Madrid Uçak Bileti

Madrid Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İspanya Madrid şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Madrid Uçak Bileti

Ucuz Madrid Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Madrid Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Madrid Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Madrid Hakkında

Madrid, İspanya'nın başkenti ve Madrid bölgesinin idare merkezi. İber Yarımadası'nın orta kesiminde yer alır. Madrid İstanbul, Londra, Berlin ve Paris'ten sonra Avrupa'nın en en kalabalık beşinci şehridir.

Zengin tarihi mirasının yanı sıra canlı bir kültür ve sanat merkezi olarak da ehemmiyet taşır. Gelişmesi ve ülke ekonomisinde çoğunluklu bir rol kazanması yakın tarihlere rastlar. Metropolitan alanın yüzölçümü 1.020 km² olup nüfusu 4 milyonu aşkındır.

Avrupa'nın en yüksek başkentlerinden biri olan Madrid, Orta Plato'nun dalgalı bir platosunda 635 m yükseklikte yer alır. Yüksek konumu ve hava kütlelerinin etkisine açık olması sebebiyle ani sıcaklık farkılıkları sık görülür. Yaz ayları boğucu olup sıcaklık bazı durumlarda 38 °C'ye kadar ulaşır. Yıllık ortalama sıcaklık 2°-24 °C arasında değişir.

Madrid'in idari hizmetleri, bankacılık ve sigortacılığa dayanan ekonomisine, ulaşım ağının merkezi olması ve turizmden kaynaklanan gelirler de mühim katkıda bulunur. II. Dünya Savaşı'ndan sonra endüstri gelişmiş, imalat sektörünün de ağırlığı artmıştır. Başlıca endüstri mamulleri arasında, trenyolu gereçleri ve traktör yapımı, dönüştürme metalurjisi, elektrikli gereçler yapımı, gıda endüstrii, tekstil, kimya, plastik maddeleri işleme, optik eşya, otomobil ve kamyon motoru yer alır.

Madrid'de Gezilecek Yerler
Madrid gezilecek yerleri ile ziyaretçilerinin kafasını döndürecek kadar çok sayıda seçenek sunuyor. Şehirde kesinlikle görülmesi gereken yerler arasında, Buen Retiro Parkı, Mayor Meydanı, Madrid Kraliyet Sarayı, Milli Kütüphane, Thysseen Bornemisza Müzesi, Prado Müzesi gösteriliyor.

Özellikle sanat düşkünlerini cezbeden bir yapısı tespit edilen Madrid’de Picasso, El Greco, Velazquez ve Gova gibi dünyaca ünlü sanatçıların eserlerinin görülebildiği Museo del Prado, Centro de Arte Riena Sofia ve Museo Thyssen-Bornemisza listeye eklenecek yerler arasında.

Uygun Madrid Uçak Bileti

Madrid Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İspanya Madrid şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Avrupa’nın en eski operalarından biri olan ve 1850 senesinde açılan Madrid Operası, güzel bir temsil amacıyla seçenekler arasında. Bu görkemli operaya Teatro Real ya da kısaca El Real deniliyor.

Kraliyet sarayı olan Palacio Real ve onun derhal yanı başındaki Almudena Katedrali şehrin tarihi geçmişine şahitlik etmek amacıyla ideal. Katedralin korosundan çıkan tınılara kendinizi kaptırmak amacıyla Oriente Meydanı’ndaki kafelerden birine oturun ve bir kahve söyleyin.

Uçak İle Madrid'e Ulaşım

İstanbul Atatürk Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftanın 7 günü Madrid’e direkt olarak uçuş bulunuyor. 4 saat 35 dakika süren uçuşlarla Barajas Havalimanı’na ulaşılıyor. Şehir merkezi havalimanı arası 16 kilometrelik bir uzaklık var. Taksi, metro, otobüs ve vasıta kiralama seçenekleri ile kent merkezine gidilebiliyor. Madrid uçak bileti alarak bu çarpıcı kenti keşfetmek mümkün.

Dünyaca ünlü futbol kulüpleri, Flamenko ve boğa güreşleriyle değişik seçenekler yayınlayan Madrid, İspanya’nın en mühim kenti. Her sene milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan Madrid, eğlenceli ve eğlenceli bir tatil rotası.

Madrid Uçak Bileti Fiyatları

İspanya ve Türk Havayolları İstanbul'dan Madrid'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Madrid Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Madrid Hava Durumu

MADRID HAVA DURUMU

Madrid Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Madrid uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
madrid uçak bileti, en uygun madrid uçak bileti, madrid uçak seferleri, madrid uçak bileti fiyatları, istanbul madrid uçak bileti, türkiye madrid uçak bileti, ucuz madrid uçak bileti, en uygun madrid uçak bileti