Diyarbakır Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Diyarbakır uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Diyarbakır Uçak Bileti

Diyarbakır Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Diyarbakır Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Şehre gerçekleştireceğiniz ziyaretlerde ise karayolu ile kendi aracınız ile gelebileceğiniz gibi otobüs seferlerinin yanı sıra uçak seferlerini de tercih edebilirsiniz. Hızlı bir ulaşım dayanıklıak amacıyla Diyarbakır uçak bileti temin ederek ulaşımı sağlayabilirsiniz.

Diyarbakır Yeni Havalimanı’nın şehre 6 kilometre mesafede olması havayolları ile ulaşımı daha cazip kılmaktadır. Çeşitli dönemlerde alabileceğiniz en ideal uçak bileti fırsatlarını kullanarak ekonomik uçuş gerçekleştirebilirsiniz.

THY, Pegasus, AnadoluJet firmaları İstanbul ve Ankara’dan haftanın belirli günleri direk uçuş gerçekleştirmektedir. En ucuz uçak bileti alarak sizlerde ulaşımınızı süratli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Havalimanı ile kent arasında otobüs seferlerinin düzenlendiği gibi vasıta kiralama ya da taksi hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.

Diyarbakır Hakkında

Dokuz bin senelik bir geçmişe sahip olan Diyarbakır, doğu illerinin insanlar arasında en çok bilinenidir. Geçmişten şu zamana kadar bir çok medeniyete ev sahipliği yapan kent bu özelliği yardımıyla tarihi yönden çok önemi bir konuma sahiptir.

Farklı medeniyetlerin buluştuğu kentte değişik kültürden insanların bulunmasına yol açmış ve böylece kültürel bir zenginliğin doğuşu sağlanmıştır. Yapılan kazılarda ise Yontma Taş Devri’nden kalıntılar bulunmuştur. Çeşitli mağaralarda çok eski yaşamlara dair izler keşfedilmiş ve buda kentin tarihi önemini artırmıştır.

Şehrin bu özelliklerinden ötürü turizm yönünden çok mühim bir yere sahiptir. Yapılan yatırımlar ile de insanların ulaşımlarının kolaylaştırılması sağlandığı amacıyla şehre gelen ziyaretçi adedi da artmıştır.
Diyarbakır Uçak Bileti

Diyarbakır'da Gezilecek Yerler

Diyarbakır gezilerinizde gezmeniz gereken yerlerden biri Ulu Camii’dir. Eski dönemlerde İslam güçlerinin Diyarbakır’ı ele geçirmesi ile Mar-Toma Kilisesi camiye dönüştürülmüştür. Bu cami aynı vakitte Anadolu’nun en eski camileri arasındadır.

Behram Paşa Camii gezebileceğiniz bir başka durak olmalı. Mimar Sinan’a yaptırılan bu cami süslemesi, mimarisi ile hem tarihi hem de mimarı olarak büyük bir ciddiye sahiptir. Şeyh Mutahhar Camii minaresi olan dört ayaklı minare ise gezilerinizde muhakkak görmeniz gereken yerler arasında. İslam dininin 4 mezhebini simgeleyen bu minare eski olmasına karşın hala dayanıklı durmaktadır.

Bu yerlerin yanı sıra Mesudiye Medresesi, Meryem Ana Kilisesi, Arkeoloji Müzesi, Maladi Köprüsü, Diyarbakır Kalesi kenti ziyaret ettiğiniz vakitler görmenizi gereken yerler arasında yer almalıdır.

Diyarbakır'a Nasıl Gidilir?

Diyarbakır’a Türkiye’nin çoğu yerinden uçak, otobüs ve trenle ulaşılabiliyor.
Yüzyıllar süresince değişik medeniyetlerin tesiri altında kalan Diyarbakır, Güneydoğu’nun en mühim ticaret, bilim ve kanaat kentlerinden biri olarak ziyaretçilerini etkiliyor.

Bir uçak bileti uzaklığındaki Diyarbakır, lezzetli yemekleri, dinamik sokakları ve tarihi izler taşıyan mimari eserleri öne çıkıyor.

Diyarbakır Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Diyarbakır havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Diyarbakır Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Diyarbakır Hava Durumu

DIYARBAKIR HAVA DURUMU

Diyarbakır Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Diyarbakır Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Diyarbakır Uçak Bileti, En Uygun Diyarbakır Uçak Bileti, Diyarbakır Uçak Seferleri, Diyarbakır Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Diyarbakır Uçak Bileti, Ankara Diyarbakır uçak bileti, İzmir Diyarbakır Uçak Bileti, Ucuz Diyarbakır Uçak Bileti, En Uygun Diyarbakır Uçak Bileti, Diyarbakır Havalimanı, Diyarbakır Uçak Saatleri, Kampanyalı Diyarbakır Uçak Bileti, Promosyon Diyarbakır Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal