Kharkiv Uçak Bileti

Kharkiv Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Ukrayna Harkiv şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Kharkiv Uçak Bileti

Ucuz Kharkiv Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Kharkiv Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Kharkiv Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Kharkiv Hakkında

Harkiv ya da Kharkiv, Ukrayna'nın ikinci büyük kenti, Harkiv Oblastı'nın idari merkezidir. Ülkenin kuzeydoğusunda yer alır. 2006 senesi sayımlarına göre nüfusu 1.461.300 kişidir.

Harkiv, Ukrayna'nın asli endüstri, eğitim ve kültür merkezlerinden biridir. Sanayisi bilhassa daha çok askeri mamüller ve makine endüstri üzerinedir. Bu kentde yüzlerce endüstri şirketi vardır. Bunlardan en ünlüleri birer dünya devi olan Morozov Tasarım Ofisi ve Malışev Tank Fabrikasıdır. 1930'lardan bu yana tank üretiminin liderleri; Hartron (uzay ve nükleer elektronik) ve de Turboatom türbinleri üreticileridirler.

Harkiv kentinin en mühim noktalarından biri de, Avrupa'nın en büyük 3., Dünyanın 7. büyük kent meydanı olan Özgürlük Meydanı (Площа Свободи-Ploşça Svobody)'dır.

Harkov kenti hava, demir ve karayolu ile dünyanın çoğu kentlerine bağlı, Ukrayna'ın en büyük ulaşım merkezlerinden biridir. Toplu taşıma, taksi, demiryolları ve hava trafiği dahil olmak üzere çoğu ulaşım yöntemleri vardır. Yaklaşık olarak da 250 bin taşıt kentde bulunmaktadır.

Kharkiv'de Gezilecek Yerler
Gezmeye başlayacağınız ilk adres 1923 senesinde kurulan, Avrupa’nın en büyük 3. dünyanınsa en büyük 7. meydanı olan Özgürlük Meydanı’nda Kharkiv Ulusal Üniversitesi, Otel Kharkiv, Kharkiv Palace ve Lenin Anıtı yer alıyor. Meydanda, vatanının ilk 5 yıldızlı oteli olarak neo-klasizm stilinde 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası amacıyla inşa edilen Kharkiv Palace’ı; 1937’de Paris’te oluşturulan Dünya Fuarında, mimari bir başyapıt olarak en yüksek puanı alan Otel Kharkiv’i; yüzen formlar olarak inşa edilmiş, beton bir tek parçadan meydana gelen Derzhprom’u ziyaret edebilirsiniz.

Uygun Kharkiv Uçak Bileti

Kharkiv Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Ukrayna Harkiv şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Kharkiv'e Ulaşım

İstanbul-Kharkiv arasında Türk Hava Yolları ve Pegasus Havayolları’nın direkt uçuş seferleri bulunuyor.  Yaklaşık 2 saat süren yolculuk sonucunda kent merkezine 15 km uzaklıkta yer alan Harkiv Uluslararası Havalimanı’ndan taksi ile 20 dakikada ya da otobüsle metro istasyonuna, oradan da metro ile kent merkezine geçebilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Kharkiv Uçak Bileti Fiyatları

Ukrayna ve Türk Havayolları İstanbul'dan Kharkiv'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Kharkiv Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kharkiv Hava Durumu

KHARKIV OBLAST HAVA DURUMU

Kharkiv Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Kharkiv uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
kharkiv uçak bileti, en uygun kharkiv uçak bileti, kharkiv uçak seferleri, kharkiv uçak bileti fiyatları, istanbul kharkiv uçak bileti, türkiye kharkiv uçak bileti, ucuz kharkiv uçak bileti, en uygun kharkiv uçak bileti