Barselona Uçak Bileti

Barselona Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İspanya Barcelona şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Barselona Uçak Bileti

Ucuz Barselona Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Barselona Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Barselona Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Barselona Hakkında

Barselona (İspanyolca ve Katalanca: Barcelona), İspanya'da Katalonya Özerk Topluluğu ve Barselona ilinin merkezi ve İspanya'nın ikinci büyük kenti. Ülkenin kuzeydoğusunda, İspanya-Fransa sınırının aşağı yukarı 150 km güneyinde yer alır.

İspanya'nın Akdeniz kıyısındaki en mühim limanı ve ticaret merkezidir. Kendine özgü kültürü ve güzelliğiyle ün yapan Barselona'nın, Gaudi'nin kafasını çektiği çağdaşizm akımıyla planlanmış, 1900'lerden kalma ızgara sistemli çağdaş bölümü ilgi çekmektedir. Yaygın dil Katalancadır. 1992 Yaz Olimpiyatları'na evsahipliği yapmıştır. Avrupa Birliği sınırları içindeki altıncı büyük metropoliten alandır.

Barselona İber Yarımadası'nın kuzeydoğu kıyısında yer alır. Güneydoğu tarafında Akdeniz'e doğru inen hafif eğimli bir arazi üzerinde kurulmuştur. Kuzeydoğuda Besôs, güneybatıda Llobregat nehirlerinin arasında kalan verimli ovada yer alır. Kuzeybatıdan, en yüksek tepesi Tibidabo (532 m) olan dağlarla çevrilidir. Akdeniz ikliminin hüküm sürdüğü Barselona'da iklim yumUşaktır.

Barselona'da Gezilecek Yerler
Tarihi geçmişi, gelenekleri, kültürü, hayat tipi ve konumuyla tipik bir Akdeniz kenti özelliği taşıyan Barselona gezilecek yerler yönünden da gerektiğince zengin. Zamanda yolculuk hissi yaşatan sokaklarında geçmişle günümüzü biraraya getiren bir atmosfere sahip olan şehirde, gotik yapılar, caddeler, çağdaş mimari yapılar, park ve bahçeler büyük bir uyum içerisinde.

La Rambla, 2 kilometre uzunluğundaki 5 caddenin birbirine bağlandığı ve yalnızca yayalara açık olan bulvara Las Ramblas da deniyor. Şehrin hayat kaynağı olan bu bulvarda, sıralanan kafe ve restoranlar günün her saati dolup taşıyor. Eğlence, coşku, kalabalık ve dinamizm isteyen her bireyin buluşma noktası olan bulvar bilhassa gençlerin gözdesi.

Uygun Barselona Uçak Bileti

Barselona Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İspanya Barcelona şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
La Rambla süresince sıralanan yeme-içme mekanlarının yanı sıra, alış veriş merkezleri, mağazalar, müzeler, kuş pazarı, Mercat Pazarı, Maritim Müzesi, Colom Abidesi ziyaret edilebilecek yerler arasında.

Guadi’nin 1905-1910 yılları arasında yaptığı, La Pedrera, L'Eixample'de bulunuyor. Barselona’ya ait en güzel manzaraların olduğu bu mekan, süslü demir balkonlarıyla İspanya’nın eli benzetmesine niçin oluyor. Şehre gelen konukların kesinlikle uğradığı ve fotoğraf çektirdiği nokta, Barselona’nın sembolleri arasında.

Uçak İle Barcelona'ya Ulaşım

Türk Hava Yolları ve Pegasus Hava Yolları’nın İstanbul Atatürk Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftanın 7 günü Barcelona El Prat Havalimanı’na direkt seferleri bulunuyor. İstanbul-Barselona arası 3 saat 45 dakika sürüyor. Başka hava yolu şirketlerinden Barselona uçak bileti alarak aktarmalı olarak da şehre gidilebiliyor.

Havalimanı kent merkezi arasında 15 km’lik bir uzaklık bulunuyor. Taksi, otobüs ve vasıta kiralama seçeneklerini kullanarak Barselona kent merkezine ulaşmak çok kolay.

Avrupa’nın en orjinal kentlerinden biri olan Barselona, Akdeniz ısısını ulusal değerleriyle bütünleştirmeyi başaran özellikte. En güzel tatil seçenekleri arasında gösterilen Barcelona uçak bileti ile çok yakın.

Barselona Uçak Bileti Fiyatları

İspanya ve Türk Havayolları İstanbul'dan Barselona'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Barselona Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Barselona Hava Durumu

BARSELONA HAVA DURUMU

Barselona Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Barselona uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
barselona uçak bileti, en uygun barselona uçak bileti, barselona uçak seferleri, barselona uçak bileti fiyatları, istanbul barselona uçak bileti, türkiye barselona uçak bileti, ucuz barselona uçak bileti, en uygun barselona uçak bileti