Zürih Uçak Bileti

Zürih Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İsviçre Zürih şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Zürih Uçak Bileti

Ucuz Zürih Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Zürih Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Zürih Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Zürih Hakkında

Zürih (Almanca: Zürich, İsviçre Almancası: Züri, Romanşça:Turitg ) İsviçre'nin en büyük şehri (2013 senesinde kent merkezinde nüfus 394.709, etraf ilçeleriyle beraber nüfusu 1.83 milyon kişidir. Zürih şehri Zürih Kantonu'nun başşehridir. İsviçre'nin ekonomik ve kültürel başşehridir. FIFA merkezi Zürih’te bulunur.

Zürih adının kökeni Kelt sözcüğü Turus’tan gelmektedir. 2. yüzyıldaki Roma işgalinde kent Turicum diye adlandırılmıştır. Bugünkü İsviçre Almancası’nda Züri diye telaffuz edilir. Avrupa`nın en iyi üniversitelerinden olan ETH (Eidgenössiche Technische Hochschule) ve Zürih Üniversitesi (Universität Zürich) bu kentdedir.

Zürih deniz seviyesinden 408 metre yüksekte Zürih gölünün kuzey kıyısında, Alp dağlarına 30 km. mesafede, batı ve doğusunda ağaçlıklı tepelerin bulunduğu bir bölgeye yerleşmiştir. Eski kent Zürih Gölü'nün Limmat Nehri'ne birleştiği noktada kurulmuştur. Kuzey ve batısında tepelerle çevrilidir. Bunlar Gubrist, Hönggerberg, Käferberg, Zürichberg, Adlisberg ve Uetliberg'dir. Sihl Nehri şehrin kuzey noktasında Limmat Nehri ile birleşir. Şehrin tarihi merkezi olan Lindenhof, Limmat Nehrinin doğu yakasında Zürih Gölü'ne 700 metre uzaklıktadır.

Zürih'de Gezilecek Yerler
Limmat Nehri’nin üzerinde, Zürih Nehri’nin ucunda ve Zürih Gölü’nün kuzeyindeki kent natural güzellikler yönünden bulunduğu kadar gezilecek yerler yönünden da şanslı. Alp Dağları’nın batısında birbirinden bağımsız tepelerin arasındaki geniş bir vadide kurulu olan kent, temiz havası, ormanları, Orta Çağ izleri taşıyan mimari yapıları ve çağdaş dünya görüşüne sahip olan insanlarıyla tam manasıyla bir Avrupalı.

Dünyada en kaliteli hayat yayınlayan kent listesinde ilk sıralarda tespit edilen Zürih, dünyanın önde gelen finans kuruluşlarına da ev sahipliği yapması nedeniyle ekonominin nabzının attığı özellikte.

Şehrin kalbinde tespit edilen ve 853 senesinde inşa edilen Fraumünster Kilisesi, simge yapılardan. Alman Kralı Louis’in yaptırdığı kilise şehrin ziyaretçilerinin önünde fotoğraf çektirdiği duraklardan biri. Vitraylı pencereleri ve mimarisiyle öne çıkan Fraumünster Kilisesi ile Grossmünster Kilisesi ve St. Peter's Kilisesi de ziyaret etmeye değer.

Uygun Zürih Uçak Bileti

Zürih Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İsviçre Zürih şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Zürih'e Ulaşım

Türkiye’den Zürih’e ulaşım gerektiğince kolay. İstanbul Atatürk ve İstanbul Sabiha Gökçen havalimanlarından haftanın 7 günü, Ankara, İzmir, Adana, Bodrum, Dalaman, Gaziantep, Kayseri, Samsun, Trabzon ve Antalya’dan ise haftanın belirli günlerinde Zürih’e direkt uçuş gerçekleştiriliyor. Zürih uçak bileti alarak bu güzel Avrupa şehrini keşfetmenin ilk aşamasını atmak mümkün.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Orta Çağ esintisi taşıyan sokakları, değişik hikayelere sahip mimari yapıları, yemyeşil ağaçlarla kaplı tepeleri, akarsu ve gölleri ile hem natural güzellik hem de kültür ve tarih manasında dopdolu bir kent olan Zürih’e gitmek amacıyla uçak bileti bakmanın tam zamanı.

Zürih Uçak Bileti Fiyatları

İsviçre ve Türk Havayolları İstanbul'dan Zürih'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Zürih Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Zürih Hava Durumu

ZÜRIH HAVA DURUMU

Zürih Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Zürih uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
zürih uçak bileti, en uygun zürih uçak bileti, zürih uçak seferleri, zürih uçak bileti fiyatları, istanbul zürih uçak bileti, türkiye zürih uçak bileti, ucuz zürih uçak bileti, en uygun zürih uçak bileti