En Uygun Ucuz Romanya Uçak Biletleri ve Seferleri

En uygun, ucuz Romanya Uçak Biletini satın almak için uçuş arama sistemimizi kullanabilir kampanyalı, promosyon bileti kredi kartınızla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Çağrı merkezimizi arayarak da kampanyalı biletinizi satın alabilirsiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
En Uygun Ucuz Romanya Uçak Biletleri ve Seferleri

Romanya Uçak Biletleri

Romanya ulaşım ise ülkemizden demiryolu ve havayolu ile sağlanmaktadır. Türkiye ile Romanya arasında vize anlaşması bulunmadığı için vize almanız şarttır. Romanya uçak bileti alarak ülkenin belirli şehirlerine direk ulaşabilirsiniz. En ucuz uçak bileti fırsatları ile direk uçuşlarınız ortalama olarak bir saat beş dakika sürmektedir. Ülkemizden İstanbul’dan sık seferler düzenlendiği için en uygun uçak bileti bulma konusunda sorun yaşanmamaktadır.

Havayolları şirketleri arasında Tarom, THY, direk uçak seferileri düzenlemektedir. Aegean Airlines, Tarom, THY çeşitli noktalardan aktarmalı olarak da uçak seferleri düzenleyerek Türkiye Romanya arasındaki ulaşımı sağlamaktadır. Romanya havalimanlarında şehir merkezine ulaşmak için otobüsler, taksiler ve araç kiralama imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla En Ucuz Uygun Romanya Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
En Uygun Ucuz Romanya Uçak Bileti

Romanya Hakkında

Orta Avrupa’nın en önemli ülkelerinden biri olan Romanya, bölgenin en önemli tarım üreticisi konumundadır. Avrupa devletleri arasında en büyük dokuzundu devlet olma özelliği bulunmaktadır. Başkenti Bükreş’tir ve Küçük Paris olarak anılmaktadır. Aynı zamanda yapılan arkeolojik çalışmalardan en eski insan fosillerine de ulaşılmıştır. Ülke tarih bakımından sahip olduğu değerlerin yanı sıra doğal güzellikleri ile de insanları kendine çekmektedir. Yıl boyunca dünyanın her yerinden turistler bu ülkeyi ziyaret ederek doğa ve kültürel güzellikleri görmektedir. Ülkenin resmi dili Rumence’dir. Yabancı dil olarak en çok İngilizce ve Fransızca dilleri konuşulmaktadır. Bu dillerin yanı sıra Almanca ve Macarcada konuşulan diğer diller arasında.

Romanya’nın resmi bir dili olmamakla birlikte en çok Ortodoks dini benimsenmiştir. Romanya her mevsimde farklı bir güzelliğe bürünmektedir. Bu nedenle her mevsim gezilebilecek bir ülkedir. Turizm genel olarak Nisan ve Ağustos ayları arasında daha canlı olmaktadır. Romanya sakinleri yabancılara karşı çok misafirperverdir. Selamlaşmak, tokalaşmak, ziyaretler çok önemli olduğu için insanlar oldukça sosyaldir. Mutfak açısından da çok zengin olan ülke çeşitli ülkelerden etkilenerek kendine has yemeklerini oluşturmuştur. Türkiye, Macaristan, Almanya mutfaklarından etkilenen ülkede yemek menülerine yabancılık çekmezsiniz. Romanya’dan dönüşte ise çeşitli hediyeler alabilirisiniz. El sanatlarının gelişmiş olması ile çömlek, gümüş eşyalar, seramik ve halılar ülkede kaliteli bir şekilde üretilmektedir. Bu eşyalardan hediyelik eşya olarak her yerde bulmak mümkün olmaktadır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz En uygun ucuz Romanya uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.