En Uygun Ucuz İran Hava Yolları Uçak Biletleri ve Seferleri

İiran Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla İran uçak biletini satın al.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
En Uygun Ucuz İran Hava Yolları Uçak Biletleri ve Seferleri

İran Uçak Biletleri

İran Uçak Biletleri almak için 0850 304 03 58 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.
İran Uçak Biletleri

Firmamız Traveland Turizm A.Ş Hem Mahan Air Hemde Türk Hava Yolları Resmi Acentasıdır. Tursab No:10051 Bilet satın almak ve rezervasyon yapmak için hemen bizleri arayınız.


Umuma Mahsus Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Yalnız, pasaportta İsrail vizesi ya da damgası kesinlikle bulunmamalı. Eğer İsrail giriş-çıkışınız varsa pasaportunuzu değiştirin.

İran Hakkında

Türkiye-İran arası uçuş için birçok alternatif var. Turkish Airlines (Türk Havayolları), Atlas Global, Pegasus Airlines, Mahan Air, İran Air, Taban Airlines ,Qeshm Airlines gibi firmaların direk uçuşları mevcut. İran’da kredi kartı hiçbir şekilde kullanılmadığı için internet üzerinden uçak bileti rezervasyonu ve satışı yapılmıyor. Traveland Turizm Çağrı Merkezi 0 850 302 30 36 aracılığıyla uçak biletinizi alabilirsiniz . Ofisimizin konumu merkezi bir yerde olduğu için isterseniz toplu taşıma araçlarıyla istersenizde özel aracınızla ulaşım sağlayabilirsiniz.


İran’da kredi kartı, ATM kartları ve çek kullanılamıyor. O nedenle yanınızda dolar ya da euro cinsinden nakit para bulundurun. Normal şartlar altında İran’a 1000 doların üzerinde nakitle giriş yapıyorsanız, bunu gümrük görevlilerine bildirmelisiniz. Ama hiçbir görevli sizin kaç para ile İran’a girdiğinizi kontrol etmiyor. O yüzden paranızı göstermeyin, boşuna yorulmayın gümrüklerde.

İran’ın para birimi riyal. Ama halk kendi arasında riyalden bir sıfır atarak bu paraya tümen diyor. Yani mesela 1000 riyallik bir şey satın alacaksanız, satıcı sizden 100 tümen istiyor. İkisi aynı para. Kafanız karışmasın.

Yeme – İçme

Kebaba ve pilava doyacaksınız diyeyim, siz anlayın. Hatta gezinizin tahminen üçüncü ya da dördüncü gününde sebze istiyorum, diye yakarmaya başlayacaksınız. Restoranlarda yiyenler için sebze gibi bir opsiyon, neredeyse yok gibi. Vejetaryenler aç kalmaya kendilerini hazırlasınlar.

Giyim-Kuşam

Turistler ve Müslüman olmayanlar da dahil bütün kadınlar İran’da İslami hicap kurallarına göre örtünmek zorunda. Ama İslami hicap, kimilerinin zannettiği gibi çarşaf giymek anlamına gelmiyor. Bir başörtüsü takmak ve vücut hatlarını belli etmeyen şeyler giymek yeterli. Uzun bir etek, şalvar ya da üzerinde tunik olmak şartıyla pantolon giyebilirsiniz. Başörtünüzü de sıkı sıkıya bağlamak zorunda değilsiniz. Zaten gittiğinizde göreceksiniz, İranlı kadınlar başörtüsü altından saç gösterme yarışındalar ve gözüken saçlar pek sorun çıkarmıyor gibi. Yani kıyafet konusu biraz can sıkıcı ama fazla da büyütmemek lazım.

Uçak İle İran'a Ulaşım

İran ile Türkiye arasında çok köklü bir ulaşım ağı bulunuyor. Türkiye’den İran’a gitmenin en basit yolu havayolu sekmesini kullanmak. İran’da direkt uçuşla gidilebilecek şehirler arasında başkent Tahran, Şiraz, Tebriz, İsfahan, Meshed, Ahvaz ve Kermanşah bulunuyor. İran uçak biletleri alarak Türk vatandaşlarından vize istemeyen bu ülkeye basitlıkla gidilebiliyor. Karayolu ve trenyolu ile de ülkeye geçiş gerçekleştirme mümkün.

Vizesiz ülkeler arasındaki İran, Türkiye’den basit ulaşım olanağı ile keşfedilebilecek ülkelerden. Köklü tarihi geçmişi, varlıklı kültürel değerleri, görkemli lezzetleri, misafirperver halkı ile İran yakın coğrafyanın en eğlenceli seyahat rotalarından biri.

İran Uçak Biletleri Fiyatları

İran Hava Yolları ve Türk Havayolları İstanbul'dan İran'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel İran Uçak Biletleri Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz İran uçak biletleri için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
tebriz uçak bileti, en uygun tebriz uçak bileti, istanbul tebriz uçak bileti, tebriz uçak seferleri, tebriz uçak bileti fiyatları, ucuz tebriz uçak bileti, tebriz kampanyalı bilet, mahan air, thy, türk hava yolları, iran uçak biletleri, tahran uçak bileti