Antalya Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Antalya uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Antalya Uçak Bileti

Antalya Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Antalya Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Antalya Uçak bileti alarak ülkemizin her yerinden şehre ulaşmak mümkün. En ideal uçak bileti temini gerçekleştirme amacıyla kış sezonları tercih edilebileceği gibi erken bilet almakta buna bir çözüm olabilmektedir. Tüm havayolları firmaları şehre sefer düzenlemektedir. Genellikle vatan dışından gelen turistler içersinde çoğu yabancı havayolu firması Antalya Havalimanı’na iniş gerçekleştirmetadır.

Firmaların gerçekleştirmiş bulunduğu kampanyalar ile de en ucuz uçak bileti bulma olanağı yakalanabilmektedir. Havalimanından çoğu bölgeye de servisler düzenlendiği amacıyla ulaşım yönünden rastgele bir problem yaşanmamaktadır. Otobüs seferlerinin yanı sıra taksi durakları ve vasıta kiralama firmaları insanların hizmetindedir. Sizlerde Antalya ziyaretlerinizde havayollarını tercih ederek kısa sürede şehre ulaşmış olursunuz.

Antalya Hakkında

Ülkemizin en kalabalık beşinci kenti olma özelliğini taşıyan Antalya, turistik ziyaretlerin yanı sıra ekonomik açısında da kalkınmış bir kent olması ile gündeme gelmektedir. Tatil denildiğinde belki de akla ilk gelen kentlerden biri olan Antalya, yaz tatili amacıyla vatan içersinden ziyaretçiler ağırladığı gibi vatan dışından da ciddi miktarda turist ağırlamaktadır.

Ülkemizin güneyinde tespit edilen kent tarım yönünden da kuvvetli yapısıyla dikkatleri çekmektedir. En çok otele sahip kentlerden biri olması sebebi ile bilhassa turizm pazarında etkinlik gösteren çoğu firmanın bu kentte bulunmasını sağlamaktadır. Antalya’nın her ilçesi kendisine has bilhassari ile insanları cezbetmektedir. Alanya, Manavgat, Side, Finike, Kaş, Kemer gibi bölgeler en çok turist çeken yerlerin başında gelmektedir.
Antalya Uçak Bileti

Antalya'da Gezilecek Yerler

Şehirde gezilecek çoğu nokta vardır. Esasında saymakla bitmeyecek olan gezilecek noktalar tarihi yönden mühim olan yerler ve natural güzellikler ile doludur. Genellikle tabiat ile iç içe olmak amacıyla kentin kenar kesimlerinin yanı sıra iç kesimlerde tespit edilen bölgeler insanların uğrak alanları arasındadır. Antalya’yı ziyaret ettiğinizde gezmeniz gereken yerler arasında Kaleiçi, Olympos Antik Kent’i, Yanartaş, Aspendos, Side Antik Kent’i gibi çoğu yer bulunmaktadır.

Gezilecek bu kadar yer olması ile ulaşımda insanlar amacıyla mühim olmaktadır. Şehre çoğu seçenek ile ulaşabilirsiniz. Hemen derhal her firmanın direkt otobüsü bulunmaktadır. Aynı vakitte Antalya Havalimanı ülkemizin en mühim ve yoğun havalimanlarından biridir.

Antalya'ya Nasıl Gidilir?

Türkiye’nin en çok yolcu ağırlayan Antalya Uluslararası Havalimanı ile Antalya’ya gelmek isteyenler amacıyla 2 seçenek. Türkiye’nin değişik kentlerden direkt uçuşların bulunduğu bu havalimanının Avrupa ve dünyanın değişik ülkelerinden de bağlantıları bulunuyor. Antalya’ya ulaşımın başka alternatifi kentlerarası otobüsler.

Türkiye’nin ve dünyanın saseneı turizm merkezlerinden biri olan Antalya, kenarları süresince uzanan natural ve tarihi güzellikler, nitelikli oteller ve lezzetli yemekleriyle her sene milyonlarca insanı ağırlıyor. Farklı havayolu şirketlerinin düzenlediği uçak bileti kampanyalarına göz atarak Antalya seyahatini gerçekleştirme mümkün. Keşfedilecek onlarca sayısal değeri olan Antalya senenin her devresi ideal bölge sunuyor. Antalya’yı keşfetmeye hazır mısınız?

Antalya Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Antalya havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Antalya Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Antalya Hava Durumu

ANTALYA HAVA DURUMU

Antalya Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Antalya Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Antalya Uçak Bileti, En Uygun Antalya Uçak Bileti, Antalya Uçak Seferleri, Antalya Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Antalya Uçak Bileti, Ankara Antalya uçak bileti, İzmir Antalya Uçak Bileti, Ucuz Antalya Uçak Bileti, En Uygun Antalya Uçak Bileti, Antalya Havalimanı, Antalya Uçak Saatleri, Kampanyalı Antalya Uçak Bileti, Promosyon Antalya Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal