Bağdat Uçak Bileti

Bağdat Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Irak Bağdat şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Bağdat Uçak Bileti

Ucuz Bağdat Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Bağdat Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Bağdat Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz;
Çağrı merkezimizden yapacağınız rezervasyon ve biletleme işlemlerinizde %20'ye kadar varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak en uygun ve ucuz bilete sahip olun.

Bağdat Hakkında

Yüzyıllar süresince İslam dünyasının bilim, kültür ve ticaret merkezi olan şehir, Abbasiler'e birkaç yüzyıl başkentlik etmiştir. 2001 senesinde nüfusu 4.950.000 iken, Irak Savaşı ardından nüfusu 2011'de 7.216.000'e çıkmıştır. Bağdat aynı vakitte Orta Doğu'nun Kahire ve Tahran'dan sonra en büyük üçüncü şehridir.

Bağdat, Irak ve Mezopotamya kültürü İslam dini ve geleneksel Arap kültürü çevresinde biçimlenmiştir. Buna karşın, Bağdat kenti çeşitlilikler içersinde yüksek bir kozmopolit toplum ve canlı bir kültüre sahiptir. İslam tesiri Arap kültürünün mimari, müzik, giyim, mutfak ve hayat tipinde görülebilmektedir.

Uygun Bağdat Uçak Bileti

Bağdat Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Bağdat şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçakla Bağdat 'a Ulaşım

İstanbul'dan Bağdat Uluslararası Havaalanı'na her gün 03.15'te uçuşlar var. Münih'ten her hafta dört sefer var, ayrıca Viyana'dan uçabilirsiniz . Ortadoğu'da, Abu Dhabi , Amman , Beyrut , Şam , Dubai , Kahire , Manama ve Tahran gibi şehirlerin hepsinin Bağdat ile iyi uçuş bağlantıları var. Gryphon Air, Kuveyt uçuşları var; Ancak, havalimanının askeri kanadından çıkıp geldiklerinden bu hizmetin kimler tarafından kullanıldığına dair sıkı düzenlemeler vardır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Tabii ki, askeri personel ve Amerika Birleşik Devletleri tarafından onaylanan resmi işlerde seyahat eden diğer kişiler için ABD Hava Kuvvetleri, komşu ülkelerden uçuşlar yapıyor. Havaalanına yapılan isyan saldırıları ile kum fırtınelerine kadar çeşitli uçuşlar nedeniyle tüm uçuşlar askıya alındı.

Bağdat Uçak Bileti Fiyatları

Irak Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Bağdat'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Bağdat Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bağdat Hava Durumu

BAĞDAT HAVA DURUMU

Bağdat Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Bağdat uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz bağdat uçak bileti, istanbul bağdat uçak bileti, ırak hava yolları bilet fiyatları, ırak havayolları bağdat istanbul, bağdat hava yolları, bağdat istanbul uçakla kaç saat, bağdat istanbul uçak seferleri thy, ırak hava yolları uçuş saatleri, bağdat erbil uçak, bağdat'a vize varmı