Philadelphia Uçak Bileti

Philadelphia Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Philadelphia şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Philadelphia Uçak Bileti

Ucuz Philadelphia Uçak Bileti

Ücret ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Philadelphia Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 302 43 50 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Philadelphia Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Philadelphia Hakkında

Philadelphia, Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya Eyaleti'nin en doğusunda bulunan eyaletin en büyük, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin ise 5. büyük şehridir. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin ilk başkentidir. 1790-1800 seneleri arasında başkentlik yapmıştır.

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin daha önceki başkanlarından Thomas Jefferson, başkan olmadan önce ve başkanlığı sırasinda bu şehirde yaşamış ve çeşitli ilmi ve siyasal çalışmalar yapmıştır.

"Declaration of Independence" olarak adlandırılan, bağımsızlık bildirgesi burada imza atmıştır.

NFL takımlarından Philadelphia Eagles, NBA takımlarından Philadelphia 76ers, MLB takımlarından Phillies ve NHL takımlarından Flyers mücadelelerini Philadelphia Şehrinde, Sport Complex olarak adlandırılan, tüm stadyumların yan yana olduğu, bir bölgede oynar.

South Street ve Market Street olarak adlandırılan iki çok büyük caddesi, bir hayli alışveriş merkezini, barları ve cafeleri üzerinde barındırır. Şehirde cok sayıda resim-heykel akademisi vardır, şehrin her yerinde heykel görmek olasıdır.

Amerika'nın en büyük Kablo TV ve internet sağlayıcılarından olan Comcast şirketinin genel merkezi bu şehirdedir. Bu şirkete ait Comcast Building şehirdeki en yüksek binadır. Rocky-1 filminde, Rocky'nin koşarak merdivenlerini tırmandığı Museum of Art buradadır.

Amerika'nın en eski sinema salonu bu şehirde bulunmaktadır. "State Theatre of Pennsylvania" ismindeki bu salonda 2006 yılında 197. sezon film gösterimi yapılmıştır.

Philadelphia Kent Kılavuzu
Pennsylvania eyaletinin güneydoğusunda Schuylkill ve Delaware nehirlerinin kesişiminde yer alan Philadelphia, nüfus itibariyle ülkenin en geniş dördüncü şehirsel alanı. “Philly” takma isimiyle da hatıralan şehir, çağdaş demokrasinin dolayısıyla Amerika’nın doğduğu yer olarak da kabul ediliyor. Bu yüzden “New Athens” yakıştırması yapılıyor. William Penn tarafından 17. asır sonlarında kurulduğunda ise isiminin karşılığı “kardeşçe sevginin şehri” idi. Benjamin Franklin şehirde yaşamış en tanınmış kişi. Şehirde ilk halk kütüphanesini, itfaiyeyi, sigorta şirketini, posta işletmesini kuran da yeniden Franklin.

Şehrin liman en geniş tatlı su limanlarından biri. Ortabatı ve Kanada’ya bağlanan tren yolları ve liman Philadelphia’yı taşımacılık alanında belli başlı merkezlerden biri yapıyor. Fakat belki de kimileri için Philadelphia’nın en ehemmiyetli yanı Rocky filmlerinin mekânı olması.

Philadelphia'da Gezilmesi Gereken Alanlar
Old city isimiyle hatıralan daha önceki şehrin merkezindeki Liberty Bell bağımsızlığın beynelmilel sembolü olarak gösteriliyor. Bu çan bu arada bütün Amerika milli tarihine dağılan sivil haklar hareketinin de sembolü. Indipendence Hall ve Constitution Hall aynı türden diğer sembol yapılar. Şehrin bu bölümü ayrı olarak gece hayatı itibariyle da oldukça canlı. Bilhassa hafta sonları genç nüfusun uğrak yeri.

Washington Square West, tarihi taşlarla döşeli caddeler, tiyatrolar, lokantalardan oluşuyor. Antique Row ve Mid-Town Village isimli alışveriş bölgeleri burada bulunuyor.

Şehir merkezi, Love Park, Chestnut ve Walnut alışveriş ve yeme-içme bölgelerine hane sahipliği yapıyor. Rittenhouse alanı ve idare binaları, bir hayli müze ile beraber merkezde bulunuyor. Gökdelenler, belli başlı lokantalar ve oteller yine bu bölgede.

Güney Philly, İtalyan kalıtı bir yerleşim olması yanı sıra ünlü Rocky filminin de çekildiği bölge. Yine bu bölgede bulunan Franklin Delano Roosevelt Parkı ve büyük spor takımlarının çalışma alanları gezilebilir.

9. Cadde pazarı veyahut diğer isimiyle Italian Market, lokantalar, barlar ve dükkanlarla beliren doğu Passyunk caddesi yine güneyde bulunuyor. South street bölümü gece hayatının ve şehirsel etkinliklerin merkezi. Sokaklar her gece bir şölen varmışçasına hareketli.

Eastern State Penitentiary, tarihi bir mahpushane. 1971 sene kadar hizmet vermeye devam etmiş. Bugünlerde gönüllü kılavuzlar eşliğinde turlamak olası. Alan içindeki sesli tur sayesinde oyuncu Steve Buscemi’nin sesinden cezaevinin öyküsünü dinleyebilirsiniz. Hapishanenin bir başka enteresan yanı 12 Maymun filminin bir bölümünün burada çekilmiş olması.

Philadelphia'da Kültür, Eğlence ve Sanat
Philadelphia’daki bir başka cazibe merkezi Longwood Bahçeleri. Bonsai, orkide alanları ve çocuklar için özel olarak tasarlanmış bahçeleri görülebilir. Kürek sporu oldukça yaygın olarak yapılıyor. Schuylkill nehri süresince yerleşmiş çok sayıda kürek kulübü bu imkanı sunuyor.

Independence Hall bir vakitlerin hükümet konağı ve Independence National Historic Park’ın en ehemmiyetli parçası. Amerika’nın sembollerinden olarak görülen bina 2001 saldırılarından sonra daha sıkı savunuyor. Market Street ve 6.cadde üzerindeki ziyaretçi merkezinden alınan biletlerin yanı sıra yoğun bir tarama sonrası tarihi alan gezilebiliyor.

City Hall, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’deki en büyük mahalli hükümet binası. Yapımına 1901’de başlanan binanın bitmesi tam 34 sene sürmüş. Duvar işçiliği ürünü bina aynı vakitte dünya üzerinde tümüyle tuğladan yapılmış en geniş yapı. Philadelphia'nın en uzun yapısı olma özelliğini ise 1987’de yitirmiş.

Fairmount Water Works, Amerika şehirleri arasında ilk defa su toplayan işleyen dağıtım noktası. Schuylkill nehrinden su pompalayıp dağıtan su işlerinin kuruluş tarihi 1811. Tepe üzerindeki toplama noktasında bugün Philadelphia Museum of Art bulunuyor. Ayrıca bir başka müzede su sisteminin tarih boyu ve şimdi asıl çalıştığı sergileniyor.

Philadelphia'da Ne yenir? Ne içilir?
Philadelphia lokantaları 1970 yılından sonra tam bir Rönesans yaşamış. Muhacir Asyalı ve Afrikalıların şehre gelerek kazandırdığı hatırı sayılır sayıda lokanta bulunuyor. Drexel ve Pennsylvania üniversitelerinin içinde bulunduğu Universit City’deki, geniş talebe kitlesine hitap eden ucuz yemek noktaları bir başka tercih.

Chestnut ve Walnut hemen her türden lokanta sunuyor. Philadelphia’nın tanınmış kişi cheesesteak’lerinden yemek için en doğru yer 9. Cadde ve Passyunk Avenue. Son zamanlarda Güney Philly, Asyalı ve Meksikalı muhacirlerin yerleştiği bir yer oldu. Pekin Ördeği yemek isteyenler de 9. Cadde’ye gidebilir. Muhacirlerin taşıdıkları diğer mutfak alışkanlıkları da tadılabilir. Fairmount Su İşleri’nde Schuylkill nehrine hakim bir lokanta da bunuyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Philadelphia'da Alım Satım:
The Reading Terminal Market ülkedeki en büyük kapalı rençper pazarı. Mandıra sahibi bir süt satıcısından mahalli bir şarap satıcısına veyahut Taylandlı bir dükkân sahibine kadar çok değişik insanı ve ürünü bulabilirsiniz. 9. Cadde pazarı veyahut diğer isimiyle Italian Market ve pek çok dükkanın bulunduğu Doğu Passyunk caddesi ehemmiyetli alışveriş noktaları.

Uygun Philadelphia Uçak Bileti

Philadelphia Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Philadelphia şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Philadelphia'ya Ulaşım

Philadelphia Uluslararası Havaalanı (IATA: PHL, ICAO: PHL), Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Birleşik Devletleri'nde büyük bir havalimanıdır ve Delaware Vadisi bölgesinin en büyük havaalanıdır. Havaalanı, American Airlines için önemli bir uluslararası merkez ve UPS Airlines için bölgesel bir kargo merkezidir. Philadelphia Uluslararası Havaalanı ayrıca, ultra düşük maliyetli havayolu Frontier Airlines için bir odak noktasıdır.

Havaalanı, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Karayipler, Latin Amerika, Avrupa ve Orta Doğu'daki destinasyonlara hizmet vermektedir. Uluslararası terminal ve havaalanının batı ucu, Delaware County'deki Tinicum Township'de bulunmaktadır.

Philadelphia Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Philadelphia'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Philadelphia Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Philadelphia Hava Durumu

PHILADELPHIA HAVA DURUMU

Philadelphia Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Philadelphia uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
philadelphia uçak bileti, en uygun philadelphia uçak bileti, istanbul philadelphia uçak bileti, thy philadelphia uçak, philadelphia uçak bileti fiyatları, kampanyalı philadelphi uçak bileti