Deniz Otobüsü Bileti

Uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla Deniz otobüsü biletinizi hemen alın ya da ayırtın sadece bir telefonla deniz otobüsü biletinizi satın alabilirsiniz. Hemen bizi arayın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Deniz Otobüsü Bileti
En uygun ve kampanyalı fiyatlarla Deniz Otobüsü bileti satın almak için çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Deniz Otobüsü biletinizi dilerseniz kredi kartınızla dilerseniz de havale(eft) ile satın alabilirsiniz.

Sayın müşterilerimiz Traveland Turizm AŞ. Olarak Deniz Otobüsü bileti satışlarına başlamış bulunmaktayız. Çağrı merkezimizden Türkiyenin her yerine uygun ve ucuz fiyatlarla kredi kartınızla Deniz Otobüsü biletinizi satın alabilirsiniz. Deniz OtobüsüOtobüs bileti almak için 0850 304 03 58 numaralı telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Deniz Otobüsü Bileti

Ucuz İdo Bileti

İDO - İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. İstanbul'un deniz ulaşımına ve trafik probleminin çözümüne katkıda bulunmak hedefiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı doğrulusunda 1987 senesinde kurulmuştur. 2005 Mart ayında, TDİ'ye bağlı Şehirhatları İstanbul Deniz Otobüsleri'ne devredilmiştir. İDO bugünkü itibarıyla 103 gemi ve 88 iskelesiyle dünyanın en büyük vasıta ve yolcu deniz nakliyeciliği şirketidir.

İDO filosu; Toplam 33 hatta, 25 Deniz Otobüsü, 10 Hızlı Feribot, 18 Araba Vapuru, 35 Şehirhatları Yolcu Vapuru, 10 Deniz Taksi ve Mavi Marmara Yolcu Gemisi ile 88 noktaya hizmet götürmektedir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin (İDO) yüzde 100 oranındaki hissesinin özelleştirilmesi ihalesinin nihai pazarlık neticesi ihaleyi, 861 milyon dolarlık teklifle Tepe-Akfen-Souter-Sera Ortak Girişim Grubu kazandı.

İdo seferleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bizleri arayınız. En uygun ve kampanyalı fiyatlarla ido biletinizi satın alın.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Deniz Otobüsü Biletleri için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon Deniz Otobüsü biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla Deniz Otobüsü bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz Deniz Otobüsü bileti, en uygun Deniz Otobüsü bileti, telefonla Deniz Otobüsü bileti satın al, kredi kartı ile Deniz Otobüsü bileti, istanbul Deniz Otobüsü bileti, Deniz Otobüsü bileti fiyatları