En Uygun Ucuz İran Uçak Biletleri ve Seferleri

En uygun, ucuz İran Uçak Biletini satın almak için uçuş arama sistemimizi kullanabilir kampanyalı, promosyon bileti kredi kartınızla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Çağrı merkezimizi arayarak da kampanyalı biletinizi satın alabilirsiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
En Uygun Ucuz İran Uçak Biletleri ve Seferleri

İran Uçak Biletleri

İran’da ulaşım ise genel olarak havayolları ile gerçekleştirilmektedir. İran uçak bileti ülkemizde rahatlıkla bulunabilen hatlardan biridir. En uygun uçak bileti ile İran’ın bir çok şehrine uçuşlar düzenlenmektedir. Genle olarak THY, Qatar Airways, Azerbaijan Airlines, Air Astana, Lufthansa, Mahan Air ve daha bir çok uçak ile İran’a direk uçuş seferleri bulabileceğiniz gibi aktarmalı olarak da uçak seferlerinden yararlanabilirsiniz.

En ucuz uçak bileti için özellikle erken bilet almayı tercih ettiğinizde çok uygun fiyatlara İran’a ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul’dan direk uçuşlar ortalama 3 saat sürerken aktarmalı uçuşlarda süre 10 saat civarına çıkabilmektedir. Uçak biletleri internet üzerinden rahatlıkla alınabilmektedir. Böylelikle İran’a gitmek için sadece interneti kullanarak bilet alabilirsiniz. En Uygun Ucuz İran Uçak Bileti almak için bizleri arayınız.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla En Ucuz Uygun İran Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
En Uygun Ucuz İran Uçak Bileti

İran Hakkında

Dünyanın süreklilik sağlayan en eski medeniyetlerinden biri İran’dır. M.Ö. 4000’li yıllara dayana tarihi ile köklü bir geçmişe sahiptir. Buna paralel olarak da tarihi yapılar, kültürel miraslar açısından oldukça zengin bir ülke olan İran Avrasya’nın merkezi konumundadır. İran’ın başkenti Tahran’dır. 31 adet idari bölgeye ayrılan ülkenin diğer önemli şehirleri ise İsfahan, Meşhed, Urumiye, Horosan, Tebriz illeridir. Ülke Türkiye, Afganistan, Türkmenistan, Irak, Azerbaycan ve Ermanistan’a sınırdır.

İran’da resmi dil Persçe olmasının yanı sıra Arapça, Ermenize, Türkçe, İran Azericesi konuşulan diller arasındadır. Ülkeyi ziyaret etmek içinse mevsim olarak yaz aylarını tercih edebilirsiniz. Dağlık bir araziye sahip olması nedeni ile yaz aylarında çok yüksek sıcaklıklar görülmemektedir. Ancak Hazar Denizi kıyılarında yaz aylarında hava sıcaklıkları daha yüksek olmaktadır. Bu nedenle gideceğiniz yere göre mevsim tercihlerinizi yapmanız daha uygun olacaktır.

İran’da Türk, Arap ve Fars mutfağı etkin olarak tercih edilmektedir. Fast Food kültürünün de hızlı yayıldığı ülkede yemek konusunda bir zenginlik ile karşılaşacaksınız. İran gezilerinizde sevdiklerinize ve kendinize alabileceğiniz hediyelik eşyalar başında meşhur İran halısı bulunmaktadır. İpek kumaşlar, seramik sanatı ve bakır sanatı ile ortaya çıkan ürünlerde diğer hediyelik eşyalar arasında yerini almaktadır. Ülkenin başkenti Tahran’da bir çok gezilecek mekan bulabileceğiniz gibi İsahan, Şiraz gibi şehirlerini de gezi programınıza katmanız önerilir. Bu yerlerde bir çok tarihi eser görebilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz En uygun ucuz İran uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.