En Uygun Ucuz Bulgaristan Uçak Biletleri ve Seferleri

En uygun, ucuz Bulgaristan Uçak Biletini satın almak için uçuş arama sistemimizi kullanabilir kampanyalı, promosyon bileti kredi kartınızla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Çağrı merkezimizi arayarak da kampanyalı biletinizi satın alabilirsiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
En Uygun Ucuz Bulgaristan Uçak Biletleri ve Seferleri

Bulgaristan Uçak Biletleri

Zengin tarihi, doğal güzellikleri, kültürel geçmişi ile karşımıza çıkan Bulgaristan, bölgesinin en renkli kültürüne sahip ülkesidir. Ülkemiz ile iyi ilişkilerin olması turizm açısından hareketliliğin oluşmasına neden olmaktadır. Geçmişte Slavlar ve Bizanslardan sonra Osmanlı’nın egemenliğine giren ülke daha sonrasında bağımsızlığını kazanmıştır. Avrupa’da bulunan önemli kültür şehirlerinden biri olan Sofya Bulgaristan’ın başkentidir.

Eğitim konusunda da kendini geliştirmiş olan ülke özellikle üniversite konusunda bir çok yabancı öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. Kütüphane ve müze bakımından gelişmiş bir ülkedir. Ülkenin en turistik şehri başken Sofya’dır. Sofya dışında Vidin, Filibe, Plevne şehirleri ülkenin önemli şehirleri arasında yerini almaktadır. Bulgaristan, Türkiye, Sırbistan, Makedonya, Yunanistan ile sınır komşusudur. En Uygun Ucuz Bulgaristan Uçak Bileti almak için bizleri arayınız.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla En Ucuz Uygun Bulgaristan Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
En Uygun Ucuz Bulgaristan Uçak Bileti

Bulgaristan Hakkında

Kiril alfabesi ile yazılan Bulgarca ülkenin resmi dilidir. Ülke her mevsim turizm potansiyeline sahiptir. Yaz aylarında sıcak hava ile turizm artmaktayken, kış aylarında ise kayak sezonunun açılması ile bu sporu yapmak için dünyanın dört bir yanından turistler ülkeye gelmektedir. Yeşil pasaporta sahip olan Türkiye vatandaşları altı ay içerisinde 90 gün, gri pasaporta sahip olan Türkiye vatandaşları ise altı ay içerisinde 30 gün vizesiz seyahat edebilmektedir. Diğer özelliklerdeki pasaportlar ise vize alması gereklidir. Ülkeden ayrılırken özellikle gül kokulu sabunlar ve parfümler hediyelik eşya olarak alınabilir. Dünya savaşlarında yenilgi ile ayrılan ülke ekonomik açıdan büyük çöküş yaşasa da son yıllarda gelişme göstermektedir. Konaklama konusunda da bir çok noktada oteller mevcuttur.

Ülkeye karayolu ile ulaşabileceğiniz gibi denizyolu ile de ulaşım sağlayabilirsiniz. Hızlı bir ulaşım için havayolları tercih edilebilir. Bulgaristan uçak bileti alabileceğiniz havayolları şirketleri arasından Tarom, THY, Air Serbia, Pegasus, Lufthansa, Air France firmalarından seçiminizi yapabilirsiniz. Ülkemizden direk uçuş seferleri düzenlenmektedir. En uygun uçak bileti fırsatları ile bir saat yirmi dakika gibi kısa bir süre içerisinde ülkeye ulaşım sağlanmaktadır. Eğer en ucuz uçak bileti ile aktarmalı uçuşlardan yararlanırsanız uçuş süreniz 10 saat civarında sürebilmektedir. Ülkenin bir çok şehrinde havalimanı bulunmaktadır ve ülkemizden bu şehirlerin bir çoğuna uçak seferleri düzenlenmektedir. Sık uçak seferlerinin olması ile ulaşım konusunda herhangi bir eksiklik yaşanmamaktadır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz En uygun ucuz Bulgaristan uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.