Amritsar Uçak Bileti

Amritsar Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Hindistan Amritsar şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Amritsar Uçak Bileti

Ucuz Amritsar Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Amritsar Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Amritsar Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Amritsar Hakkında

Amritsar, Hindistan'ın Pencap eyaletinin en büyük kenti ve Sihlerin dini merkezi.

Sihlerin hac merkezi olan Altın Tapınak bu kentte bulunmaktadır. 1984'te Hindistan askeri birliklerinin Altın Mabede operasyon düzenlemesi neticesinde çok sayıda Sih ve Hint askeri hayatını kaybetti. Bu olaydan bir vakit sonra Hindistan Başbakanı İndira Gandhi kendi Sih koruma görevlileri doğrulusunda öldürüldü. Bu suikastın sonrasında Hindistan'da Sihlerle Hindular arasında çıkan olaylarda da çok sayıda insan hayatını kaybetti.

Amritsar'da Gezilecek Yerler
Amritsar’da ziyaret edilen en tanınmış turistik yapı, altın kaplamalı ihtişamlı mimarisi ile büyüleyici bir atmosfer meydana getiren Altın Tapınak. Dini ibadetlerini gerçekleştirme isteyen Sihler’in mübarek mekânına ev sahipliği yapan şehre, bu amaçla Sihler’in Mekkesi de deniliyor. Geniş bir havuz ortamında yer alan tapınağı dolaşmak içinse ilk evvelce ayakkabılardan kurtulmak gerekiyor.

Uygun Amritsar Uçak Bileti

Amritsar Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Hindistan Amritsar şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Amritsar'a Ulaşım

Türkiye’den aktarmalı olarak aşağı yukarı 12-30 saatlik bir uçuşla ulaşılan Amritsar’daki Sri Guru Ram Dass Jee Uluslararası Havaalanı kent merkezine ortalama 11 kilometre mesafede yer alıyor. Amritsar’a Hindistan’ın başka kentlerinden otobüs ya da tren yolculuğu ile ulaşmak da mümkün.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Hindistan’ın dini zenginliklerini görmek isteyenlerin gözde turizm destinasyonlarından olan Amritsar’a gitmek amacıyla uçak bileti kampanyalarına göz atabilirsiniz.

Amritsar Uçak Bileti Fiyatları

Hindistan ve Türk Havayolları İstanbul'dan Amritsar'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Amritsar Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Amritsar Hava Durumu

AMRITSAR HAVA DURUMU

Amritsar Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Amritsar uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Amritsar uçak bileti, en uygun Amritsar uçak bileti, Amritsar uçak seferleri, Amritsar uçak bileti fiyatları, istanbul Amritsar uçak bileti, türkiye Amritsar uçak bileti, ucuz Amritsar uçak bileti, en uygun Amritsar uçak bileti