Batman Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Batman uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Batman Uçak Bileti

Batman Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Batman Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Batman Havalimanı’nı kullanmak isteyenler bir çok kentten direk uçuşlardan yararlanabilmektedir. Direk uçuşların olmadığı yerlerde ise aktarmalı uçuşlar düzenlenmektedir. Batman uçak bileti alarak havalimanına ulaşım sağladığınızda uçak seferlerinin saatlerine ideal olarak otobüs seferleri ile şehre ulaşım sağlanmaktadır. Aynı vakitte vasıta kiralama ve taksi imkanlarından da yararlanılabilir.

İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Adana illerinden en ucuz uçak bileti alarak direk uçuş yapılabilir. En ideal uçak bileti imkanları ile uçuşlarınızı THY, AnadoluJet gibi firmalardan alabilirsiniz. Ankara ve İstanbul’dan her gün uçuş seferleri düzenlenerek şehrin ulaşım gereksinimi karşılanmaktadır.

Batman Hakkında

Tarihi geçmişi ile varlıklı bir kültüre sahip olan Batman, Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde bulunmaktadır. Şehirde bir çok mağara bulunmaktadır. Ortalama olarak üç bini aşkım mağara tespit edilen kentte eski uygarlıklardan kalan yapıtlar şu zamana kadar kadar ulaşmıştır. Tarihi varlıklıliklerinin yanı sıra tabiatı ile de insanları kendisine hayran bırakmaktadır.

Batman’da kış ayların birtakım dönemlerde çok sert geçmesine kaşı yağış aldığı vakitlerde daha ılık geçmektedir. Yaz aylarında ise yüksek sıcaklık değerlerini görmektedir. Bu amaçla şehre gerçekleştireceğiniz ziyaretlerde yaz aylarını ya da bahar aylarını tercih etmeniz daha yararlı olacaktır. Büyük ve küçükbaş hayvancılık gerektiğince geliştiği amacıyla ekonomik olarak hayvancılığın büyük bir önemi vardır. Ülkemizin et gereksinimina karşı hayvancılık pazarında gelişmiştir.
Batman Uçak Bileti

Batman'da Gezilecek Yerler

Batman’a gelen turistlerin fazlası Hasankeyf amacıyla gelmektedir. Çok eski tarihlere dayanan bu yerleşim yeri insanlar amacıyla merak uyandırmaktadır. Günümüzde bir çok mağara gezilebilir durumdadır. Bu yerler turizme kazandırılarak insanların eski uygarlıkların hayat tarzlarını araştırmasına imkan sağlanmaktadır. Hasankeyf Ören Yeri başka bir durağınız olabilir.

Memikan Köprüsü, eski vakitlerde İpek Yolu amacıyla büyük bir ciddiye sahiptir. Stratejik olarak ciddiye sahip olan bu köprü bugünümüzde hala varlığını korumaktadır. Zeynel Bey Kümbeti gezilmesi gereken bir başka yerdir. Akkoyun saatinde Zeynel Bey amacıyla oluşturulan bu anıt mezarı olduğu yer ve mimarisi ile ilgi çekmektedir. Bu güzelliklerin yanı sıra şehrin başka değerlerini görmek amacıyla otobüs ile ulaşım sağlayabileceğiniz gibi havayolları ile de ulaşım sağlanabilmektedir. Aynı vakitte trenyolu ile de ulaşım mümkündür.

Batman'a Nasıl Gidilir?

Doğu, batı ve kuzeyden gelen yolların kesişim noktasında kurulu tespit edilen Batman hava, kara ve demir yollarıyla derli toplu bir ulaşım sistemine sahip. Şehir merkezine 35 kilometre mesafedeki Hasankeyf’e gitmek amacıyla ise otogardan vasıtalarla ulaşım mümkün.

İstanbul’dan 1543 Km, Ankara’dan 1106 Km, İzmir’den 1518 Km

Batman’a trenle ulaşım da çok rahat, Haydarpaşa-Kurtalan demiryolları hattı Batman il merkezinden geçiyor.

Türk Hava Yolları tarifeli uçağı her gün Batman hava alanından Ankara ve İstanbul'a direkt, başka illere ise aktarmalı sefer yapıyor.

Batman Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Batman havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Batman Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Batman Hava Durumu

BATMAN HAVA DURUMU

Batman Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Batman Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Batman Uçak Bileti, En Uygun Batman Uçak Bileti, Batman Uçak Seferleri, Batman Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Batman Uçak Bileti, Ankara Batman uçak bileti, İzmir Batman Uçak Bileti, Ucuz Batman Uçak Bileti, En Uygun Batman Uçak Bileti, Batman Havalimanı, Batman Uçak Saatleri, Kampanyalı Batman Uçak Bileti, Promosyon Batman Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal