Osaka Uçak Bileti

Osaka Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Japonya Osaka şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Osaka Uçak Bileti

Ucuz Osaka Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Osaka Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Osaka Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Osaka Hakkında

Ōsaka, Japonya'nın en büyük metropolitan alanındaki nüfusu 2,5 milyondan fazla olan üçüncü büyük kenttir. Bu, Kansai bölgesinin merkezi metropolü ve Osaka- Kobe - Kyoto üçlüsünün en büyüğüdür.

Tokyo Japonya'nın başkenti ise, Osaka, başkenti anti-sermaye olarak adlandırabilir. Ne diyorsanız deyin, gerçek karakterini keşfetmeniz için birçok fırsat var.

Ticari merkezli bir şehir dokunuşuyla çoktan örtülü olarak, Osaka'daki lehçenin canlı tonlamasını almaya başlayabilirsiniz; Tokyo'daki sol yerine, sağda duran yürüyen merdivenlere binerken duyduğunuz şeyler; Sonra da öğle yemeğine yer ararken doğu yöresine yönelik popüler yiyeceklerin karşıtlığını keşfedebilirsiniz. İçeri girdikçe derinleşir ve kalışınızın sonunda, tarih, kültür, spor ve iş alanlarında kendi özgün neden listenizi derlemiş olmanız tamamen imkansız değildir.

Uygun Osaka Uçak Bileti

Osaka Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Osaka şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Osaka'ya Ulaşım

Osaka'nın ana uluslararası geçidi, Kansai Uluslararası Havaalanı'dır ( IATA : KIX ). Havaalanına şehre iki demiryolu bağlantısı vardır: JR West'in Kansai Havaalanı Hatları (Shin-Osaka ve Kyoto istasyonlarına giden Sınırlı Hızlı Haruka Hattı ve Osaka İstasyonuna giden daha yavaş olan Kansai Havaalanı Hızlı Servisinden oluşur.) Ve Namba'ya hizmet sunan özel Nankai Electric Railway. Osaka veya Shin Osaka'ya gidiş için limuzin otobüsleri de mevcuttur:

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Çoğu iç hat uçuşu, Itami Havaalanı ( IATA : ITM ) olarak da bilinen Osaka Uluslararası Havaalanı'na gelir. Itami, Osaka Monorail ile bağlantılıdır , ancak monoray pahalıdır ve kuzey banliyölerinde bir iz sürmektedir, bu nedenle şehrin merkezine ulaşmak için banliyö Hankyu demiryol hattına geçmeniz gerekecektir. Çoğu için daha elverişli bir seçenek, Osaka'da ve Kansai Havaalanı dahil olmak üzere bölgedeki çeşitli yerlere Itami'den sık sık gidecek olan Havaalanı Limuzin Otobüsleri ve 500-600 S $ 'dan başlayan ücretlerle kiralayabilirsiniz.

Osaka Uçak Bileti Fiyatları

Japonya Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Osaka'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Osaka Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Osaka arasında direkt uçuş seferleri bulunuyor. Yaklaşık 11 saat süren uçuşla Osaka’da tespit edilen üç havaalanından uluslararası uçuşların bulunduğu, Kansai Havalimanı’na inmek mümkün. Yapay bir ada üstüne kurulu olan Kansai Havalimanı, bir mimarlık harikası olarak kabul ediliyor. Buradan kente tren, feribot ve otobüs ile ulaşım mümkün.

Osaka Hava Durumu

OSAKA HAVA DURUMU

Osaka Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Osaka uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
thy japonya uçak bileti fiyatları, thy osaka, istanbul osaka thy, japonya'ya en ucuz nasıl gidilir, istanbul japonya uçak kaç saat, istanbul tokyo uçak bileti, asiana airlines, emirates, ucuz osaka uçak bileti, en uygun osaka uçak bileti, istanbul osaka uçak bileti, türk havayolları osaka uçak bileti, osaka uçak bileti fiyatları