Fukuoka Uçak Bileti

Fukuoka Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Japonya Fukuoka şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Fukuoka Uçak Bileti

Ucuz Fukuoka Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Fukuoka Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Fukuoka Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Fukuoka Hakkında

Fukuoka, Fukuoka eyaletinin başkenti ve Kyushu'daki en büyük şehirdir.

Fukuoka modern bir şehirdir; Binalarının çoğu yeni. Tarihsel olarak, merkez nehir tarafından Hakata ve Fukuoka olmak üzere iki ayrı şehre 1889'da birleşmeden önce bölünmüştür. Ana demiryolu istasyonu ve limanı halen Hakata İstasyonu ve Hakata Limanı olarak bilinir.

Şehrin iki merkezi var: biri Hakata'da diğeri de Tenjin'de.

Tenjin'de Zemin katta, Mitsukoshi'nin önünde ve Nishitetsu Fukuoka istasyonunun altında bulunan bir Turist Bilgilendirme Merkezi var. Onlar mevcut İngilizce konuşanlar (ve diğer diller) var. İngilizce bilgi için Inter Media Station (IMS) binasının 8. katında bulunan Rainbow Plaza'yı ziyaret edin. IMS metro ile ulaşılabilir ve Tenjin istasyonuna sadece üç dakikalık yürüme mesafesindedir. Hakata JR tren istasyonunun ortasında, İngilizce, Japonca ve diğer dillerde broşürler içeren bir Turist Bilgilendirme Merkezi (bazen İngilizce konuşanlar var) bulunur. Nakliye bilgileri ve rezervasyonlarla ilgili yardım edebilirler. Nakasu yakınlarındaki ACROS binasının üçüncü katında, daha fazla bilgi İngilizce bulabilirsiniz.

Çevredeki şehirler ve kasabalar Fukuoka vilayetini oluşturuyor .

Fukuoka, Japonya'ya ilk kez ziyaret edenler için iyi bir başlangıç ​​noktasıdır. Oldukça büyük, modern bir şehir olmak, dolaşmak hala zor değil. Bir metro, kentin başlıca turistik mekanlarının çoğuna bağlanır. Hakata, Tenjin, Fukuoka Uluslararası Havaalanı, Meinohama ve Nishijin arasında ulaşım sağlanması (burada Fukuoka Kulesi ve Softbank Hawks'ın beyzbol sahası: Fukuoka Yahoo Dome). Hakata'daki ana istasyon, Sanyo Shinkansen mermi treninin terminasına işaret ediyor. Kyushu Shinkansen hattı da burada sona eriyor ve Sanyo Shinkansen'i Kyushu'nun güney ucundaki Kagoshima ile doğrudan bağlantılandırıyor.

Uygun Fukuoka Uçak Bileti

Fukuoka Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Fukuoka şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak ile Fukuoka'ya Ulaşım

Fukuoka Havaalanı ( IATA : FUK ) şehir merkezinin yakınında, doğu tarafında yer alır (yerli terminal, Hakata JR istasyonuna sadece iki metro durağı uzaklıktadır - bağlantı noktasına yaklaşık 10 dakika ücretsiz otobüs bulunur. Terminal iç hattı). Japan Airlines ve ANA, Japonya'da Tokyo (hem Haneda hem de Narita), Osaka (Itami ve Kansai) ve Nagoya (Komaki ve Centrair Airport) dahil olmak üzere en büyük şehirlerden Fukuoka'ya uçuyor. Anakara Çin ve Güney Kore'nin yanı sıra Taipei , Hong Kong , Singapur , Bangkok , Manila , Hanoi ve Ho Chi Minh City'deki belli başlı şehirlere tarifeli uçuşlar yapılmaktadır, ancak yalnızca planlanan transpasifik uçuşlar Honolulu ve Guam'a yapılmaktadır . Helsinki ve Fukuoka arasında haftada 3 kez Finnair'de (AY075 / AY076) bir doğrudan uçuş var.

Havaalanı dört terminale ayrılmıştır.
T1 ve T2 aynı binanın temelde farklı parçaları, yürüyerek beş dakika uzaklıktadır. Metro istasyonu Terminal 2'nin altındadır.

Terminal 1 , küçük şehirlere (örneğin, Sendai, Komatsu ve Kyushu civarındaki havaalanı) yönelik iç hat uçuşlarını yönetir.
Terminal 2 , büyük şehirleri kapsar (örneğin, Nagoya, Okinawa / Naha, Osaka, Sapporo, Tokyo).
Terminal 3 aynı zamanda ev içi yolcular içindir, ancak kalkış uçuşlarında kullanılmaz.

Uluslararası Terminal , pistin karşı tarafındadır ve T2'ye / telefondan 10 dakika otobüs aktarımı gerektirir (unutmayın; T2, metro istasyonunun bulunduğu yerdir). Her 10 dakikada bir boşanma ücretsiz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Tokyo'dan Fukuoka'ya uçmak, Shinkansen'den çok daha hızlı ve daha ucuz. Jetstar Japan ve Peach Air gibi indirimli havayolları, bazen de ¥ 5,000 civarında uçuşlar sunuyor. Bu, Nozomi Shinkansen'deki Tokyo İstasyonundan 22.320 ¥ 'ya kıyasla. Tren beş alırken uçuş iki saat sürer.

Türk Havayolları (THY) İstanbul'dan Fukuoka'ya Direkt olarak seferler düzenlemektedir. Diğer havayolları aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir.

Şehir merkezine aşağı yukarı 10 dakika uzaklıktaki Fukuoka Havalimanı’na Türkiye’den Hong Kong, Singapur, Bangkok, Amsterdam Seul, Şanghay aktarmalı olarak ulaşım sağlanabiliyor. Hem de yakın kentlerden süratli trenlerle Fukuoka’ya gitmek de mümkün. Havalimanına ulaştıktan sonra kent merkezine gitmek amacıyla de otobüs ya da metro hatlarından faydalanabilirsiniz.

Fukuoka uçak bileti kampanyalarını değerlendirerek, unutulmaz bir seyahat tecrübesi yaşam sürdürmek amacıyla yola çıkma zamanı.

Fukuoka Uçak Bileti Fiyatları

Japonya Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Fukuoka'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Fukuoka Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Fukuoka Hava Durumu

FUKUOKA HAVA DURUMU

Fukuoka Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Fukuoka uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
fukuoka havalimanı, ucuz fukuoka uçak bileti, istanbul fukuoka uçak bileti, en uygun fukuoka uçak bileti, türk havayolları fukuoka uçak bileti, istanbul fukuoka uçak bileti, thy fukuoka, japonya fukuoka uçak bileti, fukuoka uçak bileti fiyatları