Ulan Batur Uçak Bileti

Ulan Batur Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Moğolistan Ulan Batur şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Ulan Batur Uçak Bileti

Ucuz Ulan Batur Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Ulan Batur Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Ulan Batur Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Ulan Batur Hakkında

Ulan Bator, aynı zamanda Ulan Batur olarak da bilinir ya da yalnızca UB, Moğolistan'ın başkentidir. Yaklaşık 1,3 milyon nüfusu ile Moğolistan'daki en büyük şehir, politik, ticari, endüstriyel ve kültürel merkezidir. Hem iş hem de eğlence gezileri için, kendinizi şehre en az bir kez gelmiş bulacaksınız. Şehri doğru bir şekilde bilmek ve keşfetmek, ülkenin tarihini ve harika insanları anlamanıza yardımcı olabilir. Geçmişin ve günümüzün hâlâ yan yana yaşadığı görülür

Moğolistan halkının tarihinde, 13. yüzyılda Büyük Moğol İmparatorluğu döneminde Kharakhorum gibi başkent olarak inşa edilen birkaç tanınmış şehir var. Ancak hiçbiri 16. yüzyıla kadar aktif bir başkent olarak ayakta kalamadı. 16. yüzyıldan itibaren Moğolistan'da Lamaizm'in aktif olarak tanıtılması ile birlikte, kalıcı manastır kuruluşları Tibet Budizmi geliştikçe ortaya çıkmaya başlamıştır.

Bu yerleşimlerin en önemlileri, 1649 yılında Zanabazar ya da Jebtsundamba Khutuktu adında Moğolistan'ın ilk manevi liderinin ikamet sarayı oldu. Yıl şimdi, Moğolistan'ın modern başkenti Ulaanbaatar'ın kuruluş tarihi olarak kabul edilmektedir. Şehrin adı ilk olarak İkh Khuree olarak adlandırılmıştır, kentin dairesel şekle sahip olması anlamıyla "büyük daire" anlamındadır. Moğolistan'ın orta kesimindeki yerleri 20 kere değiştirdikten sonra, 1778 yılında bugünkü yerine yerleşti.

Ulaanbaatar'ın modern mimarisinin büyük kısmı 20. yüzyılda Rus mimarisinin etkisiyle biçimlenmeye başlamıştır. Modern UB, Sovyet mimarisi, ger yerleşim alanları, Budist manastırlar ve 21. yüzyılın yüksek artışlarının bir karışımını sergiliyor. Budist tapınaklar arasında en dikkate değerler arasında Budist tapınaklar, en dikkate değerleri Gandan Tegchinlen Manastırı , Choijin Lama Tapınağı ve Bogd Khan Kış Sarayı Müzesi.

Uygun Ulan Batur Uçak Bileti

Ulan Batur Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Ulan Batur şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Ulan Batur'a Ulaşım

Şu anda, uluslararası geliş için sadece havaalanı, Ulaanbaatar şehir merkezinin 18 km güneybatısında bulunan Chinggis Khaan Uluslararası Havaalanı ( IATA : ULN ) üzerinden sağlanıyor. Eskiden üzerine kurulduğu tepenin adı olan "Buyant Ukhaa" olarak anılmıştır. Havalimanı 1986 yılında yeniden inşa edildi ve göç, gümrük formaliteleri ve bagaj teslimatı nispeten verimli. Yakın zamanda transit uçuş için bir tesis eklendi.

2017'de UB otobüs ağı, daha önce çeşitli kaynaklardan bahsedilen önemli değişiklikler ve güzergahlar 11 ve 22'ye girdi ve havaalanı ile şehir arasında bir teklif hizmeti yoktu. 7 numaralı otobüs sizi havaalanından Chinggis Ave'ye götürecektir. Peşin ödenen transit kart kullanılmalı (nakit ödeme yok), biri havaalan terminalinde satın alınabilir ve yüklenebilir.

Haziran 2017 itibariyle, resmi taksi servisi 20000 MNT (araba başına) şehir merkezine çift yönlü bir yoldur. Bagaj talebinde bulunan masada ayarlanabilir ve varışta sürücüye ödeme yapılır (bagaj talebinin dışındaki varış salonunda bir ATM vardır). 1800-1991, havaalanına binmek isteyen bu taksi hizmetinin telefon numarasıdır.

MIAT (Moğolistan Havayolları) şehre Berlin , Moskova , Frankfurt , Seul , Pekin , Hong Kong , Singapur , Osaka ve Tokyo'dan doğrudan uluslararası uçuşlar sunmaktadır.

Hunnu Airlines , Erlian, Manzhouli ve Hailar'daki Çin şehirlerinden Hovd, Ulaangam, Uliastai, Choibalsan, Muron ve Dalanzadgad'ın şehirlerine uçuşlar yapıyor.

Aero Moğolistan , İç Moğolistan'ın Hoh Hot ve Rus Irkutsk'tan uçuyor. Yurtiçinde Ulgii, Ulaangom, Hovd, Ovoot, Muron ve Dalanzadgad'a uçar.

Kore Havayolları da Seul'den ULN'ye her gün uçmaktadır. Air China, Pekin'e gidip geliyor. Rus havayolu Aeroflot, Moskova ile Ulaanbaatar arasında her gün uçuyor.

Türk HavaYolları doğrudan İstanbul'dan düzenli olarak seferler düzenlemektedir.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Ulan Batur Uçak Bileti Fiyatları

Moğolistan Havayolları ve Türk Havayolları İstanbul'dan Ulan Batur'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Ulan Batur Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ulan Batur Hava Durumu

ULAN BATUR HAVA DURUMU

Ulan Batur Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Ulan Batur uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
moğolistan uçak bileti fiyatları, istanbul ulan batur kaç saat, ulan batur gece hayatı, istanbul ulaanbaatar uçak bileti, thy moğolistan seferleri, moğolistan otobüs bileti, en uygun ulan batur uçak bileti, ucuz ulan batur uçak bileti, istanbul ulan batur uçak bileti, türk havayolları