En Uygun Ucuz Malta Uçak Biletleri ve Seferleri

En uygun, ucuz Malta Uçak Biletini satın almak için uçuş arama sistemimizi kullanabilir kampanyalı, promosyon bileti kredi kartınızla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Çağrı merkezimizi arayarak da kampanyalı biletinizi satın alabilirsiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
En Uygun Ucuz Malta Uçak Biletleri ve Seferleri

Malta Uçak Biletleri

Malta’ya ulaşım ise ülkemizden havayolları ile sağlanmaktadır. Malta uçak bileti İstanbul çıkışlı olarak rahatlıkla bulunabilmektedir. Sık düzenlenen uçak seferleri sayesinde ülkeye ulaşım sağlanmaktadır. En uygun uçak bileti fırsatları ile uçuşlar iki buçuk saat sürmektedir. Air Malta, THY havayolları firmaları en ucuz uçak bileti imkanları ile direk uçak seferleri düzenlemektedir.

Bu firmaların yanı sıra aktarmalı olarak düzenlene uçuşlarda Aegean Airlines, Lufthansa, Air Baltic, Atlas Global gibi havayolları firmalarından yararlanabilirsiniz. Aktarmalı uçuşlar 10 saat civarında sürebilmektedir. Havalimanı ile şehir merkezi çok yakın olduğu için ulaşım konusunda sorun yaşamadan Malta turunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla En Ucuz Uygun Malta Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
En Uygun Ucuz Malta Uçak Bileti

Malta Hakkında

Güney Avrupa’da varlığını sürdüren ve bir ada devleti olan Malta, dünya üzerinde yüz ölçüm olarak küçük devletler arasındadır. Ancak bulunduğu konum ile stratejik, ekonomik ve turizm açısından önemli bir yere sahiptir. Ülkenin başkenti Valletta’dır. İki yüz yıl boyunda İngiliz sömürgesine maruz kalan topraklar günümüzde İngiliz kültürünün çoğunlukta görüldüğü bir yer haline gelmiştir. Ülke sahilleri ile meşhurdur. Deniz tatili yapmak isteyenler için oldukça elverişli olan bu yer yıl içerisinde turizm açısından oldukça yüksek rakamlarda turist çekmektedir. Toplamda beş adadan oluşan devlette Valetta başkentinin yanı sıra Mdina, Victoria şehirleri de oldukça önemli şehirleridir. Ülkenin resmi dili İngilizcedir. Maltaca ise ülkenin ikinci ana dili olarak kullanılmaya devam etmektedir. Ülkeyi her mevsimde ziyaret edebilirsiniz. Her zaman sıcak olan Malta’da yaz aylarında yüksek sıcaklıklar görülmektedir.

Malta, toprak olarak küçük bir devlet olsa da ekonomi olarak önemli bir konumda yer almaktadır. Finans, gemicilik, turizm, deniz sigortacılığı, taşımacılık alanlarında gelişmiş bir ülkedir. Malta’da hizmet sektörü en çok gelir getiren sektördür. Son zamanlarda turizm adına yapılan tanıtımlar ile Malta dünyada daha çok tanınmakta ve bu da turizmin hareketlenmesini sağlamaktadır. Malta halkı misafirperver ve konuşkan olması ile gelen ziyaretçileri iyi bir şekilde karşılamaktadır. Ülkemizden ekonomik Malta turları da gerçekleştirilmektedir. Bu turlar ile Malta’nın önemli yerlerini gezebildiğiniz gibi denizin ve kumunda tadını çıkarabilirsiniz. 2004 yılında Avrupa Birliğine katılan Malta, Euro para birimini kullanmaktadır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz En uygun ucuz Malta uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.