En Uygun Ucuz Kuveyt Uçak Biletleri ve Seferleri

Ucuz, Kampanyalı Kuveyt uçak biletine sahip olmak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
En Uygun Ucuz Kuveyt Uçak Biletleri ve Seferleri

Kuveyt Uçak Biletleri

Traveland Turizm En ucuz Kuveyt uçak biletleri 'ni sizler için araştırarak en uygun bileti bulur ve sizlere sunar. Uçak bilet fiyatları müsait koltuk sayısına ve uçuş tarihinize göre değişiklik gösterse de, Traveland Turizm en iyi uçuş fırsatlarını bulmanıza yardımcı olur.

Numaralı telefonlarımız Kuveyt uçak biletinizi satın alabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.
Kuveyt Uçak Bileti

Kuveyt Havayolları, Kuveyt’in ulusal havayoludur. Kuveyt Havayolları Orta Doğu’dan, Hindistan, Avrupa, Güneydoğu Asya ve şimal Amerika’ya, ana merkezleri olan Kuveyt Uluslararası Havalimanı’ndan tarifeli seferlerle uçmaktadır.

Kuveyt Havayolları 1954 senesinde kurulmuştur. Kuveyt Havayolları başlangıçta kısıtlı olan uçuş ağıyla Abadan, Beyrut, Şam ve Kudüs’e seferler düzenlemiştir. İkinci yılında, sektörde yeni olmanın verdiği tecrübesizlikle ekonomik sıkıntıyla karşı karşıya kalan havayolu, %50 hissesini Kuveyt Devleti'ne devretmiştir. Bu hisse devrinden sonra şirketin yeni ortağı Kuveyt Devlet'i şirketin sermayesini iki katına çıkartmış daha sonrasında da havayolunun öteki %50 hissesini de alarak tamamına sahip olmuştur.

Kuveyt Havayolları 1962 senesinde kiraladığı dünyanın ilk jet-motorlu uçakları Comet 4-C ile jet yılına giriş yapmıştır. 1960’lı yıllarda ulusal havayolu uçuş ağını hızlıca genişletmiş ve Londra’ya haftada üç tarifeli sefer düzenlemeye adım atmıştır. Hızlı değişen havacılık ihtiyaçlarına ayak uydurabilmek için 1968 senesinde 3 tane Boeing 707 filosuna eklemiştir. 10 yıl sonra Kuveyt Havayolları 8 uçağının hepsi Boeing 707 olan filoya sahip olmuştur.

1978 yılında Kuveyt Havayolları, ilk iki B747-200 tipi uçağı teslim alarak ve bir sonraki yıl üçüncüyü ekleyerek, geniş gövdeli filo yılına girmiştir. Bu gelişme Kuveyt Havayolları’nın uçuş ağını batıda New York’a ve doğuda Manila’ya kadar genişletmesine olanak elde etmiştır.

Filonun modernizasyonuna devam eden havayolu, 4 tane Boeing 727 uson zamanlarını 1980-1981’de teslim almıştır. 2 yıl sonrasında 8 adet Airbus A310 ve Airbus A300-600 uçakları ile 1986 senesinde 3 tane Boeing 767-200ER uçakları havayolunun geniş-gövdeliler filosuna katılmıştır.

Havayolu, Irak'ın Kuveyt'i işgali sırasında binalarının ve 42 uçaklarının yıkımının ardından, tekrar hizmete girmiştir. Kuveyt Havayolları filosu şimdi 3 tane A320-200, 3 tane A310-300, 5 adet A300-605R, 4 adet A340-300 ve 2 tane Boeing 777-200ER uçaklarıyla filosunu 17’ye çıkarmıştır.

Kuveyt Havayolları, güvenliği en yüksek önceliklerinden biri olarak benimseyerek devam ederken, yolcuları için en iyi hizmet ve konforu sağlayan bir havayolu taahhüdü ile dünya genelinde 47’den fazla ülkeye ulaşmak için ağını yine kurmayı amaçlamaktadır.

Uçakla Kuveyt'e Ulaşım

Kuveyt Uluslararası Havaalanı ( IATA : KWI ), Kuveyt'in tek havaalanıdır ve çoğunlukla Orta Doğu'da uçan birkaç havayoluyla servis edilmektedir .

Ulusal havayolu şirketi Kuwait Airways , Frankfurt , Cenevre , Roma , Kuala Lumpur , Londra , New York ve Paris'e ve diğer Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu destinasyonlarına hizmet vermektedir.

Kuveyt'e hizmet veren uluslararası havayolları, Londra'dan British Airways, Washington DC'den United Airlines, Frankfurt'dan Lufthansa, Amsterdam'dan KLM, Singapur'dan Singapur Havayolları , Bangkok'tan Tay Air, İstanbul'dan Türk Hava Yolları ve ayrıca diğer büyük Körfez merkezleri ( Dubai , Doha , Abu Dhabi , vb.) Emirates Havayolları, Katar Havayolları, Etihad Havayolları, Gulf Air ve diğer birçok havayoluyla erişilebilir. Malezya Havayolları, Ukrayna Uluslararası Havayolları, Bulgaristan Hava ve Çek Cumhuriyeti dahil olmak üzere Kuveyt'e mevsimsel uçuşlar yapan bazı havayolları da vardır.

Traveland Turizm A.Ş Kuwait Airways Biletlerini satmada ve rezervasyon yapmada tam yetkili acentadır. Biletleme ve rezervasyon işlemleri için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Biletinizi hemen satın almak yada rezervasyon yapmak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Traveland Turizm AŞ. Olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız. Kuveyt Uçak Biletiniz için bizlerden fiyat almanızı tavsiye ediyoruz. Ve en uygun fiyatı vereceğimize garanti veriyoruz.

Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Kkuveyt uçak biletleri için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.