Orlando Uçak Bileti

Orlando Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Orlando şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Orlando Uçak Bileti

Ucuz Orlando Uçak Bileti

Ücret ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Orlando Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Orlando Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Orlando Hakkında

Orlando şehrinin %61.10`u beyaz, %26.70`i Afrika tebaalı, %1.43 Asya tebaalı, %0.34 Avustralya tebaalı, %25.82`i diğerleridir. 2000 senesinde yapılan sayıma göre şehrin %75.43`ü İngiliz, %16.60`ı İspanyalı, %1.93`ü Avrupa-Afrika karması, %1.33`ü Fransız ve %0.99`u Portekizlidir.

Şehirde İspanyolca ,İngilizce,Fransızca ve Portekizce konuşulmaktadır.İngilizce resmi dildir.

Şehirdeki en önemli spor klübü Orlando Magic basketbol klübüdur. Stadyumu ise New Orlando Magic Arena`dır. Kapasitesi 18,500`dür. Ayrı olarak 1995 seneninde yapılan NBA Dünya Şampiyona Serisinin finali bu şehirde oynanmıştır. 1990`lı senelerden itibaren buz hokeyi oyunlarıda şehirde yaygınlaşmıştır.

Orlando Şehir Kılavuzu
Abd (AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ)’nin 50 eyaletinden biri olan Florida, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’nin güneydoğusunda bulunur. Florida’nın merkezinde bulunan Orlando, bulunduğu eyaletin en ehemmiyetli şehirlerinden biridir. Resmen 1885 seneninde şehir olmuştur. Orlando, dünyanın eğlence parkları (theme park) başkentidir. Florida’nın teknoloji şehirlerinden biri olmasının yanında dijital medya ve biyomedikal alanlarında merkezi bir ehemmiyete sahiptir. Mickey Mouse (çizgi film kahramanı) ve Walt Disney World gibi eğlence parklarıyla özdeşleşmiştir.

Orlando'da Gezilmesi Gereken Alanlar
Florida’nın en ehemmiyetli turizm şehiri olan Orlando, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’nin en popüler turizm bölgelerinden biridir. Elverişli abuhava şartlarının varlığı, bu eğlence parkları dünyasına sene rastgele bir döneminde tatil veyahut gezi emelli olarak uğramayı olası kılmaktadır. Dünyaca tanınmış kişi turistik ve eğlence alanları, büyülü Orlando atmosferinin her sene milyonlarca ziyaretçiyi ağırlamasında ehemmiyetli rol oynar.

Buena Vista Gölü süresince yer alan Walt Disney World Eğlence Parkı, sanki apayrı bir kenttir. Magic Kingdom, Epcot, Animal Kingdom ve Disney MGM Stüdyoları, burada bulunan dört ehemmiyetli eğlence parkıdır. Ayrı olarak burada; üç su parkı, alışveriş merkezleri, çok sayıda otel, lokanta, tıp merkezleri ve erişim sistemleri bulunur.

Orlando, Disneyland’in yanı sıra, ziyaretçileri cezbeden çok sayıda mükemmel alana hane sahipliği yapar. Buena Vista Gölü’ndeki Disney parkları ile kent merkezi arasındaki bölüm olan Sea World (Deniz Dünyası), en ehemmiyetli turizm noktalarındandır. Burada bulunan Sea World Adventure Park (Deniz Dünyası Serüven Parkı); yunus balıkları ile balinaların şovlarına, zengin akvaryumlara ev sahipliği yapar.

Universal Orlando eğlence kompleksi, Universal Stüdyoları ve Islands of Adventure (Serüven Adaları)’a hane sahipliği yapar. Islands of Adventure, Orlando’daki en iyi eğlence parkıdır. Burada bulacağınız ve beş değişik adadan sunulan heyecan verici şovlar, benzersiz eğlenceler ve büyüleyici alanlar, belleklere kazınacak cinstendir. Universal Stüdyoları, film stüdyoları ve eğlence parkıyla ön tasarıya çıkar.

Sea World’e bitişik olan Discovery Cove, günde 1,000 ziyaretçiyle hudutlu mükemmel bir eğlence parkıdır. Egzotik plajlar, fevkalade deniz alanları ve sıradışı hayvan türlerini barındırır.

Wet’n Wild, Orlando’nun en iyi su parklarından biridir. Sayısız cazibeye sahip bu eğlence parkı, çok sayıda aktiviteye olanak tanır. Su üstünde gezmek, kıvrım kıvrım dönen akıntılar, muhteşem havuzlar, sörf alanları, su kenarı alanları ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz bir yerdir.

Orlando'da Kültür, Eğlence ve Sanat
Orlando kültürü, dinamik bir tabiata sahiptir. Kentte, çok sayıda sanatsal ve eğlendirici etkinlik tertip edir. Orlando’nun benzersiz kültür mekanları, en iyi sanatsal ve kültürel imalatların yapıldığı sahnelerdir.

Vineland Caddesi’nde yer alan Central Florida Ballet (Merkezi Florida Balesi), kentin her tarafında mükemmel imalatlar yapmaktadır. Bob Carr Sahne Sanatları Merkezi; opera, bale ve tiyatro performanslarının ortaya konduğu yerlerin başında gelir. Orlando UCF Shakespeare Şenliği, yıl boyunca Rita Lowndes Shakespeare Merkezi’nde klasik müzik performansları sergiler. Orlando Bilim Merkezi, burada bulunur.

Walt Disney World’ün batısında bulunan Cirque du Soleil, dünyanın en tanınmış kişi sirk topluluğudur. Universal Studios Orlando’ya bitişik bulunan Islands of Adventure (Serüven Adaları), benzersiz deneyimler yaşayacağınız bir yerdir. Karikatür kutlamaları, özel sinema efektleri ve çok daha fazlasını burada bulacaksınız.

Orlando, 24/7 bir kutlamalar ve şenlikler şehiridir. Church Street Station (Kilise Caddesi İstasyonu) Noel Kutlamaları, Winter Park (Kış Parkı) Plaj Şenliği, Cinco De Mayo Şenliği, Orlando Fringe Şenliği, Yerli Amerikalılar Şenliği, Orlando Film Şenliği ve Orlando Bira Şenliği, şehirde tertip eden kültürel aktivitelerden yalnızca birkaçıdır.

NBA Basketbol Takımı Magic Orlando, Walt Disney’da bulunan Animal Kingdom Eğlence Parkı’ndaki sıradışı yaratıklar, Discovery Cove’un yunus balıkları ve şehrin capcanlı gece hayatı, serüven dolu ve çok istikametli şehir hayatından küçük örneklerdir.

Orlando'da Ne yenir? Ne içilir?
Dünyanın eğence parkları başkenti denilen bu parlak şehir, dünya fast-food endüstrisinin merkezidir. Şehrin dört bir yanında, hazır yiyeceklerin servis edildiği mükemmel mekanlar bulursunuz. Şehir mutfağı, fast-food çılgınlığından çok daha fazlasını barındırır. Beynelmilel mutfaktan örnekler pişiren kaliteli şefler, damak tadınıza uygun neffis lezzetler sunar. Şehirdeki meyve bahçelerinden üretilen ıhlamur, limon, greyfurt gibi çok çeşitli ürünler, lezzetli garnitürler ve çok güzel tropikal içeceklerin hazırlanmasında kullanılır. Orlando, Florida’nın kış sebzeleri merkezidir. Eğlence parklarındaki benzersiz lezzet ziyafetleri, mükemmel anların yaşanması mananına gelir.

Orlando'da Alım Satım
Ailelerin ve çocukların aradıkları her şeyi bulduğu bir şehirde, sıradan bir alışveriş dünyasından söz etmek . AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’nin en hızlı büyüyen perakende pazarlarından biri olan Orlando, çok zengin bir alşıveriş kültürüne ev sahiplği yapar. Dokuz büyük alışveriş merkezi, üç toptan satış merkezi, özel mağazalar, tasarım butikleri, çocuk mağazaları, benzersiz armağanlık eşyaların satıldığı dükkanlar, hasılı arzuladığınızdan fazlasını bulacağınız bir alışveriş cennetindesiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Insanı hayrette bırakan alışveriş merkezleri, hem kadın hem de erkek giyimi için en mükemmel yerlerdir. Şenlik Bay Alışveriş Merkezi, Florida Alışveriş Merkezi, Mall At Millenia, Orlando Premium Outlets (toptan satış merkezi) ve Prime Outlets (toptan alışveriş) gibi kentin başlıca alışveriş mekanları, binlerce dükkan ve mağazaya ev sahipliği yapar.

Universal CityWalk, kentin armağanlık eşyalar satan dükkanlar barındıran en iyi yeridir.

Uygun Orlando Uçak Bileti

Orlando Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Orlando şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Orlando'ya Ulaşım

Türk Hava Yolları aracılığı ile Washington aktarmalı olarak aşağı yukarı 19 saatlik bir yolculuk sonucunda erişebileceğiniz Orlando'ya ilaveten Delta, KLM, Lufthansa ve United Airlines gibi havayollarının İstanbul-Orlando arasında Avrupa aktarmalı uçuş seferleri bulunuyor.

Orlando kent merkezine 11 km uzaklıkta tespit edilen Orlando Uluslararası Havaalanı’ndan kente shuttle, otobüs ya da taksi ile ulaşım mümkün.

Orlando Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Orlando'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Orlando Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Orlando Hava Durumu

ORLANDO HAVA DURUMU

Orlando Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Orlando uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler Mesajı
istanbul dallas uçakla kaç saat, ankara dallas uçak bileti, texas havaalanı, thy bilet, dallas uçak bileti, en uygun dallas uçak bileti, kampanyalı dallas uçak bileti, türk hava yolları dallas uçak bileti, dallas uçak bileti fiyatları