Phoenix Uçak Bileti

Phoenix Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Phoenix şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Phoenix Uçak Bileti

Ucuz Phoenix Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Phoenix Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Phoenix Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Phoenix Hakkında

Phoenix, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin en büyük 5. şehri ve Arizona eyâletinin en büyük şehridir. Uzun yıllar süresince yerli halkın hakim olduğu bölge, Avrupalılar'ın kıtaya gelmesinden kısa müddet sonra, keşfedilerek AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ topraklarına katılmıştır.

1881'de şehir duyuru edilen Phoenix, yıllar geçtikçe büyümesine devam etti. Tabii kaynakların yoğun olması ve doğu-batı erişim hatları üzerinde bulunması, Phoenix'i bir metropol kıldı. Son zamanlarda şehir, Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük 10 şehrinden biri haline gelmiştir.

Phoenix Kent Kılavuzu
Kızıl kayalar, masmavi sema ve parlak bir güneş... AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin en büyük 6. şehri Phoenix, Arizona eyâletinin en büyük şehri olma özelliğini de taşıyor. Bugün Phoenix olarak hatıralan bölgede yerleşim bin seneden daha eskiye gidiyor. O dönemde hohokam yerlilerinin bölgeyi tarıma elverişli kılmak için açtığı su kanalları, bugün Arizona Kanal Projesi’nin merkezini oluşturuyor.

1881'de kurulmaya başlanan çağdaş şehir, coğrafyası, tabii kaynakların yoğun olması ve doğu-batı erişim yolları üzerinde bulunması sebebiyle gün geçtikçe ehemmiyetini arttırmayı muvaffak olmuş. Phoenix ayrı olarak, dünyaca tanınmış Büyük Kanyon Milli Parkı üzerinde ehemmiyetli bir geçiş noktası olma özelliğini de taşıyor. Sonoran Çölü’nün kuzeydoğusuna kadar dağılan şehir, subtropikal çöl abuhavanın tesiri altında bulunuyor. Bu yüzden ülkenin, güneşten en çok nasiplenen şehirlerinden biri.

Phoenix 'de Gezilelmesi gereken alanlar:
Phoenix yalnızca çöl ve dağlarla çevrili bir şehir değil bu arada çölün şehir merkezinde dahi hissedildiği bir yer. Büyüleyici gün batımları, dev kaktüsler, bahar çiçekleri ve hemen hemen her istikamette ufuk çizgisini süsleyen dağlar şehir hayatının bir parçası.

Sonoran Çölü’nü en iyi biçimde görmenin tek yolu Çöl Botanik Bahçesi’ne yönelmek. Burada ayrı olarak tanınmış kişi mimar Frank Lloyd Wright’ın yapıtı Taliesin West’i görme imkanı da bulacaksınız.

Yürüyüş ve bisiklet sporu için eşsiz tabiat parkurları dört yanı sarıyor. Camelback Dağ’ında bulunan Cholla veyahut Echo Canyon, amatörden profesyonele her düzeyden sporcuya heyecan dolu rotalar sunuyor.

Phoenix Mountain Savunma Bölgesi’ndeki Piestawa Tepesi bu manada yönelebileceğiniz bir başka çekim noktası. South Mountain Park Savunma Alanı ülkenin en geniş şehirsel tabiat alanı olma özelliğini taşıyor

Bir kılavuz eşliğinde yapabileceğiniz turların başında balonla şehir üzerinde yapacağınız bir gezi geliyor. Çölde dört çeker ciplerle yapılan sürüşler ise bir başka tercih olabilir. Daha natürel bir gezi için at sırtında turlar da seçenek edilebilir.

Abd'nin ilk milli park alanlarından biri olan Büyük Kanyon Ulusal Parkını görmek isteyenler netlikle Phoenix’e uğruyor. Büyük Kanyon, Kolorado Irmağı'nın yerkabuğunu milyonlarca senede yarmasıyla oluşmuş. 466 kilometre uzunluğundaki kanyonun genişliği 400 metre ile 2.4 kilometre arasında değişiyor, derinliği ise bazı yerlerde 1600 metreye kadar erişiyor.

Phoenix'de Kültür, Eğlence ve Sanat:
Şehir merkezi sanat meraklıları için tam bir cennet. Herberger ve Orpheum Tiyatroları ve Senfoni Salonu uğranılası görsel sanat mekanlarının başında geliyor. Şehir merkezinin biraz kuzeyine yönelecek olursanız, Phoenix Sanat Müzesi ve hemen komşuluğunda bulunan Heard Müzesi çok çekici iki kültür durağını oluşturuyor.

Heard Müzesi, Güneybatı Amerika yerli ve hispanik kültür örneklerini kapsayan, geniş bir yelpazede sanat yapıtları ve el yapımı ürünler sergiliyor. Phoenix Sanat Müzesi ise dünyanın dört yanından gelen yapıtlar ile daha beynelmilel bir görüntü çiziyor. Moda ve resim galerileri dikkat çekici koleksiyonları sergiliyor.

Müzeler bölgesine hafif metro sistemini kullanarak gidebilirsiniz. Her ayın ilk Cuma günü “Artlink’s First Fridays” olarak hatıralıyor. sanat galerileri, mağazalar, lokantalar başta olmak üzere etkileşim sunan hemen her yer gece geç saatlere kadar açık tutuluyor. Roosevelt Row ve etrafı dikkat çekici sokak gösterilerine sahne oluyor.

Aileboyu ziyaret edilebilecek yerlerin başında Çocuk Müzesi geliyor. Tarihi bir okul binasındaki bu müze çocuklar için eğlenceli olduğu kadar öğretici, sergi ve etkinlikler sunuyor. Bu tarzda ziyaret edilebilecek bir başka gezi noktası Arizona Bilim Merkezi olabilir. Merkezde netlikle ziyaret faktörüz şart olan yerlerden biri ise Dorrance Gözlemevi.

Müzik Çalgıları Müzesi ise dünyanın dört bir yanından fark çalgıların bir arada sergiliyor. “Tecrübe Odası” tecrübe et bölümde ise bu otantik çalgıları bizzat çalarak tecrübe edebiliyorsunuz. “Müzik Tiyatrosu” sene hemen her döneminde çok güzel konserler sunuyor.

Phoenix hayvanat bahçesi ülke çapında bilinen bir doğa alanı. Egzotik türlerden oluşan hayvan çeşitliliği görülmeye değer.

Phoenix'de Ne yenir ne içilir?
Şehir merkezi yemek seçenekleri itibariyle en zengin bölge Güneybatı mutfağı denilen ve daha çok Meksika tesirindeki yemekler şehre has bir mutfak olarak beliriyor. Çin, Japon, İtalyan yemekleri başta olmak üzere bir hayli uluslararası mutfağı bu kesimde tadabilirsiniz.

Güzel yemekten hoşlanan sporseverler için, bir taşla iki kuş vurabilecekleri yerler bakımından oldukça seçenek sunuyor Phoenix. Chase Field’te Diamondbacks’i, Phoenix Suns veya Mercury’i U.S. Airways Arena gibi büyük spor komplekslerinde izleyebilirsiniz. Her iki spor adresi de, yemek yemek için gidilebilecek yerler arasında bulunuyor.

Camelback Dağı ve Phoenix Dağ Savunma Alanı manzaralı yemek seçenekleri sunuyor. Bu adresler, şömine başında, loş ışıkta yenecek romantik yemekler için de tercih ediliyor.

Phoenix'de Alım Satım:
Şüphesiz en büyük alışveriş adresi olarak “Scottsdale Fashion Square” öne çıkıyor. Su kenarındaki bu alan, sadece alışveriş seçenekleri ile değil yemek yenen mekanlar ve sunduğu güzel yürüyüş parkuruyla da ilk sıraya alınabilir.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
“Kierland Commons” her ne kadar dondurma yemek için tercih edilen bir yer olarak bilinse de aslında dükkanları ile de hatrı sayılır bir alışveriş bölgesi. Biltmore Fashion Park ve The Borgata alışveriş için yönelebileceğiniz diğer adresler. Phoenix’e özgü bir şeyler arayanlar için, müzelerin hatıra niteliği taşıyan ürünler sattıklarını da belirtelim.

Uygun Phoenix Uçak Bileti

Phoenix Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Phoenix şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Phoenix'e Ulaşım

Phoenix Sky Harbor Uluslararası Havalimanı (IATA: PHX, ICAO: KPHX) ABD'nin Arizona eyaletinin Phoenix şehrine hizmet veren uluslararası havalimanı. 1928 yılında şehrin 4. havalimanı olarak açılmıştır.

Havalimanı, 2014 yılında toplam 42,134,662 yolcuya hizmet verirken, aynı yıl içinde 430,461 uçak inişi ve kalkışı gözlenmiştir.

Phoenix Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Phoenix'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Phoenix Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Phoenix Hava Durumu

PHOENIX HAVA DURUMU

Phoenix Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Phoenix uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul phoenix uçak bileti, ucuz phoenix uçak bileti, phoenix uçak seferleri, en ucuz phoenix uçak bilet, thy phoenix, türk havayolları phoenix, en uygun phoenix uçak bileti, kampanyalı phoenix, istanbul phoenix uçak bileti