Artvin Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Artvin uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Artvin Uçak Bileti

Artvin Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Artvin Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Artvin iline ulaşım ise karayolu ve havayolları firmaları ile gerçekleştirilebilmektedir. Aynı vakitte deniz yolu ile de ulaşım sağlanmaktadır. Artvin’e süratli bir ulaşım ile Artvin uçak bileti alarak ulaşım sağlamak isteyenler amacıyla ne yazık ki şehre özel havalimanı bulunmamaktadır. Bunun amacıyla yapılması gereken Hopa Havalimanı, Erzurum Havalimanı ya da Trabzon Havalimanı tercih edilmeli ve buradan aktarmalar yapılmalıdır.

Erzurum Havalimanı şehre 203 kilometre mesafededir ve Trabzon ise şehre 234 kilometre mesafededir. En Uygun Uçak Bileti bularak bu havalimanlarını tercih edip vasıta kiralayabileceğiniz gibi otobüs seferlerinden de yararlanabilirsiniz. Uçak Seferleri bu üç havalimanına her gün yapılmaktadır. Direk ya da aktarmalı uçuşlardan yaralanarak şehre süratli ulaşım sağlama imkanından yararlanabilirsiniz.

Artvin Hakkında

Doğa güzelliği görmek, yeşile ve ağaca doymak istiyorsanız muhakkak Artvin’i ziyaret etmelisiniz. Ülkemizde tespit edilen ve tabiat güzelliği bakımından bozulmaya uğramayan nadir şehirlerimizden biri olan Artvin, kendisine özgü hayat tipi ve tabiatı ile insanların dikkatini çekmektedir. Nüfus bakımından az bir potansiyele sahip olsa da yaşanabilir yerlerden biridir.

Eğer deniz tatilinden değişik bir tecrübe hayat sürdürmek istiyorsanız Artvin’i tercih edebilirsiniz. Kültürel gezilerin yanı sıra tabiat yürüyüşleri yapılabilir ve temiz havayı soluyabilirsiniz. Hem yaz hem de kış turizmi yönünden potansiyele sahip olan kentte bilhassa merkezlerde konaklama noktaları bulmak mümkün. Hem de kamp gerçekleştirme içersinde kampçılar amacıyla gerektiğince verimli bir bölgedir.
Artvin Uçak Bileti

Artvinde Gezilecek Yerler

Artvin gezilecek yerler arasında akla ilk Karagöl Sahara Milli Parkı gelmektedir. Bu park bir göle sahip olması ve çevresinin yeşillerle kaplı olması ile insanların en çok keyif aldığı yerlerden biri olma özelliğini taşımaktadır. Milli parka giriş ve ilaveten kamp yapma ücreti olarak on lira alınmaktadır.

Camili Gorgit Tabiatı Koruma Alanı ise tabiatyı tamamiyle hayatanız amacıyla bulunmaz bir bölgedir. Çok büyük bir alan olan bu bölgeyi muhakkak gezmenizi tavsiye etmekteyiz. Ardanuç Kalesi ise görmeye alışık olduğunuz kalelerden değişik bir yapıya sahip olması ve yüksek olması ile ilgileri üstüne çekmektedir. Bu noktaların yanı sıra Artvin Kalesi, Barhal Kilisesi, Mençuna Şelalesi, Otingo Kaplıcası gibi noktaları da gezerek kenti yakından tanıyabilirsiniz.

Artvin'e Nasıl Gidilir?

Artvin’e kara, deniz, demir ve hava yollarından rastgele biri ile ulaşım mümkün. Samsun'dan Karadeniz kıyı yolu ile Hopa'ya kadar, Hopa'dan içeriye doğru Borçka ve Artvin'e karayolu ile ulaşılabiliyor.

Havayolunu tercih ederseniz, Artvin’e en yakın hava limanları Batum, Trabzon, Erzurum ve Kars olmak üzere her gün Ankara ile karşılıklı uçak seferleri bulunuyor. Artvin merkeze en yakın Batum-Hopa Havaalanı. İstanbul iç hatlardan direkt Batum’a inip, buradan servislerle Hopa’ya geçebiliyorsunuz. Aynı şekilde Türkiye'nin her yerinden Türk Hava Yolları ve özel havayolu şirketleriyle geldiğiniz Trabzon Havalimanı'ndan otogara, buradan da tekrar servis araçlarıyla Artvin'e ulaşabiliyorsunuz.

Denizyoluyla, yaz aylarında İstanbul-Trabzon Limanı arasında sefer yapan arabalı vapurla gelip buradan karayolu ile Artvin’e devam ediyorsunuz. Hopa Limanı’nda ise sadece yük nakliyeciliği yapılıyor. Artvin’e direkt olarak trenyolu olmamakla beraber trenle Erzurum’a, oradan da kara yolu ile Artvin’e geçilebilir. Atabarını doğduğu topraklarda izlemek, Boğa Güreşleri ve Kafkasör Festivaline katılmak bir uçak bileti uzağınızda…

Artvin Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Artvin havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Artvin Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Artvin Hava Durumu

ARTVIN HAVA DURUMU

Artvin Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Artvin Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Artvin Uçak Bileti, En Uygun Artvin Uçak Bileti, Artvin Uçak Seferleri, Artvin Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Artvin Uçak Bileti, Ankara Artvin uçak bileti, İzmir Artvin Uçak Bileti, Ucuz Artvin Uçak Bileti, En Uygun Artvin Uçak Bileti, Artvin Havalimanı, Artvin Uçak Saatleri, Kampanyalı Artvin Uçak Bileti, Promosyon Artvin Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal