En Uygun Ucuz Dubai Uçak Biletleri ve Seferleri

Dubai Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Dubai şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
En Uygun Ucuz Dubai Uçak Biletleri ve Seferleri

Ucuz Dubai Uçak Biletleri

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Dubai Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Dubai Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Dubai Hakkında

Dubai Şehir RehberiBirleşik Arap Emirlikleri (BAE), Afrika ile Asya'nın bağlantı noktasında, Arap Yarımadası'nın güneydoğusundaki Basra Körfezi'ne yerleşmiş bir Ortadoğu ülkesidir. Ülke 7 emirlikten ortaya gelir. Arap Yarımadası'nın doğusunda, Arap Körfezi'nin güneybatısında kurulu tespit edilen Dubai, söz hususu yedi emirlikten bir tanesidir. Dubai, BAE'nin en kalabalık ve yüzölçümüyle de 2. büyük şehridir. Petrol ve doğalgazdan gelen gelir, şehrin toplam gelirinin %3'ünü oluşturur. Emirliğe ait gelirin büyük bir bölümü Jebel Ali Serbest Bölgesi (JASB) ve turizmden gelmektedir. JASB, Dubai'nin bir dünya iş merkezi durumuna gelmiş olmasının ana sebebidir.

Dubai'de Turizm
Dubai iki tarafıyle ön plana çıkar. Kentin bir tarafı Persli tüccarlar doğrulusunda şekillendirilmiştir. Diğeri ise 1971 senesinde Dubai ve başka altı emirliğin birleşerek BAE'ni oluşturmasıyla ortaya gelmiştir.

Dubai'nin Hindistan'a giden yol üstünde bulunmasının bir sonucu olarak, başta Hintliler olmak üzere, yabancı tüccarlar buraya yerleşmiş ve 1930'lara kadar şehri mühim bir ticaret limanı olarak kullanmışlardır. Bugünkü Dubai'sinin eski yüzü, daha çok bu dönemlerde şekillenmiştir.

Modern Dubai 1971 senesinden itibaren kurulmaya başlanmıştır. Kenti kuşatan gökdelenler, bu tarihten şu zamana kadar kadar geride bıraktığımız devresinin eseridir. Dubai, çağdaş çağ ile tarihin iç içe geçtiği bir şehirtir. Gökdelenler şehrin çağdaş yüzünü temsil ederken, yel kuleleri ve tarihi camiler geçmişi yansıtmaktadır.

Burj El Arab şehir sınırları ortamında yer alan ve dünyanın en iyi otellerinden bir tanesidir. Dünyadaki ilk 7 yıldızlı oteldir.

Pazar yerleri şehrin başlıca turistik mekanlarıdır. Bur Dubai'de yer alan Bud Dubai Çarşısı şehir piyasalarının olduğu yerlerdendir. Kemeraltı ve yel kulelerinin gölgesi altında çok sayıda tekstil, elbise ve antika mağazası konumunu almıştır. Deira Baharat, Perfume ve Deira Altın Çarşıları başka başlıca ulusal piyasa merkezleridir.

Dubai çok sayıdaki, büyüleyici camileriyle ilgi çeker. Jumeirah Camii, İslam Mimarisinin en büyük ve en güzel misallerinden birini temsil eder. Bu cami, şehrin en beğenilen ve en çok fotoğrafı çekilen yerlerinden bir tanesidir. Büyük Camii (Grand Camii) şehirteki başka ihtişamlı yapılardan bir tanesidir.

Jumeirah'daki Jumeirah Arkeoloji Bölgesi, Birleşik Arap Emirlikleri'nde yer alan en büyük ve en mühim arkeolojik kalıntıdır.

Bastakiya ilçesi Dubai'nin geçmişe bakan tarafınü yansıtır. Burada tespit edilen yel burçları inanılmaz bir görüntüye sahiptir.

Bur Dubai'de yer alan Sheik Saeed al-Maktoum Evi, Dubai Müzesi, Jumeirah'taki Jumeirah Plajı ve Creek yakınlarındaki Bait Al Wakael şehrin görmeniz gereken başlıca yerleri arasındadır.

Dubai Kültürü

Kent kültürü BAE'nin ulusal kültürünü yansıtır. İslam kültürü günlük yaşamın bütün dokularına hakimdir. Kent insanının yabancılara karşı olan konukseverliği ve hoşgörüsü çok yüksektir.

Arap ulusal kıyafeti bölgedeki iklim koşullarına bağlı olarak şekillenmiştir. Kandoura/Dishdasha (Beyaz, bileklere kadar uzanan bol bir elbise), erkeklerin giysisidir. Abayah, kadınlar doğrulusunda giyilen elbisedir. Mücevher şehir insanının gözde takıları arasında konumunu alır. Genellikle altın ve gümüş bileklikler, yüzükler, alın tezyinatları ve bilezikler Dubaililerin tanınmış takı ve süslerdir.

Dubai at yarışları bütün dünyada ünlüdür. Bu yarışlar şehir kültürünün mühim bir parçasıdır. Dubai Equestrian Merkezi ve Jebel Ali Oteli Yarış Ahırı şehrin başlıca at yarışları merkezleridir. Bay ve bayanlar, Dubai at yarışlarında özel giysiler giyer, çok şık şapkalar takarlar. Kentte ayrıca, deve yarışları da gerektiğince yaygındır.

Parklarda, alış veriş merkezlerinde, sinemalarda, eğlence merkezlerinde yayılan sonsuz seçenek şehirteki eğlenceyi çok yönlü bir duruma getirir.

Dubai Yemekleri

Kentin Kültürel detaylılığı kendisini şehir mutfağında da hissettirmektedir. Çok sayıda restoran ve lüks otel lokantaları, dünya mutfağından nefis misaller sunar. Morokko, Mısır, Afganistan, Lübnan ve Tunus mutfakları gerektiğince tanınmışdir.
Fuul (Limon suyu, sarımsak ve baharatlı fasulye) ve felafel/shwarma (Kızartılmış tavuk ya da kuzu eti) şehir mutfağının başlıca yemekleridir. Satıcılar caddelerde shwarma satar. Houmos Dubai mutfağının başka bir mühim yiyeceğidir. Pizza, pasta, salata, biftek, Hindistan mutfağı, fast food şehir restoranlarında yayılan tanınmış yiyecekler arasında konumunu alır.

Kentte çok detaylı meyve suları içme talihi sunulur. Tüm şehir restoranlarında ananas, muz, mango ve karışık kokteyller bulunur. Alkol yalnızca lisanslı yerlerde satılır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Dubai'de Alışveriş
Alışveriş merkezleri, ulusal çarşılar, mücevher, altın dizaynlar, Arap sanatı ve el işlemeleri, batı tipi giysiler, butikler, dizayn elbiseler ve şehirteki alış veriş dünyasını ortaya getirir. Dubai, Ortadoğu'nun alış veriş merkezidir. Bur Dubai'de yer alan Burjuman, şehrin en mühim alış veriş merkezidir.

Diera'da yer alan Diera Kent Merkezi şehrin en iyi alış veriş merkezlerinden bir tanesidir. Burada sonsuz mağaza ve butiklere rastlayabilirsiniz. Halı, çok detaylı hediyelik eşya ve el sanatları dükkanları, süpermarketler, yemek alanları ve sinemaların olduğu mühim alış veriş merkezlerinden bir tanesidir

Uygun Dubai Uçak Bileti

Dubai Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Dubai şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Dubai'ye Ulaşım

Dubai'nin ana havaalanı Dubai Uluslararası Havaalanı'dır. Yakınlardaki Şarja emirliklerinde Sharjah Uluslararası Havaalanı (SHJ) ve yakında Abu Dabi'de bulunan Abu Dhabi Uluslararası Havaalanı (AUH) kullanarak Dubai'ye girebilirsiniz. Girişte otomatik vize alan ülkelerden gelen sık ziyaret edenler, göçmenlik işlemlerini hızlandırmak ve pasaport sayfalarını kaydetmek için bir e-gate kartı satın almak isteyebilir. E-gate kart ofisi, terminal 1 çıkış konferans yerinin üst katındaki yiyecek alanına yerleştirilmiştir. Kartın fiyatı 200 avroya mal olacak. Not: Dubai'de bir e-gate kartı satın almak istiyorsanız, Dubai havaalanı üzerinden BAE'ye girmiş olmalısınız.

Havayolları çoğu zaman Dubai gibi çekici yerlere fiyat savaşları yaşıyor ve bu, Dubai'ye hizmet veren çeşitli havayollarının dikkatli planlanması ve karşılaştırılması yoluyla avantajınıza göre çalışıyor. Emirates [], Dubai'yi 100'den fazla destinasyona bağlayan resmi havayolu şirketi, FlyDubai ise Dubai'nin düşük maliyetli havayolu şirketidir. Etihad [] Dubai'nin Sheikh Zayed Rd veya Central Business District'teki özel check-in tesislerinden Abu Dhabi Uluslararası Havalimanı'na servis hizmeti veriyorsa, Sharjah'ın düşük maliyetli taşıyıcısı ile de uçabilirsiniz; Ortadoğu'da 46'dan fazla varış noktasına uçan Air Arabia [devamı ...] Yeşil kart veya geçerli vize ve pasaport geçerliliğine sahip olan kızılderililere en az altı aydan az bir sürede varışta vizeye gidebilirler

Dubai Uluslararası Havaalanı ( IATA : DXB ) Ortadoğu'nun en büyük merkezi ve Dubai bayrak taşıyıcısı Emirates ve düşük maliyetli kanadından FlyDubai'nin ana üssü. Aslında, mevcut terminallerin dikişlere patladığı öfkeli bir hızla büyüdü, özellikle gece yarısı pik saatler boyunca.

Dubai Uluslararası Havalimanı'nın üç terminali var ve bir diğeri de 2010 yılının sonuna doğru hazırlanıyor.

Terminal 1 , çoğu büyük havayolu şirketinin ve uzun mesafeli uçuşların kullandığı ana terminaldir.

Terminal 2 , tüm FlyDubai uçuşları dahil olmak üzere bölgesel ve düşük maliyetli uçuşlar sunmaktadır.

Terminal 3 , sadece Emirates tarafından kullanılır.

Terminaller 1 ve 3, havalimanı üzerinden birbirlerine doğrudan bağlantılıdır (aktarma için göç yok), Terminal 2 hava limanının diğer ucunda bulunur. Terminaller 1 ve 3, modern havaalanı tasarımı modelleridir, ancak Terminal 2, yakın tarihli tadilatlarına rağmen, uzun check-in hatları, kuyruk atlaması ve 50 kg'lık bagajdaki her yolcu kontrolüyle hala dünya hava limanları geliştirmeyi andırıyor. Servis otobüsü her 20-30 dakikada Terminal 1 ve Terminal 3 arasında hareket eder. Terminal 2, mekikle bağlı değildir, bu nedenle 30 dakikalık bir taksi yolculuğu tek seçeneğiniz olabilir. Terminal 2'ye seyahat etmek için düşük maliyetli bir seçenek, metroyu Stadyum veya Havaalanı Serbest Bölgesi metro istasyonları gibi yakındaki bir istasyona yakalamak ve buradan Terminal 2'ye taksiye binmek (yaklaşık 15 AED'ye mal olmalı).

Al Maktoum Uluslararası Havaalanı (Dubai World Central, DWC)

Dubai Dünya Merkezi ( IATA : DWC ) olarak uluslararası alanda daha iyi bilinen Al Maktoum Uluslararası Havalimanı , Ekim 2013'te yolcu taşımacılığına açıldı. Dubai, havalimanını dünyanın en büyük yolcu ve kargo merkezi haline getirmeyi planlıyor. Şu anda sadece bir avuç dolaşım var ve her gün oradan gidiyor (örneğin Wizzair ile düşük maliyetli uçuşlar).

Dubai Uçak Bileti Fiyatları

Fly Dubai Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Dubai'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Dubai Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Dubai Hava Durumu

DUBAI HAVA DURUMU

Dubai Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Dubai uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz dubai uçak bileti, en uygun dubai uçak bileti, istanbul dubai uçak kaç saat, dubai otel fiyatları, dubai uçak bileti pegasus, dubai uçak bileti emirates, pegasus dubai, dubai'ye vize varmı, dubai kaç saatte gidilir, istanbul dubai uçak bileti, dubai uçak bileti, dubai uçak bileti fiyatları