Phuket Uçak Bileti

Phuket Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Bangkok Phuket şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Phuket Uçak Bileti

Ucuz Phuket Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Phuket Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Phuket Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Phuket Hakkında

Tayland'ın en büyük 48 km uzunluğunda ve en geniş 21 kilometre genişliğindeki Phuket Adası Güney Tayland'da , batı yönündeki Andaman Denizi sahil şeridinde Phang Nga Eyaletinin güney ucundan bir çift kısa köprü vasıtasıyla askıya alındı.

Phuket, Bangkok'un 862 kilometre güneyinde, Tayland'ın Hint Okyanusu kıyı şeridi üzerinde çılgın Andaman Denizi sularında barınakta. Phuket daha önce servetini teneke ve kauçuktan türetti ve zengin ve renkli bir tarihe sahipti. Ada, Hindistan ile Çin arasındaki en büyük ticaret yollarından birinde bulundu ve sık sık yabancı tüccarların gemi günlüklerinde belirtildi.

Ancak son zamanlarda Phuket'in en iyi kazancı turizme dönüşerek adayı Tayland'ın en zengin bölgesine dönüştürdü. Anakaradaki fiyatların biraz daha yüksek olmasını bekleyin. Phuket'in batı kıyıları, Aralık 2004'ün Hint Okyanusu tsunami tarafından şiddetle vuruldu ancak hasarın hemen hemen hiçbir kanıtı hala mevcut değil. Phuket, bir seyahat yeri olarak büyük beğeni topluyor. Çoğu plaj, batı kıyısında, güneydoğudaki Phuket şehri ve kuzeydeki havaalanıdır.

Uygun Phuket Uçak Bileti

Phuket Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Phuket şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Phuket'e Ulaşım

Kompakt Phuket Uluslararası Havaalanı ( IATA : HKT ) adanın kuzeyinde ve Tayland'ın ikinci en büyük merkezi, ikinci Bangkok'tan sadece biridir.
Bangkok'tan çok sayıda uçuşlar ve aynı zamanda Singapur ve Kuala Lumpur da dahil olmak üzere bölgedeki birçok havalimanına direkt seferler ve yüksek sezonda Avrupa ve Avustralya'ya direkt sefer düzenleniyor.

Uluslararası uçuşlar
Avustralya - Kuala Lumpur üzerinden Air Asia Avustralya'daki büyük şehirlerden / havayollarıyla olan Jetstar (doğrudan veya kardeş havayolu Jetstar Asia ile Singapur vasıtasıyla).
Çin - Bahar Havayolları , Shanghai Pudong Havalimanı'ndan (PVG) Phuket'e günlük direkt uçuşa sahiptir. Air China Pekin'den uçuyor. Chengdu'dan Çin Doğulu. Çin Sounthern, Guangzhou'dan.
Hong Kong - Thai Airways , Cathay Dragon , Hong Kong Express ve Air Asia , doğrudan Hong Kong'tan Phuket'e doğrudan uçuşa sahiptir. Hong Kong sizi Cathay Pacific veya diğer büyük hava yolu şirketleri vasıtasıyla dünyanın geri kalanına bağlayabilir.
Endonezya - AirAsia , Jakarta ve Sumatra'daki Medan'dan gidip geliyor ve sıklıkla bu, Tayland ve Java ve Endonezya'nın daha doğu kesimleri arasındaki en ucuz bağlantıdır (promosyon ücretleri genelde 3 saatlik bir uçuş için 30-50 ABD dolarıdır)
Kore - Asiana Airlines ve Korean Air ] Seul'den Japonya ve Kuzey Amerika bağlantıları ile kesintisiz hizmet sunmaktadır.
Malezya - AirAsia , Kuala Lumpur'a (LCC) uçar, FireFly küçük ATR-Turboprop uçaklarını kullanarak Penang'a uçar ve Malaysia Airlines Kuala Lumpur'a uçuşlar / var
Katar - Qatar Airways Doha'ya / Doha'dan günlük uçuşlar kullanıyor
Singapur - SilkAir ] haftada 32 sefer var. Düşük maliyetli alternatifler Thai AirAsia ve Tiger Airways'dir . Buna ek olarak, Jetstar ] da orada uçuyor.
İsviçre - Edelweiss Air, mevsimsel uçuşları Zürih'ten
Birleşik Arap Emirlikleri - Emirates Dubai'ye uçuyor ve Air Berlin, Abu Dhabi'ye uçuyor.
Birleşik Krallık - Thomson Airways doğrudan Londra'ya uçuyor.
Sanya, Hainan -Beijing Capital Airlines, doğrudan Sanya'ya uçuyor.
Türkiye - Türk Havayolları, direkt olarak İstanbuldan uçuş gerçekleştiriyor.

Diğer düşük maliyetli doğrudan bağlantılar arasında Hindistan , Makao , Seul ve Busan bulunmaktadır.

Phuket Uçak Bileti Fiyatları

Tayland Phuket uçak bileti fiyatları sezonluk olarak değişmektedir. Phuket'e Türk Havayolları tarafından düzenli olarak İstanbul'dan seferler düzenlenmektedir. Fiyatlar hakkında bilgi ve rezervasyon için firmamızı arayabilirsiniz. Firmamız Tüm Havayolu firmalarını karşılaştırarak sizlere hem aktarmalı hemde direkt uçuşları uygun fiyatlarla sizlere sunar.

Phuket Hava Durumu

PHUKET HAVA DURUMU

Phuket Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Phuket uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
phuket otel fiyatları, istanbul phuket direkt uçuş, istanbul phuket kaç saat, phukete en ucuz nasıl gidilir, phuket'e nasıl gidilir, istanbul phuket adası uçakla kaç saat, thy phuket seferleri, bangkok phuket uçak bileti, en uygun phuket uçak bileti, ucuz phuket uçak bileti, phuket uçak bileti fiyatları, istanbul phuket