Okinawa Uçak Bileti

Okinawa Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Japonya Okinawa şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Okinawa Uçak Bileti

Ucuz Okinawa Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Okinawa Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Okinawa Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Okinawa Hakkında

Okinawa, Japonya'nın 47 eyaletinden biridir ve Kyushu'nun güney-batısında çok sayıda ada zinciridir.

Okinawa ismi, "Japonya'nın ve Tayvan'ın dört ana adası arasındaki bu uzun ada kadar uzanan adanın oldukça açıklaması" anlamına gelen "açık deniz ipi" anlamına gelir. 49 yerleşim ada ve 111 ıssız adadan oluşan Okinawa, bir subtropikal / tropikal iklime sahiptir.

Ogasawara Adaları , Amami Adaları ve Tokara Adaları gibi diğer Japon alt tropikal / tropik adalardan farklı olarak, Japonya'nın önemli şehirlerinden biri olan Okinawa'ya Japonların önemli turistik yerlerinden biri olmaya devam eden sık uçuşlar var. Her yıl Okinawa'ya giderek giderek daha fazla yabancı ziyaretçi var, ancak sayı anakara Japonya'daki turistik yerlere kıyasla hala düşük kalmaktadır.

Uygun Okinawa Uçak Bileti

Okinawa Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Okinawa şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak ile Okinawa'ya Ulaşım

Türkiye’den havayolu ile ulaşımın olası bulunduğu Okinawa’ya direkt uçuş imkânı yok. İstanbul çıkışlı olarak, Londra, Tokyo, Frankfurt gibi transfer noktaları üzerinden ortalama 16-30 saatte gidilebilen Okinawa Naha Havalimanı kent merkezine aşağı yukarı 5 kilometre mesafede kalıyor.

Çoğu ziyaretçi, Okinawa'nın başkenti Naha'ya varıyor. İç hat uçuşları, büyük Japon şehirlerini doğrudan Miyako ve Ishigaki gibi diğer bazı Okinawan adalarına bağlar, ancak fiyatlar dik olabilir; Örneğin, Tokyo için tek yön standart ücret - Ishigaki , 50.000 Yen kusursuz bir ücrettir.

Star Alliance'ın Visit Japan veya JAL'in Japan'a Hoş Geldiniz gibi uluslararası bir havayolu kanalı kullanmak, her ikisi de 12.000 ¥ için Japonya'daki iç hat uçuşlarına izin verdiği için önemli miktarda tasarruf sağlayabilir. Pek çok indirimli havayolu, Japonya'nın ana şehirlerinden olan Naha'ya, Okinawa'yı ziyaret etmek için daha ucuz seçenekler sunan uçuşlar sunuyor.

SkyMark, JetStar ve diğerleri Tokyo ve Japonya'daki diğer büyük şehirlerden Naha'ya uçuşlar sunuyor. Air Asia Japan ve Peach Aviation gibi düşük maliyetli havayolları, Okinawa (Naha) ve Tokyo Narita arasında, Osaka Kansai'de uçaklar.

Çoğu Japon havayolunun indirimi büyüktür, ancak önceden satın alınması gerekir ZORUNLU. Havayolu web sitelerinde, bu ücretlere yalnızca, uçuştan en az 75 gün önce satın alınabilecek bir "JAL ücreti" olan "Ultra SAKITOKU İleri Satın Alma Ücreti" adı verilmektedir.

Tokyo-Okinawa'nın bu bir yolu sadece 11,990 Yen. 1000 Doların üzerinde olmak üzere, J sınıfı ücretine yükseltebilirsiniz; bu da, uçağın önünden daha büyük bir koltuk kazandıracaktır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Türk Havayolları, Qatar Airways ve Emirates İstanbul'dan Okinawa'ya Direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir.

Okinawa Uçak Bileti Fiyatları

Japonya Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Okinawa'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Okinawa Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Soğuklardan uzak, iliklerinize kadar dinlenebileceğiniz bir tatil hayali kuruyorsanız, Okinawa uçak bileti kampanyalarına göz atarak, kendinize harika bir armağan verebilirsiniz.

Okinawa Hava Durumu

OKINAWA HAVA DURUMU

Okinawa Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Okinawa uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz okinawa uçak bileti, okinawa airport, okinawa havalimanı, en uygun okinawa uçak bileti, ucuz okinawa uçak bileti, istanbul okinawa, türkiye okinawa uçak bileti, okinawa uçak bileti fiyatları, türk havayolları okinawa