Bilbao Uçak Bileti

Bilbao Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İspanya Bilbao şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Bilbao Uçak Bileti

Ucuz Bilbao Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Bilbao Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Bilbao Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Bilbao Hakkında

Bilbao (Bask dilinde: Bilbo) İspanya'nın kuzeyinde, otonom Bask Bölgesi'nin (País de Vasco/Euskadi) nüfus itibarıyla en büyük kenti ve Biskay ili (Vizcaya/Bizkaia) merkezidir.

Bilboa İspanya'nın kuzey kıyılarında Atlantik Okyanusu'nun Biskay Körfezi sahilinde Bask Bölgesi'nin kuzeydoğusunda konumlanmıştır. Şehir Nervion Nehri süresince yerleşmiştir. Bu nehrin kıyısında Sanayi Devrimi esnasında bölgeye refah getiren sonsuz fabrika ve işyeri de bulunmaktadır. Bilboa aynı zamanda, bu nehrin gelgit ile çok derin ve bir fiyord gibi çok kara içerisine girmiş olan "Ria de Bilboa" körfezi üstünde bir liman kentidir.

Bilboa belediye sınırları içersinde nüfus (2010 ön görüi) itibarıyla 353.187 şahıs olup nüfus yoğunluğu 8688,5 şahıs/km² olur. Sonuç olarak  Zaragöza, nüfus itibarıyla kent listelenmesinde Bask bölgesinde 1. sırayı; bütün İspanya'da 11. sırayı alır.

Fakat temel kent yanındaki varoşları ile "Büyük Bilbao" meydana gelir ve Büyük Bilbao'ya adeta "comark" olma statüsü verilmiştir. Bask Bölgesi'nin nüfusunun aşağı yukarı yarısının yaşadığı "Büyük Bilbao", ekonomik ve sanayi yönünden bölgenin en aktif kısmıdır. Büyük Bilboa'nın nüfusu 875,552 şahıs olarak ön görü edilmektedir. Büyük Bilboa bu nüfusuyla İspanya'da tespit edilen büyük metropoliten kentler arasında 5. sırayı almaktadır.

Bilbao'da Gezilecek Yerler
Çekingen ama içten insanların yaşadığı bir kent olan Bilbao’da, çok dinamik bir gece yaşamı bulmak zor olsa da, burası müzeleri ve tarihi yerleri ile insanı kendisine çeken bir dokuya sahip. Şehrin ün kazanmasında büyük payı olan Guggenheim Müzesi de onlardan biri. Dünyaca ünlü bir Guggenheim Müzelerinin en ilgi çekeni olma özelliği tespit edilen müzedeki sanat galerilerinin yanı sıra bahçesindeki heykeller ve binanın sürreal tasarımı da gerektiğince ilgi çekiyor.

Uygun Bilbao Uçak Bileti

Bilbao Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İspanya Bilbao şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Eski kent (Casco Viejo) olarak tanınan bölge ise dar sokakları ve tarihi katedral binasıyla kentte büyüleyici bir atmosfer oluşturuyor. İlginç alış veriş dükkânları ile değişik bir hava katılmaya çalışılan bölge, aynı vakitte barlarıyla şehrin gece yaşamına da renk katıyor.
Bilbao’da panoramik bir kent görünümü izleyip, bu anı fotoğrafla ölümsüzleştirmek isteyenlerin uğrak noktası Artxanda Funiküleri oluyor.

Uçak İle Bilbao'ya Ulaşım

Türkiye’den az da olsa direkt sefer tespit edilen Bilbao’ya ulaşım biraz pahalı olabiliyor. İspanya’ya komşusu Fransa üzerinden tren ile gitmek daha ideal fiyata gelebilir. Rahatlık ve ucuzluk arasında karar verdikten sonra Bilbao uçak biletinizi alıp, bu çarpıcı kenti yerinde keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Bilbao Uçak Bileti Fiyatları

İspanya ve Türk Havayolları İstanbul'dan Bilbao'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Bilbao Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bilbao Hava Durumu

BILBAO HAVA DURUMU

Bilbao Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Bilbao uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
bilbao uçak bileti, en uygun bilbao uçak bileti, bilbao uçak seferleri, bilbao uçak bileti fiyatları, istanbul bilbao uçak bileti, türkiye bilbao uçak bileti, ucuz bilbao uçak bileti, en uygun bilbao uçak bileti