Basel Uçak Bileti

Basel Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İsviçre Basel şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Basel Uçak Bileti

Ucuz Basel Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Basel Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Basel Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Basel Hakkında

Basel, İsviçre'nin kuzeybatısında tespit edilen bir sınır kentidir. Basel kenti "Basel Stadt" (Basel ştad) Kantonu'nun başkentidir. 170.000'in üstünde nüfusu ile İsviçre'nin Zürih ve Cenevre'den ileri en büyük üçüncü kentidir. Basel, Almanya ve Fransa`ya komşudur. Günlük Basel`e giriş yapan 100.000 bireyin ortamında bu komşu ülkelerden çalışmak amacıyla gelenlerin adedi mühim rol oynamaktadır.

Şehrin amacıyladen Ren (Rhein) Nehri geçmektedir. Ren Nehri, kenti Büyük Basel ve Küçük Basel olarak ikiye ayırmaktadır. İki bölgeyi de birbirine bağlayan 5 köprü bulunmaktadır. Bunlar arasında tam ortada tespit edilen Rheinbrücke (Ren köprüsü) 1225 senesinde yapımına başlanmış olup 1244'te kullanıma açılmış ve çoğu süreçten geçerek günümüzdeki durumunu almıştır.

Basel kimya endüstrisi yönünden mühim bir merkezdir. Dünyanın en büyük kimya şirketlerinden Novartis ve Hoffmann-La Roche'un merkezleri Basel'de bulunmaktadır. Hem de dünyanın gelmiş işlemiş en iyi tenisçisi Roger Federer Basel'de doğmuştur.

Basel'de Gezilecek Yerler
Dreiländereck ismiyle anılan ve İsviçre, Almanya ve Fransa üçgeninde yer alan Basel, yabancı nüfus ve çok uluslu şirketlerle tam manasıyla bir metropol özelliği taşıyor. Görkemli Ren Nehri süresince artan şehir, her yönden değişik manzaralara sahip.

Modern mimari ile tarih kokan sokakları uyumlu bir şekilde bütünleştiren kentte halkın yararlandığı park ve bahçeler mühim buluşma noktası. Kültürel hazineler, müzeler, alan ve parklar kenti ziyaret edenlerin ilk uğradığı yerler arasında.

Munster Katedrali, kentin en çok tanınmış eserlerinden biri. Münsterplatz alanında görülebilen katedral, kırmızı duvarları, renkli süslemeli çatısı ile görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Uygun Basel Uçak Bileti

Basel Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İsviçre Basel şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Basel'e Ulaşım

Basel’e Türkiye’den İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan haftanın 7 günü, Antalya Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan ise dönemsel olarak direkt uçak seferleri düzenleniyor. Avrupa’nın değişik kentlerinden bağlantılı uçuş opsiyonunun olduğu şehre, Zürih ve Cenevre’den tren ve otobüsle de gidiliyor. Uygun uçak bileti seçenekleri ve kampanyalı uçak bileti avantajlarından yararlanmak amacıyla Basel uçak bileti incelemesi gerçekleştirme gerekiyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Avrupa’nın kültürel merkezlerinden biri olan Basel, Almanya, Fransa ve İsviçre sınırında çokkültürlü bir coğrafyada kurulu. Mimari zenginliğinin yanı sıra, müzeleri, park ve bahçeleri ile Ren Nehri’nin görkemli görünümü bu kenti ziyaret etmek amacıyla en mühim sebeplerden.

Basel Uçak Bileti Fiyatları

İsviçre ve Türk Havayolları İstanbul'dan Basel'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Basel Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Basel Hava Durumu

BASEL HAVA DURUMU

Basel Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Basel uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
basel uçak bileti, en uygun basel uçak bileti, basel uçak seferleri, basel uçak bileti fiyatları, istanbul basel uçak bileti, türkiye basel uçak bileti, ucuz basel uçak bileti, en uygun basel uçak bileti