Erzincan Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Erzincan uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Erzincan Uçak Bileti

Erzincan Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Erzincan Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Erzincan uçak bileti alarak havayolları firmalarından en ucuz uçak biletini bulabilirsiniz. Genellikle erken uçak bileti aldığınızda en ideal uçak bileti bulma imkanınız daha yüksek olmaktadır.

Erzincan Havalimanı’nın en mühim özelliği ise şehre yalnızca 7 kilometre mesafede olmasıdır. Mesafenin kısa olması ile basit ulaşım sağlayabilirsiniz. THY, Pegasus, AnadoluJet uçak biletleri ile direk uçuşlardan ya da aktarmalı uçuşlardan yararlanarak şehre ulaşım sağlamak mümkün.

Havalimanı yurtiçi ve yurtdışı uçuş seferlerini gerçekleştirmektedir. Havalimanından şehre otobüs seferleri düzenlendiği gibi, vasıta kiralama ve taksi imkanlarından da yararlanabilirsiniz. Ülkemizin her yerinden uçak seferleri yapılmaktadır. Fakat birtakım noktalarda aktarmalı uçuşların yapıldığı unutulmamalıdır. Bu imkanlar yardımıyla sizlerde Erzincan’a uçak bileti alarak seyahat edebilirsiniz.

Erzincan Hakkında

Tarım ve hayvancılık bakımından varlıklı olmasının yanı sıra şeker, süt ve et fabrikaları ile ülke ekonomisine büyük katkı gerçekleştiren Erzincan, Doğu Anadolu Bölgesi’nde yer almaktadır. Ekonomik yönden doğu bölgesinin mühim illerinden biri olmasının yanı sıra tarih yönünden da gerektiğince mühim bir konuma sahiptir.

Bir çok medeniyete ev sahipliği yapan Erzincan, bububugünümüzde bu medeniyetlerden bir çok yapıt barındırmaktadır. Şehir karasal iklime sahip bulunduğu amacıyla bilhassa gezi programlarınızı bahar aylarına ayarlamanız sizin açınızdan daha doğru bir karar olabilir. Çevre illere göre daha ılık bir havaya sahip olsa da, kış aylarında hava çok soğuk olmakta ve yaz aylarında da sıcak hava yüksek derecelerde hissedilmektedir.
Erzincan Uçak Bileti

Erzincan'da Gezilecek Yerler

Erzincan Müzesi’ni ziyaret ederek etnografik ve arkeolojik kalıntıları araştırma imkanını kullanabilirsiniz. Eski uygarlıkların kullandığı eşyaları inceleyerek vakit yoluculuğu yapabilirsiniz. Abrenk Kilisesi ise mimari yönden çok değişik olması ile dikkatleri üstüne çekmektedir.

Uzun seneler evvelce oluşturulan kilise bububugünümüzde hala varlığını korumaktadır. Mama Hatun Kervansarayı ise Osmanlı saatinde inşa edilmiş ve bububugünümüzde hala mimarisi ile ilgi çekmektedir. Aynı vakitte Mama Hatun Türbesi’ni ziyaret edebileceğiniz gibi Gülabibet Camii’de gezi programınızda yer alabilir. Doğal güzellikleri keşfetmek dilerseniz Erzincan’da Ekşisu Gölü, Köroğlu Mağarası, Girlevik Şelalesi kusursuz tabiat ile iç içe olabileceğiniz ortamlardan biridir.

Erzincan’ın bu güzelliklerini görmek ve yeni yerler keşfetmek amacıyla şehre karayolu ya da havayolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Erzincan'a Nasıl Gidilir?

Erzincan topraklarının büyük bir bölümü Doğu Anadolu, ufak bir bölümü ise Karadeniz Bölgesi'nde yer alıyor. Şehre karayolu ile gelmek isterseniz, İstanbul’dan 1019, Ankara’dan 688ve İzmir’den ise 1277 kilometre mesafede bulunuyor. Otobüs terminalinden ise kent içi olmuş ve otobüs hattıyla dilediğiniz yere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Erzincan’a trenyolu ile gelmeyi fikir edinenler amacıyla Erzincan Divriği arasında günlük tren seferleri bulunmakla beraber Doğu Ekspresi de her gün çalışıyor.

Erzincan’a ulaşım amacıyla en ideal ve en konforlu alternatif havayolu. Türk Hava Yolları ile İstanbul Atatürk Hava Limanına haftanın 7 günü, Anadolu Jet ile Ankara Esenboğa Havalimanına haftanın 7 günü ve Sun Express hava yolu ile İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanına haftanın 3 gün ve Sun Express havayolu ile İzmir Adnan Menderes Havalimanına haftanın 2 günü olmak üzere haftada toplam 19 tarifeli uçak seferi yapılıyor. Erzincan Havaalanın kent merkezine mesafesi ise 7 kilometre.

Evliyâ Çelebi’nin “70 câmili çok mâmur bir kent” dediği Erzincan bir uçak bileti uzağınızda!

Erzincan Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Erzincan havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Erzincan Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Erzincan Hava Durumu

ERZINCAN HAVA DURUMU

Erzincan Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Erzincan Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Erzincan Uçak Bileti, En Uygun Erzincan Uçak Bileti, Erzincan Uçak Seferleri, Erzincan Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Erzincan Uçak Bileti, Ankara Erzincan uçak bileti, İzmir Erzincan Uçak Bileti, Ucuz Erzincan Uçak Bileti, En Uygun Erzincan Uçak Bileti, Erzincan Havalimanı, Erzincan Uçak Saatleri, Kampanyalı Erzincan Uçak Bileti, Promosyon Erzincan Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal