Lenkeran Uçak Bileti

Lenkeran Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Azerbaycan Lenkeran şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Lenkeran Uçak Bileti

Ucuz Lenkeran Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Lenkeran Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Lenkeran Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Lenkeran Hakkında

Lenkeran Azerbaycan’ın güney doğusunda, Hazar Denizinin kıyısında yer alır. Ülkenin en canlı ve güzel şehirlerinden biridir. Şehrin en ayırt edici güzellikleri muhteşem mimarisi, harika iklimi ve olağanüstü doğa manzaralarıdır. Verimli toprakları çok iyi tarım yapılmasına yardımcı olmakta, termal su kaynakları turistleri ve sağlığına önem verenleri buraya çekmekte, gezilip-görülecek eski tarihi ve kültürel yerlerinin bolluğu ise tarih meraklılarının buraya ilgisiz kalmamasını sağlamaktadır.

Bir zamanlar Lenkeran Kafkas Albanyası bünyesinde yer almaktaydı, 1743 yılında ise Talış Hanlığının merkezi olmuştur. Bölge halkının bir kısmı eski gelenek ve göreneklerini muhafaza etmiş Talışlardan oluşmaktadır. Eskiden beri burada bakır işçiliği, çömlekçilik ve kumaştan giysi dikimi gibi el sanatları vardır.

Lenkeran’ın subtropik iklimi burada turunçgillerin, pirincin, üzüm ve tütünün yetiştirilmesi için ideal şartlar sağlamaktadır. Çay yetiştiriciliğine Lenkeran’da büyük önem verilmektedir. Tüm dünyadaki bu saygın içeceğin ihracatçısı olarak Lenkeran sadece eski Sovyet devletlerinde değil, pek çok Avrupa ülkesinde de tanınmaktadır. Bu yüzden şehrin girişinde turistleri devasa bir semaver karşılamaktadır.

Lenkeran vilayeti popüler turistik güzergâhların merkezinde bulunmaktadır. Bölgenin bir kısmı Hazar Denizinin mucizevi tedavi edici özellikleri bulunan siyah kumlu kıyılarında yer almaktadır.

Lenkeran’daki Haftoni bölgesi tarihi binaları ve ziyaretçilerin Haftoni ormanlarında bulunan şifalı İsti-su kaynağından gelen suyla dopdolu bir tedavi küründen geçebilecekleri tedavi amaçlı Lenkeran Sanatoryumu ile ünlüdür. Narimanabad bölgesi Sara Yarımadasındadır. Bir tarafı Hazar Denizinin sularıyla yıkanmakta, diğer yanında ise ağaçlık Kızılağaç Milli Parkı uzanmaktadır. 1956 yılına kadar ayrı bir adayken bu tarihten sonra ada ile Liman şehri arasına, kara tarafına Sara adasının statüsünü ciddi biçimde değiştiren bir baraj yapılmıştır. Günümüzde bu yerler gür ormanlarla kaplıdır ve eko turizm sevenlerin büyük ilgisini çekmektedir.

Lenkeran’da çok sayıda tarihi eser bulunmaktadır. Bunlar içinde en ilgi çekici olanı Lenkeran Kalesi, daha doğrusu onun günümüze kadar gelebilmiş olan bazı bölümleridir. Kale XVIII. yüzyılda yapılmış ve Talış Hanlığının en önemli tahkimatlarından biri olarak bilinmektedir. Kale duvarları büyük biçimleri ve sağlam diş sıralarıyla devasa bir izlenim yaratmaktadır. Kale Ortaçağa özgü olan bir hendekle çevriliydi ve gerekli olduğunda bu hendek suyla doldurulmaktaydı. Kalenin başlıca bölümleri saldırganların en yoğun ateşine maruz kalan kuzey ve güney kuleleridir. Kalenin içinde ayrıca bir şehir pazarı bulunmaktaydı ancak bu pazar yerine yüzyıl önce iki cami yapılmıştır, bu camiler zamanla tüm bölgedeki hacıların en fazla ziyaret ettikleri yerler haline gelmiştir.

Lenkeran’daki en göz alıcı mimari yapı şehrin tam merkezinde yer alan Mirahmed Han’ın evidir. Bu köşk 1913 yılında yapılmış olup şehrin ilk üç katlı evidir. Köşkün projesini iki Fransız mimar yapmış olmasına rağmen dış görünüşünde geleneksel Azerbaycan mimarisinin hatları hakimdir. Batı ve kuzey cepheleri tuğla ve beyaz taştan, doğu ve güney cepheleri ise sadece kırmızı tuğladan yapılmıştır. Ana giriş kapısının üzerinde mistik hayvan figürleri yer almaktadır.

Şehirden bir kaç kilometre uzaklıkta binlerce Müslüman hacı için ibadet yeri olan Haneka ibadethanesi bulunmaktadır. Burası Şemahı’dan İran’a giden eski yol yakınlarındaki Pirsagat nehrinin kenarındaki çok romantik bir bölgede yer alan büyük kale surlarının ardına inşa edilmiş türbelerden ve camiden oluşan bir külliyedir. Külliyedeki tüm binalar son derece sanatsal işlemeleriyle, ağaç oymalarıyla, şaşırtıcı seramik süslemeleriyle ve duvarlardaki özenli resim bezemeleriyle insanın gözünü kamaştırmaktadır. Haneka’nın hemen yanı başında Pir Hüseyin’in türbesiyle birlikte Camisi bulunmaktadır. Cami sekizgen gövdesi ve müezzin mahfili ve ayrıca doğu mimarisi geleneğinin timsali kûfi yazıyla süslenmiş mihrabı ile öne çıkmaktadır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Hiç şüphesiz Lenkeran’da dinlenmek her mevsimde ilginçtir. Gezilecek-görülecek yerlerinin bolluğu ve yerli halkın misafirperverliği ile birleşen temiz havası ve güzel doğası her yıl dünyanın her yerinden turistleri buraya çekmektedir.

Uygun Lenkeran Uçak Bileti

Lenkeran Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Lenkeran şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Lenkeran'a Ulaşım

Lenkeran Havalimanı, Azerbaycan'ın Lenkeran kentine hizmet veren bir havalimanıdır. 13/31 yönünde ve 3,300x45 m uzunluğunda bir piste sahiptir. Lenkeran'a Ulaşım bu limandan yapılmaktadır. Lenkerana uçuş gerçekleştirmek için bizleri arayınız.

Lenkeran Uçak Bileti Fiyatları

Azal Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Lenkeran'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Lenkeran Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Lenkeran uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
lenkeran uçak bileti, istanbul lenkeran uçak bileti, azal, azerbaycan hava yolları, türk havayolları lenkeran, en uygun lenkeran uçak bileti, ucuz lenkeran uçak bileti