San Francisco Uçak Bileti

San Francisco Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd San Francisco şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
San Francisco Uçak Bileti

Ucuz San Francisco Uçak Bileti

Ücret ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla San Francisco Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

San Francisco Hakkında

San Francisco (City and County of San Francisco) Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinin kuzeyinde San Francisco Körfezi Bölgesi'nde en ehemmiyetli kültürel ve finansal merkez.

Şehir, San Francisco Yarımadası'nın kuzeyine heyetmiştir. Şehrin batısında Büyük Umman, kuzey ve doğusunda ise San Francisco Körfezi bulunur. Kaliforniya'da yönetimsel bakımdan San Francisco Konsololide Edilmiş Şehir ve Kontluğu niteliğini taşıyan tek şehirsel mahalli idare birimidir. Bu idari bölgenin yüzölçümü resmen 600.6 kilometrekare olup bunun %79.79'u su alanı ve San Fancısco Yarımadası'nın kuzeyinde bulunan 121.4 kilometrekare'si ise kara alanıdır.

1776 seneninde İspanyollar, bugün Golden Gate köprüsünün bulunduğu yere bir kale ve isimi Assisili Francesco ile hatıralan bir Hıristiyan Misyoner gökdeleni yaptı. 1848'de başlayan Kaliforniya Altına Hücum döneminde şehir çok hızlı bir şekilde büyüdü ve kısa müddette Batı Kıyısı'nın en büyük şehri konumuna erişti. San Francisco 1906 seneninde olan yıkıcı yer sarsıntısı ve yangınlarla sanki yok oldu, ama kısa müddette tekrar yapıldı. II. Dünya Harbi süresince San Francisco Pasifik Cephesi'ne çok sayıda asker göndermiştir. Savaştan sonra; görevdeki askerlerin dönüşü, büyük göç dalgası, bölgedeki liberalcilik akımı ve diğer etmenlerle şehir hızla büyümüştür. Gelişen hippi akımı, gay hakları hareketi ile San Francisco, Birleşik Devletler içerisinde liberalizmin adeta kalesi vaziyetine gelmiştir.

Son zamanlarda San Francisco bir beynelmilel finans, erişim ve kültür merkezidir. Şehir ayrı olarak yaz sisleri, dik kayaları, enteresan tramvay sistemi, Çin semtleri ve içlerinde Golden Gate Köprüsü'nü de bulunduran çağdaş ve Viktorya Mimarisi ile popüler bir turizm merkezidir.

San Francisco Kent Kılavuzu
Abd (AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ) 50 eyaletten oluşur. San Francisco, Kaliforniya Eyaleti'nin 4. , AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin ise 14. en kalabalık şehiridir. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin batı sahilinde, San Francisco Yarımadası'nın uç bölümünde bulunan San Francisco, San Francisco Körfezi'nin kalbinde bulunur. San Francisco yazları ortaya çıkan sisli görüntüsü, dik ve yuvarlak görünümlü tepeleri, Viktorya (Victorian) ve çağdaş tarzda mimarisi ve coğrafik konumuyla ön tasarıya çıkan, dünyaca tanınmış kişi bir şehirdir. Şehir, Pasifik Ummanı ve San Francisco Körfezi ile çevrili bir yarımadadır.

San Francisco'da Gezilmesi Gereken Alanlar
Sarp şehir coğrafyası ve muhteşem parkları, şehre mahsus çok sayıda panoramik manzaraya imzasını atar. Yaratıcı mimari yapıtlar, çok sayıda sanat müzesi, rengarenk sosyal hayat ve Golden Gate’i (Altın Kapı) sarıp sarmalayan sis, şehirdeki dinamik ambiyansın temel bileşenleridir.

Golden Gate, Pasifik Ummanı ile San Francisco Körfezi’ni birbirine bağlayan dar boğazdır.

Golden Gate Köprüsü, Golden Gate'te bir uçtan diğer uca uzanan asma bir köprüdür. Köprü, New York’taki Verrazano Narrows Köprüsü'nden sonra dünyanın ikinci en uzun asma köprüdür. Her sene milyonlarca insan burayı ziyaret eder.

Kuzey Plajı'nda yer alan 60 metre yüksekliğindeki Coil Kulesi, Telegraph Tepesi'nde yükselir. Burada, San Francisco'da 1906 depremiyle çıkan büyük yangını söndürmeye çalışanların abideleri bulunur. Kuleden Golden Gate ve Körfez Köprüsü'nün (Bay Bridge) manzarası büyüleyicidir.

San Francisco Hayvanat Bahçesi, Kuzey Kaliforniya'nın en büyük hayvanat bahçesi ve savunma alanıdır. Bu hayvanat bahçesi, Pasifik Ummanı yakınlarında bulunur. Bu parkta takriben 250 hayvan türü barınmaktadır.

Chinatown, kentin en hoş mahallelerinden biridir. Burada 30.000 Çinli yaşar. Chinatown'ın dar vadilerinde yapılan turistik gezintiler çok keyiflidir.

Kentte çok sayıda müze ve sanat galerisi bulunur. Golden Gate Parkı'nda yer alan Kalifornia Bilim Akademisi, büyüklük itibariyle dünyanın ilk on tabiat tarihi müzesinden biridir. Steinhart Akvaryumu ve Morrison Planetarium bu parkta bulunur. Pazarın güneyinde yer alan San Francisco Modern Sanatlar Müzesi, kentteki en ehemmiyetli müzelerden biridir. Bu müzede çok zengin bir kolleksiyon bulunur.

San Francisco'da Kültür, Eğlence ve Sanat
Sahne sanatları, popüler müzik performansları, şenlikler, cadde fuarları ve çok sayıda kültürel etkinliğin yıl süresince sürüp gittiği bir kenttir San Francisco.

San Francisco Senfonisi, San Francisco Operası ve San Francisco Balesi, kentin başlıca klasik müzik ve opera aktivitelerindendir. Bütün bu aktviteler, Savaş Abidesi ve Sahne Sanatları Merkezi'nde tertip etmektedir.

Amerika Konservatuar Tiyatrosu ve Körfez Bölgesi Tiyatrosu, kentin ehemmiyetli tiyatrolarındandır. San Francisco'da kent kültürüne özgü improvize (doğaçlama) tiyatro tarzı oynanır. Bu tiyatro türü çoklukla komik oyunlardan oluşur.

Kentte çok sayıda sokak şenliği ve fuarı, partiler ve kültürel organizasyon gerçekleşir. Eylül ayında gerçekleştirilen “Folsom Sokak Fuarı” dünyanın en büyük cilt fuarıdır. Her yıl Şubat ayında tertip eden “Çin Yeni Yıl Kutlamaları” kent sokaklarında başlayıp Chinatown'a doğru uzanan bir etkinliktir. Arıca, “Bay to Breakers” ve “San Francisco Maratonu” gibi koşu organizasyonları da şehirde tertip eden etkinlikler arasında bulunur.

San Francisco, çok çeşitli spor aktiviteleri ve eğlence seçenekleriyle ön tasarıya çıkan bir kenttir. Yelkencilik kentteki en ehemmiyetli aktivitelerin başında gelir. 320 kilometre'yi aşan bisiklet yolları bisiklet ile gezme keyfini doyasıya yaşatır. Sarp tepelerin ve kent trafiğinin yarattığı rizikodan uzak bir şekilde bisiklet sürmek için Golden Gate Parkı ve Presidio en ideal yerlerdir. Embarcadero ve Marina Green (Yeşil Marina), paten için mükemmel yerlerdir. Golden Gate Parkı ve Dolores Parkı, halka açık tenis alanlarıyla doludur. Sandal keyfi, rüzgar sörfü, paten, koşu, yürüyüş ve yüzme popüler sportif aktiviteleridir.

Kentte birkaç adet ada bulunur. Bu adalarda eğlence ve dinlenme olanakları oldukça fazladır. Treasury Island (Hazine Adası), bu adalar içerisinde en çok ziyaret edilenlerdendir.

San Francisco'da Ne yenir? Ne İçilir?:
Kentin her noktasında, her mutfağa özgü lezzetler sunan, her kategoriden lokanta bulunur. Her türlü beynelmilel mutfak şehirde bulunmakla beraber kente özgü yemek kültürü de oldukça zengindir.

Pastaneler, Bolivya, Amerikan, Asya, Brezilya, Fransız, İtalyan, Japon, Yunan, Hint, İrlanda ve Meksika restoranları, pizzacılar, fast food restoranlar, Akdeniz, Tayvan, İspanya ve Morokko mutfağı ve dahası; lezzet yerine ardığınız ne varsa San Francisco’da bulabilirsiniz.

San Francisco bir şarap kentidir. Çok sayıda şarap barları kentin her tarafına dağılmıştır. Kentte kahve mekanları, çay haneleri, birahaneler de oldukça fazladır.

San Francisco'da Alım Satım:
Antikalar ve sanat yapıtları, moda elbiseler, kozmetik ürünleri, kitaplar ve haritalar, şekerlemeler, şarap, kumaş, çiçek, spor kıyafetler, mobilya ve hane dekorasyonu malzemeleri, armağanlık eşyalar, mücevherler, resim malzemeleri, ayakkabılar, spor eşyaları ve aradığınız daha pek çok ürün San Francisco’nun dörtbir yanına dağılmış alışveriş merkezleri, mağazalar, indirim mağazaları, dünyaca ünlü mağaza zincirleri ve özel dükkanlar da alıcılarıyla buluşur.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Westfield San Francisco Merkezi, Union Alanı, Chestnut Caddesi, Chinatown, Embarcadero Merkezi, Fillmore Caddesi, Haight Caddesi, Hayes Vadisi, Kuzey Plajı, Mission Caddesi ve Polk Caddesi kentteki en ehemmiyetli alışveriş yerlerinden birkaçıdır.

Uygun San Francisco Uçak Bileti

San Francisco Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. San Francisco şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle San Francisco'ya Ulaşım

Amerika Birleşik Devletleri’nin en batısında, Kaliforniya eyaleti sınırlarında yer alan San Francisco’ya Türkiye’den, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan direkt uçak seferi bulunuyor. Türk Hava Yolları’nın direkt olarak uçuşları ile transfer yapmaksızın bu şehre gitmek mümkün. Hem de Bazı Avrupa ve ABD şehirlerinden de transferlı olarak San Francisco’ya gidilebiliyor. Bunun amacıyla San Francisco uçak bileti seçeneklerine göz atmak gerekiyor.

ABD’nin hoşgörü şehri San Francisco, görkemli havası, çarpıcı mimari yapıları, yeşil alanları, dünya mutfağından misaller yayınlayan restoranları ile Kuzey Amerika’nın en güzel seyahat noktalarından biri.

San Francisco Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan San Francisco'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel San Francisco Uçak Bileti Fiyatları

San Francisco Hava Durumu

SAN FRANCISCO HAVA DURUMU

San Francisco Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz San Francisco uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul san francisco kaç saat, istanbul san francisco thy, istanbul san francisco uçuş süresi, istanbul san francisco uçuş rotası, istanbul san francisco saat farkı, istanbul san francisco kaç mil, istanbul san francisco uçuşları, san francisco istanbul benzerliği, san francisco uçak bileti, ucuz san francisco uçak bileti