Termal ve Kayak Keyfi Bursa'da

Termal ve Kayak Keyfi Bursa'da rezervasyon ve uygun fiyatlar için firmamıza iletişim geçiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Termal ve Kayak Keyfi Bursa'da
Termal ve Kayak Keyfi Bursa'da 

» Termal ve Kayak Keyfi Bir Arada Termal Otel Konaklama
Her şeyi bir kenara bırakıp sınırsızca kayak yapabileceğiniz, sağlığınıza sağlık katacak, termal imkânlarıyla bütün bir senenin yorgunluğunu atma olanağına sahip olacağınız bir tatile ne dersiniz? 
Bursa'nın en güzel semtlerinden birinde bulunan otelimizde sevdiklerinizle sıcacık bir ortamda geçireceğiniz güzel bir tatil fırsatı sizleri bekliyor.
» Kalkış Yerleri & Saatleri
Araç Kalkış Noktalarımız:
04:30 Yenibosna Yanyol BP Otoparkı (Yenibosna Airport Outlet Center 50 Metre Yanında Havalimanı Tarafına Doğru)
05:00 Etiler Akmerkez Ulus Kapısı
05:30 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü
05:40 Kartal Köprüsü Altı 
06:00 Çayırova Mc Donald's Önü

» 1. Gün: Uludağ Kayak Merkezi - Tam Gün Kayak Keyfi - Bursa
Siz değerli misafirlerimizle buluşmanın ardından araç içerisinde kahvaltı paketi ve sıcak soğuk ikramlarımız eşliğinde yaklaşık 4 - 4,5 saatlik Uludağ yolculuğumuza başlıyoruz. Karlar ile örtülmüş ormanlar arasından yapacağımız yolculuğumuzun sonundan 08:30 09:00 arasında Uludağ Kayak Merkezine varıyoruz. Dileyen misafirlerimiz anlaşmalı olduğumuz Şampiyon Kayak Evinden gerekli ekipmanların kiralanmasının ardından gün boyu kayak keyfi yapabilir, telesiyej ile zirveye çıkabilir, çevre gezisi yapabilirler. Dileyen misafirlerimiz bölgedeki cafe ve restoranlarda vakit geçirebilir veya bembeyaz karlarla örtülmüş olan doğanın eşsiz karelerini fotoğraflayabilirler. Akşam 16.45 de otopark alanında buluşmamızın ardından saat 17.00’de konaklama yapacağımız otelimize doğru hareket ediyoruz. Akşam yemeğimizin ardından dileyen misafirlerimiz otelimizin termal imkanlarından faydalanabilirler.

» 2. Gün: Bursa – Tam Gün Termal Keyfi – Uludağ Kayak Merkezi - İstanbul
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından 08:00 de otelin önünden aracımıza biniyor ve Uludağ’a doğru hareket ediyoruz. Tüm gün Uludağ’da serbest zamanın ardından akşam 16:45 de otoparkta buluşmanın ardından 17:00 da hareket ediyor ve yolda Yavuz İskenderoğlu kebabçısında verilecek olan yemek molasının  ardından siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak vedalaşıyoruz.
NOT: Dileyen misafirlerimiz bugün Uludağ’ a çıkmayıp otel de kalarak Spa ve Termal Hizmetlerden yararlanabilir, Bursa şehir merkezinde gezebilir akşam dönüş aracımıza dahil olabilirler.


Fiyat ve müsaitlik bilgisi için çağrı merkezimiz 0 850 302 30 36 ve info@traveland.com.tr