İstanbul - Astana Uçak Bileti

İstanbul Astana Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Kazakistan Astana şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
İstanbul - Astana Uçak Bileti

Ucuz İstanbul Astana Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla İstanbul Astana Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Astana Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.
Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Astana Hakkında

Kazakistan'ın başkenti ve en büyük 2. Şehri olan Astana, Kazakistan'ın orta kesiminde yer alıyor. Kazak Türkçesi’nde başkent manasına gelen Astana, Çarlık Rusya’sı döneminde Akmolinsk, Sovyetler Birliği döneminde de Tselinograd ve Akmola isimleriyle anılmış.

Uygun İstanbul Astana Uçak Bileti

İstanbul Astana Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Astana şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Astana'da Gezilecek Yerler

Kuzey ve güney olmak üzere ikiye ayrılan şehir, bir yanda Sovyetler döneminden kalma yapıları, diğer yanda muhteşem yapılarıyla çağdaş bir dünya metropolü. Astana’da gezilecek yerlerin başında Baiterek Tower geliyor. Kentin simgesi olarak kabul edilen 105 metre uzunluğundaki kule, sanat galeri, akvaryum ve restoranlara ev sahipliği yapıyor. Barış, huzur ve bilgelik anıtı burası aynı zamanda. Bir diğer anıt ise, Astana Barış ve Hoşgörü Piramidi. Bir piramidi andıran bu yapıyı geceleri ışıklandırılmış durumuyla görmenizi tavsiye ederiz.

Orta Asya'nın en büyük camisi olan Nur Astana Camii, Astana’nın en mühim yapılarından biri. Genellikle altın renkli kubbesiyle bir Astana gezisinin olmazsa olmazı. Rus mimarisiyle inşa edilmiş olan Assumpton Rus Ortodoks Kilisesi, orjinal mimarisi ve iç dekoruyla Avrupa’daki kiliselerden gerektiğince farklı. İçerisinde meydanlar, sokaklar, alış veriş ve eğlence merkezleri, suni nehir, mini golf ve kapalı plaj kısmı bulunacak olan ve yapımı devam eden Khan Shatyr ise, 150 metre yüksekliğinde 10 futbol stadyumunu amacıylae alabilecek genişlikte tasarlanmış.

Türk mimarisi özellikleri gösteren ve müze olarak sarfedilen The Presidential Center of Culture of Republic Kazakhstan’da arkeolojik ve etnografik olmak üzere 143.223 parça yapıt sergileniyor. Keçe halılar, geleneksel takıları, kitaplar, avlanma ve at binmede sarfedilen donanımlarla tarihi belgelerin olduğu müzede aşağı yukarı 700 bin kitaptan meydana gelen kütüphane yer alıyor. Bir açık hava müzesi olan Atameken Map of Kazakhstan ise 1.7 hektarlık bir alana yayılmış bir diğer müze. Burada Kazak kültürüne ait 200’den çok tarihi yapıtin minyatürü yer alıyor.   En mühim parçası savaşçı Altın Adam kosbütünü olan Kazakistan Başkanlık Müzesi ise varlıklı koleksiyonuyla şehirde ziyaret edebileceğiniz diğer bir adres.

Astana’nın en büyük parklarından biri olan Aşıklar Parkı, büyük bir satranç tahtasını andıran Satranç Meydanı ve futbol meraklıları amacıyla Astana Arena gezilecek yerler listenize ekleyebileceğiniz yerler arasında.

Astana Tarihi

Türk yurdu Orta Asya’da Kıpçak, Oğuz, Karluk gibi Türk boylarının beşiği olan ve Hunlar, Göktürkler, Kıpçaklar, Karahanlılar gibi devletlere ev sahipliği yapan Kazakistan’ın başkenti Astana, Rus Çarlığı saatinde askeri bir karakol olarak 1824 senesinde kurulmuş. 1990 senesinde Sovyetler Birliği’nin yıkılmasıyla bağımsızlığını ilan eden Kazakistan’a başkentlik yapan Astana’nın, 1997’den itibaren kaderi  tamamiyle değişmiş ve şu an aşağı yukarı 650.000 bireyin yaşadığı çağdaş bir başkent mevkisine yükselmiş. Kozmopolit bir yapısı olan Kazakistan, Türk dünyasının bütün unsurlarını barındırmasının yanısıra Rusların da yoğun yaşadığı bir bölge. İslam, Hristiyanlık, Musevilik ve bunların ibadet yapılarının olduğu Astana’da 130 tür halk ve topluluk huzur ve barış içersinde yaşıyor.

Astana'da Ne Yenir?

Kazak mutfağı yabancı olduğumuz bir kültür değilse de bizden ayrılan asli özellikleri bulunuyor. Domuz, kuzu, koyun, sığır, at ve deve etleri ile pek çok balık çeşidi ve patates, pilav ve ekmek sofraların olmazsa olmazları.  Beshbarmak, şorba, laghman çorbası, kazakşa, pelmeni, shashlyk, bavursak, kazkarta ve meşrubat olarak da kısrak sütünden yapılmış kımız ve deve sütünden yapılmış subat ulusal lezzetlerin en bilinenleri. Bunların dışında Astana’da Çin, Amerikan, İtalyan, Fransız ve Türk yemekleri yayınlayan restoranlar da bulunuyor.

Astana'da Alışveriş

Yöresel Orta Asya kültürünü yansıtan kilim, halı, giysi, aksesuar ve hediyelik eşya alabilmek amacıyla doğru adres Astana’nın ulusal pazarları. Bunun dışında alış veriş merkezleri ve büyük marketlerden de alış veriş yapabilirsiniz ancak fiyatların pahalı olduğunu hatırlatalım.

İstanbul'dan Astana'ya Ulaşım

Türk Hava Yolları ve Air Astana’nın İstanbul-Astana arasında direkt uçuş seferleri bulunuyor. Şehir merkezine 14 km uzaklıkta tespit edilen Astana Havalimanı’ndan Astana’ya taksi ve otobüsle ulaşım mümkün.

Astana Uçak Bileti Fiyatları

Kazakistan Hava Yolları ve Türk Havayolları İstanbul'dan Astana'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Astana Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Astana Hava Durumu

ASTANA HAVA DURUMU

Astana Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz İstanbul Astana uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz astana uçak bileti, en uygun astana uçak bileti, istanbul astana uçak bileti, astana uçak bileti fiyatları, antalya astana uçak bileti, istanbul astana uçakla kaç saat, pegasus astana, air astana uçak bileti, thy astana istanbul seferleri, antalya astana charter uçak bileti, astana hava yolları, ankara astana uçakla kaç saat, kazakistan astana bilet, astana thy, astana uçak bileti fiyatları, air astana, türk havayolları, astana havayolları, air astana uçak bileti