Dallas Uçak Bileti

Dallas Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Dallas şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Dallas Uçak Bileti

Ucuz Dallas Uçak Bileti

Ücret ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Dallas Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Dallas Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Dallas Hakkında

Dallas, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin dördüncü en kalabalık nüfuslu metropolitan alanının en büyük şehri olup, Teksas eyâletinde bulunmaktadır. Şehir nüfus itibariyle AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin en büyük dokuzuncu, Teksas'ın ise Houston ve San Antonio'dan sonra üçüncü en büyük şehridir.

Şehir, tarihi süresince petrol ve pamuk endüstrisi ile çok sayıdaki demiryolu hattının geçtiği bir yerde olması nedeniyle öne çıkmıştır. 2010 senesi AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Nüfus Sayımı'na göre Dallas'ın nüfusu 1,197,816 kişidir. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Sayım Bürosu'nun 2014 verilerine göre ise şehrin nüfusu 1,281,047 kişiye yükselmiştir.

Şehir, 1 Temmuz 2014 bakımından 6,954,330 nüfusa sahip olan 12 county'lik Dallas–Fort Worth–Arlington metropolitan alanının ekonomik merkezi vaziyetindedir. Bu alan 1 Temmuz 2013 - 1 Temmuz 2014 dönemi arasında gerçekleştirdiği 131,000 kişilik artışla Houston–The Woodlands–Sugar Land metropolitan alanından sonra ülkenin en çok büyüyen ikinci metropolitan alanıdır.

Şehrin ekonomisi ağırlıklı olarak bankacılık, ticaret, telekomünikasyon, bilgisayar teknolojileri, enerji, sıhhat, tıbbi araştırmalar, erişim ve lojistiğe dayanır. Dallas, aralarında AT&T, Texas Instruments, Dean Foods, Southwest Airlines gibi Fortune 500 listesinde yer alan şirketlerin genel merkezlerine hane sahipliği yapmaktadır

Dallas Kent Kılavuzu
Dallas, Teksas eyaletinin en büyük üçüncü, Amerika Birleşik Devletleri’nin de en büyük dokuzuncu şehiridir. Bunun yanında AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’nin 11 metropolünden biridir. Kuruluşu 1841 olan Dallas, petrol ve pamuk imalat alanlarına giden yolların merkezinde kaldığı için her vakit ehemmiyetli bir yerleşimdi. Bugünse şehir telekomünikasyon, bilişim, finans ve lojistik alanlarında bir merkez konumunda. Dallas Convention Center gibi büyük bir fuar alanına sahip Dallas, ülkenin en büyük üçüncü iş yolcusu destinasyonu.

Dallas bölgesinde yaşayan yerli halka Caddo isimi veriliyordu. 16 asırdan itibaren bölge İspanyalı egemenliğine girmeye başladı ve bu 19. asra kadar devam etti. 20. asrın başlarında bölge bilhassa tarım ve pamuk ürünleri ile ilgili öncü vaziyetteydi. 1930 seneninde Dallas’ın 160 kilometre doğusunda petrol bulununca bölgenin yazgısı de değişti.

50’li senelerde bu kez kent teknoloji merkezi haline geldi. 63 seneye gelindiğinde Kennedy suikastıyla Dallas gündeme geldi, zira suikast kent merkezinde gerçekleşmişti. Seksenli yıllar ise dünyaca tanınmış kişi Dallas dizisi şehiri Amerika’nın en ehemmiyetli merkezlerinden biri yaptı. Son zamanlarda Dallas yeniden teknoloji alanında lider bir şehir. Sözgelişi bilgisayar oyunu geliştirme ile ilgili ülkenin ikinci büyüğü.

Dallas'da Gezilmesi Gereken Alanlar
Dallas Zoo: Şehrin en ehemmiyetli tabiat alanı konumundaki hayvanat bahçesinde 8 binden fazla hayvan görmek olası. Burası bilhassa talebeler için bir eğitim, eğlence ve vahşi hayat merkezi olarak tasarlanmış.

Fair Park: Bir kültür ve eğlence merkezi. Downtown’un iki kilometre doğusundaki parkta dokuz müze, aralarında müzik salonları ve stadyumun da bulunduğu altı performans merkezi ve tabii alanlar mevcut. 1930’larda yapılan parkta konferanslar, sergiler tertip ediyor, pazarlar kuruluyor.

Dallas Arberetum: Bir nebat müzesi olan arberetumda hem yetişkinler hem de çocuklar için eğitim gezileri mevcut. Amerika kıtası ve dünyadan pek çok ağaç ve çiçek türüyle tanışabilirsiniz.

Dallas Aquarium: 1936 seneninde Fair Park içinde açılan akvaryumda çok zengin deniz canlısı koleksiyonu mevcut. Dokuz adet deniz atı, jelly balığı, zehirli kaya balığı gibi endemik türler bunlardan bazıları.

Downtown: Kentin tarihi merkezi. Daha önceki Batı tarzı mimari ve havayı solumak için.

Addison: Dallas’ın kuzeyinde bulunan, 4 kilometrekarelik bir alanda heyeti pek çok lokanta ve alışveriş imkanı sunan bölge.

Spor Kulüpleri: Dallas’ta kesinlikle bir spor müsabakası izleyin; çünkü kent hayatının ehemmiyetli atraksiyonlarından biri bu mücadelelerin oynandığı stadyumlara gitmek. NBA takımlarından Dallas Mavericks, milli buz hokeyi liginde mücadele eden Dallas Star, kentin futbol takımı FC Dallas, Amerikan futbolu takımı Dallas Desperatos gibi ehemmiyetli takımların mücadelelerinden birini mutlaka yakalarsınız

Dallas'da Kültür, Eğlence ve Sanat
Dallas’ta altı adet kültür merkezi bulunuyor. The Bath House, çok kültürlü görsel performansların sahnelendiği mekan. The Ice House’ta seyirci merkezli sanat ve kültürel aktiviteler sunuluyor. Juanita Craft Civil Rights House, insan hakları hareketi çerçevesindeki aktiviteleri destekliyor.

Latino Kültür Merkezi, uzun sure burada karar süren İspanyalı kültürünü yaşatan aktiviteler tertip ediyor. The Meyerson Symphony Merkezi en saygın konser salonu. South Dallas da Afro merkezli multimedia ve güzel sanatlar merkezi.

Kentin kültür hayatında müzeler ehemmiyetli yer tutuyor. Dallas Museum of Art, hem Doğu hem de Batı kültürüne ait, hemen her döneme ait pek çok yapıtı görebileceğiniz en ehemmiyetli müze. The Sixth Floor Museum, John F. Kennedy’ye Dallas’ta tertip eden suikasta itafen, daha önceki Dallas kent merkezi Downtown’da açılmış.

Meadows Museum of Art da diğer ehemmiyetli sanat müzesi. Museum of Nature and Science, 702. yaşını kutlayan bölgenin en eski doğa ve bilim müzesi. 200 binin üzerinde yapıt görülebilir.

Kentin en büyük şenliği State Fair ismiyle her sene güzde, eylülün son haftası ile ekimin üçüncü haftası arasında tertip ediyor. 30 Ocak 1886 yılında ilk defa tertip eden bu şenlik bu arada Teksas eyaletinin de en büyük festivali konumunda. Yazları da Dallas Summer Musicals festivali dahilinde Fair Park’ta bir dizi konser gerçekleşiyor.

Uptown Dallas, şehrin en renkli eğlence bölgesi. Cedar Spring Caddesi, neon ışıklı kaldırımlarıyla eğlencenin merkezi. The Strip olarak da bilinen caddede lokantaların, kulüplerin, kitapçılar sıralanıyor.

Dallas'da Ne yenir? Ne içilir?
Dallas’ta mahalli yemeklerden füzyon mutfağına, Fransız mutfağından Asya mutfağına kadar geniş bir yelpazede yemek bulabilirsiniz. Greenville Avenue, Doğu Dallas’ta pek çok lokantanın bulunduğu yemek merkezlerinden. Knox ve Henderson caddeleri daha moda ve lüks lokantalara hane sahipliği yapıyor. Downtown’daki The West End bölgesi, çok iyi mahalli lokantalarıyla tanınmış kişi.

Bir dönem bilhassa büyükbaş hayvan yetiştiriciliğiyle tanınmış kişi Dallas’ta mahalli bir yemek istiyorsanız, bir barbekü lokantanına uğrayın. Her tür et özel soslar, fasulye, patates salatası ve mısır eşliğinde servis ediliyor.

Dallas’ta 52 sene senedir tertip eden Yunan Yemek Şenliği (Grek Food Şenlik of Dallas) şehrin dünya mutfağıyla ne kadar iç içe olduğunu gösteriyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Dallas'daAlım Satım
Dallas bir alışveriş cenneti sayılır. 1900’lü senelerin başında açılan şehrin en daha önceki alışveriş merkezi Neiman Marcus hâlâ çok popüler. Highland Park Village, dünyanın en tanınmış kişi ve lüks moda markalarına hane sahipliği yapan bir alışveriş merkezi. North Park Center, daha çok özgün butiklere ve lokantalara yer veren bir merkez.

Bu alışveriş merkezleri dışında Downtown da, alışverişin en ehemmiyetli noktalarından. Burada daha mahalli armağanlar bulabilirsiniz. Kitap ve albüm meraklıları için de Dallas’ta Half-Price Book isminde bir dükkân mevcut. Çok özgün ve koleksiyonluk parçalar satın alabilirsiniz.

Uygun Dallas Uçak Bileti

Dallas Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Dallas şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Dallas'a Ulaşım

Amerika Birleşik Devletleri’nin güneyinde, Teksas eyaleti sınırlarında tespit edilen Dallas’a Türkiye’den direk uçuş olanağı bulunmuyor. Dallas uçak bileti alarak, Londra, Amsterdam ya da Paris gibi şehirlerden aktarmalı olarak şehre uçmak mümkün. Hem de New York, Chicago gibi şehirlere uçarak oradan bağlantı sağlanabiliyor.

Amerika genelindeki uçak biletlerinin daha ucuz olması nedeniyle seyahat planını ABD ortamında birkaç nokta ile birleştirmek öneriler arasında.

Teksas’ın dünyaca ünlü kenti Dallas, en eğlenceli seyahat rotalarından biri. ABD’nin güneyini keşfetmek, İspanyol izlerinin peşinden gitmek ve natural güzellikleri ile tanınmış bu güzel kentte kaybolmanın keyfini çıkarmak amacıyla derhal şimdi plan yapma zamanı!

Dallas Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Dallas'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Dallas Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Dallas Hava Durumu

DALLAS HAVA DURUMU

Dallas Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Dallas uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul dallas uçakla kaç saat, ankara dallas uçak bileti, texas havaalanı, thy bilet, dallas uçak bileti, en uygun dallas uçak bileti, kampanyalı dallas uçak bileti, türk hava yolları dallas uçak bileti, dallas uçak bileti fiyatları