Malaga Uçak Bileti

Malaga Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İspanya Malaga şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Malaga Uçak Bileti

Ucuz Malaga Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Malaga Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Malaga Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Malaga Hakkında

Málaga (Mâlaka) İspanya'da Endülüs Özerk Topluluğu içersinde tespit edilen Málaga ili merkezi olan ve bir belediye yönetimi tespit edilen kenttir.

İberik Yarımadasının doğusunda, Endülüs Özerk Topluluğu arazileri güneyinde, Akdeniz kıyılerinde "Costa del Sol (Güneş Sahili)" üstünde kurulmuş bir liman ve kıyı şehridir. Cebelitarık Boğazı'ndan 100 km doğuda ve en yakın Kuzey Afrika kıyıinden 130 km uzaklıktadır.

Malaga belediye sınırları içersinde nüfus (2010 tahmini itibarıyla) 568.507 kişidir. Endülüs Özerk Topluğu içersinde nüfus itibarıyla, Sevilla'dan sonra ikinci ve bütün İspanya'da altıncıdır. Avrupa kıtasının en güneyinde tespit edilen büyük şehirdir. Malaga belediye sınırları içersinde nüfusun gelişmesi şu gösterimde izlenebilir:

Malaga'da Gezilecek Yerler
Malaga'nın tarihi yapıları arasında, tarihi şehrin kurulduğu Alcazaba Bölgesi. Bu bölge ortamında 11. asırdan kalma bir yapı olan ve bugünümüzde Arkeoloji Müzesi olarak sarfedilen müzede Endülüs döneminden kalan yapıtlar sergileniyor. Bu bölge aynı vakitte Malaga’nın panoramik olarak izleyebileceğiniz bir tepe üstünde bulunuyor.

Kentin en eski kalıntıları olan Fenike Şehir Surları; MÖ. 1. asır tarihli Antik Roma Tiyatrosu; Antik Roma, Vizigot, Arap ve İspanyol dönemlerinden kalma kent surları; Araplardan kalma bir kale olan ve 11. asırda inşa edilen, 13. ve 14. asırda Nasrid Hanedanlığı doğrulusunda genişletilen Gibralfarao Kalesi; Endülüs Araplarından kalma çok mühim bir kale olan, 11. asırda Hamudi Hanedanlığı doğrulusunda genişletilen, dikdörtgen sistemli bir kale olan Alcazaba Kalesi bu bölümde görebileceğiniz tarihi yapılar.

Uygun Malaga Uçak Bileti

Malaga Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İspanya Malaga şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Alcazaba ve Gibralfarao Kaleleri’ni birleştiren korunaklı yoldan geçilerek ulaşılan çam ve okaliptüs ağaçlarıyla kaplı Puerta da Granada Bahçesi’nden 11.ve 14. asırlarda sarfedilen Valinin Sarayı'na geliniyor. Bu yapının kuzeyinde ise su değirmeni; merdivenle inilen bir kuyu, hamam, detaylı atölye odaları ile kalenin en kuzey evresinde Puerta de la Torre del Homenaje denilen süslü bir anıtsal kapı bulunuyor.

Uçak İle Malaga'ya Ulaşım

Türk Hava Yolları İstanbul-Malaga arasında haftada beş gün direkt uçuş seferleri bulunuyor. Yaklaşık 4 buçuk saatlik bir seyahatin sonrasında Costa Del Sol Havalimanı’na ulaşıyorsunuz.

Malaga Uçak Bileti Fiyatları

İspanya ve Türk Havayolları İstanbul'dan Malaga'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Malaga Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Malaga Hava Durumu

MÁLAGA HAVA DURUMU

Malaga Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Malaga uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
malaga uçak bileti, en uygun malaga uçak bileti, malaga uçak seferleri, malaga uçak bileti fiyatları, istanbul malaga uçak bileti, türkiye malaga uçak bileti, ucuz malaga uçak bileti, en uygun malaga uçak bileti