak ciddi bir çay sevdası görülür ülkede, yemekler çayla başlar ve çayla sonlanır. Geleneksel tatlılar ise yiyeceklerden once servis edilir.

Uluslararası ilişkilerinin artmasıyla beraber turizm sektörüne ağırlık veren Özbekistan, zengin zamanı ve doğal güzelliklerini ön plana çıkartma eğiliminde. Büyük yatırımların söz mevzusu olduğu bu turizme yönelik çalışmaların neticeları Özbekistan tayyare bileti satışlarının artması ile alınmaya başlandi bile. İstanbul şeklinde bir çok büyük şehirden Özbekistan`a direk ve aktarmalı uçak seferleri düzenlenmektedir.

Uçakla Özbekistan'a Ulaşım

Taşkent , ( IATA : TAS , ICAO : UTTT ), Özbekistan'ın ana uluslararası havalimanıdır. Havaalanı kendisi oldukça modern ve çeşitli uluslararası taşıyıcıların yanı sıra ulusal Özbekistan Hava Yolları ile faaliyet göstermektedir . Havaalanı altyapısı iyi olmasına rağmen personel değil. Birçoğundan anlamsız bürokrasi ve yararsız bir tutum bekleyin. Bagaj talebi ve gümrük prosedürleri biraz zaman alabilir. - iki saat izin verin.

Andijan , Buhara , Fergana , Karshi , Namangan , Nukus , Samarkand , Taşkent , Termez ve Urgenç havaalanları var .

Ucuz ve uygun özbekistan uçak bileti almak için bizlerle iletişime geçiniz.

Traveland Turizm A.Ş Uzbekistan AirwaysTürk Havayolları Uçuşlarını satmada ve rezervasyon yapmada tam yetkili acentadır. Biletleme ve rezervasyon işlemleriniz için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Özbekistan uçak biletleri için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.