En Uygun Ucuz Irak Uçak Biletleri ve Seferleri

En uygun, ucuz Irak Uçak Biletini satın almak için uçuş arama sistemimizi kullanabilir kampanyalı, promosyon bileti kredi kartınızla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Çağrı merkezimizi arayarak da kampanyalı biletinizi satın alabilirsiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
En Uygun Ucuz Irak Uçak Biletleri ve Seferleri

Irak Uçak Biletleri

Irak uçak bileti almak için İstanbul kalkışlı bir çok havayolları firmasını tercih edebilirsiniz. En uygun uçak bileti fırsatları ile Atlas Global, Pegasus, THY, Egyptair, Air Arabia, Emirates, Middle East Airlines Iraqi Airways gibi bir çok havayolu şirketinin uçuş seferlerinden yararlanabilirsiniz. Direk uçuşlar ortalama olarak üç saat civarında sürmektedir. Aktarmalı uçuşlar ise 20 saati bulabilmektedir.

Burada aktarmanın yapılacağı şehir veya ülkenin mesafesi sürenin uzamasına neden olabilmektedir. Irak Havalimanı şehir merkezine 16 kilometre uzaklıkta olduğu için havalimanı ve şehir merkezi arasındaki ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır. Otobüs seferleri, taksi ve araba kiralama imkanları ile Irak’a ulaştığınızda ulaşım sağlayabilirsiniz. En ucuz uçak bileti fırsatlarını yakalamak için erken rezervasyon yapabilirsiniz. En Uygun Ucuz Irak Uçak Bileti almak için bizleri arayınız.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla En Ucuz Uygun Irak Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
En Uygun Ucuz Irak Uçak Bileti

Irak Hakkında

Körfez ülkeleri arasında İran ve Arabistan ülkelerinden sonra en büyük ülke olan Irak, köklü geçmişi ve kültürü ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Türkiye, Suriye, Ürdün, İran, Kuveyt ve Suudi Arabistan ile sınırları bulunmaktadır. Ülkenin ekonomik olarak en büyük geliri petrol olmasının yanı sıra tarım alanında da gelişmiş bir ülkedir. Kurak bir iklime sahip olan Irak, yaz ve kış aylarında havaların sert olması nedeni ile en rahat bahar döneminde gezilebilmektedir. 18 bölgeye ayrılmış olan ülke toplamda 46 ile sahiptir. Başkent ve aynı zamanda en kalabalık illi Bağdat’tır. Bağdat’ın yanı sıra diğer önemli şehirleri arasında Felluce, Erbil, Basra, Kerkük, Musul, Süleymaniye, Kerbela ve Ramadi bulunmaktadır. Ülkenin iki resmi dili bulunmaktadır. Bunlar Kürtçe ve Arapçadır. Bu dillerin aynı sıra Türkmence, Asurice, Süryanice dilleri de belirli bölgelerde yaygın olarak görülmektedir.

Irak, yemek kültürü bakımından da oldukça zengin bir ülkedir. En fazla önem verilen öğün ise kahvaltı öğünüdür. Bu nedenle kahvaltılarda çok çeşitli lezzetler bulmak mümkün. Ülkemiz mutfağı ile paralel giden Irak mutfağında özellikle kebap çeşitleri görülmektedir. Alışveriş için alışveriş merkezi arayışında iseniz Erbil bu konuda ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir şehirdir. Sokak satıcılarının da çok olduğu ülkede hediyelik eşya almak için bakır pazarı, kilimler, halılar tercih edilebilir. Kültürel zenginliğe sahip olan Irak’a ulaşım ise ülkemizden karayolu ile yapılabildiği gibi havayolları ile de gerçekleştirilebilmektedir.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz En uygun ucuz Irak uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.