Seattle Uçak Bileti

Seattle Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Seattle şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Seattle Uçak Bileti

Ucuz Seattle Uçak Bileti

Ücret ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Seattle Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Seattle Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Seattle Hakkında

Seattle, Abd'nin Washington eyaletinde bulunan bir şehirdir. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin en kuzeybatı ucunda, King County'de bulunur.
Şehrin isimi, şehrin kuruluşundan önce bölgede ikamet etmiş olup daha sonra göç ettirilen Kızılderili Duwamish ve Suquamish kabilelerin önderi Şef Seattle (Si'ahl)'dan alındı.

Seattle, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin en büyük ilk on şehrinden biridir. Kanada'da altın bulunması ile Kaliforniya'daki altın avcıları Kanada'ya hücum etmiştir. Kanada hükümeti bir kaide getirip altın avcılarının tam donatımlı olarak Kanada'ya girmelerini zaruri tutmuş ve Seattle, Kanada'dan evvelki son AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ şehri olduğundan bu sayede oldukça kalkınmıştır.

Ayrı olarak Nirvana, Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden gibi pek çok grunge rock müzik grubu bu şehirden çıktığı için şehir grunge müzikle anılır olmuştur. Tanınmış Starbucks cafelerinin de doğduğu yerdir.

Seattle Kent Kılavuzu
Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletinde bulunan Seattle, ülkenin en kuzeybatı ucundaki King County'nin de bir parçası. Washington Gölü ve Puget Sound arasında, Elliott Koyu kıyısına hakim konumdaki Seattle her dem yeşil bir görüntüye sahip. Batıda Olympic ve doğuda Cascade Dağları bu tabii güzelliği taçlandırıyor. Kızılderili ruhunun soluk aldığı bir coğrafyada bulunan şehir, bu yüzden Zümrüt Yeşili sıfatıyla hatıralıyor. Seattle sözcüğü ise Duwamish ve Suquamish kabilelerin şefi Si'ahl’in isminden alınmış. Kültürel istikametten olduğu kadar iş hayatı etkinlikleri itibariyle da ehemmiyetli bir çekim merkezi olan Seattle, dünya çapında bir çok AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ menşeli markaya da hane sahipliği yapıyor.

Seattle'de Gezilmesi Gereken Alanlar
Şehir merkezindeki liman bölgesi her vakit yoğun ve oldukça güzel bir bulgu alanı. Burada her biri diğerinden deşarj olucu, onlarca yürüyüş ve gezi yolu seçeneği bulunuyor. Şehrin eşsiz manzarası, Batı Seattle Köprüsü ve Olympic Dağlar güneşli bir günde görebileceklerinizin başında geliyor.

Seattle Akvaryumu 59 nolu iskelede gezilebilir. Eşsiz bir yerli kültür tecrübesi yaşamk üzere, 55 ve 56 nolu iskelelerden kalkan turistik gemilerle, Blake Adası’ndaki Tillicum Kasabası’na gidilebilir.

Limanın 50 ve 52 nolu iskelelerinden kalkan deniz taksileri, tekneleri kullanarak, Metro’nun 99 nolu rotası üzerinden; International District, Pioneer Square ve First Avenue gibi şehir kesimlerine erişilebilir. Bu bölgelerde Seattle Art Museum ve Pike Place Market gibi gezilesi duraklar bulunuyor.

Belli başlı uçak imalat merkezlerinden biri olan Seattle’ın, bu alandaki hafızası Uçuş Müzesi’nde bir arada sergileniyor. Tarihsel değeri olduça büyük olan 150 den fazla uçak arasında; 85 bin feet yükseklikte Mach 3 hızına ulaşabilen efsanevi SR-71 Blackbird ve özgün bir Concorde jet bulunuyor. Hava kuvvetlerinin 70’lerin başına dair kullandığı uçaklar müzenin bir diğer koleksiyonunu oluşturuyor. En enteresan tecrübe, çocuklar için hazırlanmış uçuş simulasyonu alanında bulunuyor. Uçuş elbiselerini üzerine geçiren çocuklar, burada uçuş becerilerini sınıyor. Future of Flight Aviation Center ve Boeing Turu ise büyükler için benzer imkanlar sunuyor. Uçak mühendisliğinin eriştiği düzeyi ve geleceğin uçuş teknolojilerini bu merkezde bizzat sınayıp öğrenebilirsiniz.

Seattle'de Kültür, Eğlence ve Sanat
Seattle Center, bünyesinde; dört müze, onbir tiyatro, beş bahçe, paten parkı ve yüzlerce lokanta bulunan bir çekim noktası. EMP Müzesi, Pacific Science Center ve şehrin sembol kulesi Space Needle burada sizi bekliyor. Yalnız kültür ve sanat meraklıları için değil aileboyu eğlenmek isteyenlerinde netlikle uğraması şart olan bir bölge. Seattle Center, her sene 10 milyondan fazla ziyaretçi ağırlıyor

Olympic Sculpture Park, Seattle şehrinin en çekici yerlerinden biri. Richard Serra, Alexander Calder, Mark di Suvero ve Louise Bourgeois gibi ehemmiyetli heykel traşların yapıtları burada sizi bekliyor. Daha önceki bir endüstri bölgesi üzerinden dönüştürülmüş bu yeşil alanda, natürel güzellik içindeki sanat, cezbedici bir bütünlük sunuyor.

Seattle Sanat Müzesi, şehir merkezinde First ve Union kesişminde bulunuyor.

SAM kısaltmasıyla da hatıralan müzenin değişmez koleksiyonu Amerika yerlilerinin kültürel kalıtı oluşturuyor. Müze koleksiyonunda ayrı olarak Jackson Pollock ve Andy Warhol gibi muasırların yapıtları yanısıra, heykel ve resim sanatının Avrupalı temsilcilerinden örnekler de bulunuyor. Müzedeki en ilginç parçalar arasında ise 2.asırdan kalma Asya yapıtlar; Çin, Kore, Japonya ve Güney Asya’nın bazı yerlerinden örnekler bulunuyor.

Woodland Hayvanat Bahçesi; zengin koleksiyonu ve egzotik atmosferi ile dikkat çekici bir gezi alanı. Yalnızca Kuzeybatı Amerika, Kanada ve Alaska hayvanları değil, chuckwalla, wallaroo ve kookaburra gibi türler de görülebilecekler arasında bulunuyor.

Seattle'de Ne yenir Ne içilir?:
Ne yiyeceğinizden tam olarak emin değilseniz netlikle Pike Place Market’e doğru yönelmelisiniz. Başta balık olmak üzere herşeyin en taze ve özelinin kolayca bulunduğu bu pazar civarında çok güzel ve çeşitli yemek imkanları bulunuyor.

Taze balık ve deniz ürünlerini yalnız restoranlarda değil marketlerde de kolayca bulabilirsiniz. Asya yemekleri kentte kolay bulabileceğiniz bir başka mutfak türünü oluşturuyor.

Seattle'de Alım Satım:
Seattle’ın simge adreslerinden “Pike Place Market” yılboyu açık bir pazar. Kent merkezindeki bu pazarda, taptaze meyva ve sebzelerin yanı sıra el yapımı mücevherat ürünlerini de bulmak olası. Giyim-kuşam veyahut armağan benzeri alışveriş yapmak içinde gidilesi bir adres.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Butik tarzı alışveriş yapmak için Ballard bölgesine yönelmelisiniz. Burada ayrıca küçük indie dükkanlarda alakanızı çekebilir. Sanat ve bilhassa cam işçiliği meraklısı iseniz Belltown bölgesi dükkanları, studyoları ve galeri ile sizi bekliyor.

Yiyecek şeylerin yoğun biçimde bulunduğu yerlerden biri International District. Bu bölge isminden da anlaşılacağı üzere dünyanın hemen her yerinden birşeyler satın alabileceğiniz kadar renkli.

Uygun Seattle Uçak Bileti

Seattle Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Seattle şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Seattle'ye Ulaşım

Seattle-Tacoma Uluslararası Havaalanı (IATA: ICAO: KSEA, FAA LID: SEA), Seattle metropolitan alanına hizmet eden birincil ticari havaalanıdır. ABD eyaleti Washington. Seattle merkezinin yaklaşık 13 mil (21 km) güneyinde, SeaTac şehrinde yer almaktadır. Kuzey Amerika Pasifik Kuzeybatı bölgesinde en büyük havaalanı, Seattle Limanı'na aittir ve işletilmektedir.

Havaalanı, Kuzey Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Asya'daki şehirlere uçuşlar yapıyor. Alaska Havayolları'nın merkezi ve merkezi bağlı havalimanı olan Horizon Air, ana merkezidir. 2011 yılından beri Sea-Tac'de genişleyen Delta Air Lines için Asya ve Avrupa'ya açılan bir hub ve uluslararası ağ geçididir.

Seattle Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Seattle'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Seattle Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Seattle Hava Durumu

SEATTLE HAVA DURUMU

Seattle Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Seattle uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul seattle uçakla kaç saat, seattle istanbul direkt ucus, seattle da yaşamak, seattle yüzen evler, thy bilet, turkish airlines, ucuz uçak bileti, seattle uçak bileti, en uygun seattle uçak bileti, seattle uçak bileti fiyatları