Van Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Van uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Van Uçak Bileti

Van Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Van Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Van Uçak Bileti alarak sizlerde Van ziyaretlerinizi süratli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Uçak Seferleri yardımıyla ülkemizin en batısından kısa bir vakitde Van’a ulaşmak mümkündür. Direk En Uygun Uçak Bileti bulma imkanınızın bulunmasının yanı sıra birtakım kentlere Ankara üzerinden transfer sağlanmaktadır.

Direkt Uçuşlar iki saat vakitrken transferlı uçuşlar beş-altı saati bulabilmektedir. En Ucuz Uçak Biletini her uçak firmasından bulmanız mümkündür. Genellikle kampanyalar ile erken alınan biletlerde büyük indirimler yakalayabilirsiniz. Havalimanından havayolları şirketlerinin servisleri bulunmakta. Aynı vakitte kent merkezinden havalimanına otobüsler ile ulaşım sağlayabilmektesiniz.

Yurtdışı seyahatleriniz amacıylase transfer yapmanız şarttır. Uçak Biletinizi internet sayfamız üzerinden alabileceğiniz gibi davetiye merkezimiz üzerinden de En Uygun Uçak Bileti alınabilmektedir.

Van Hakkında

Van, Türkiye’nin en kalabalık 9.kenti olmasının yanı sıra bölümde en kalabalık kent olması ile büyük ehemmiyet taşımaktadır. Şehrin volkanik dağları sınırları belirlemekte ve herkes doğrulusunda tanınan Van Gölü şehre beş kilometre uzaklıktadır. Son vakitlerde oluşturulan yatırımlar ile ekonomik anlamda bir kalkışa geride bıraktığımız kent bugünümüzde iş yoğunluğu da yaşamaktadır.

Bu amaçla de ziyaretçisi her geride bıraktığımız gün artmaktadır. İklim olarak sert bir karasal iklime sahip olması kış aylarında karın çok ve ilkbahar aylarında yağışın çok olması ile turistik ziyaretler çoklıkla yaz aylarında yapılmaktadır. Yaz aylarında şehre gelenlerin adedinin yükselmesi ekonomiyi canlandırdığı gibi kentin kendini tanıtma fırsatı da meydana çıkmaktadır.
Van Uçak Bileti

Van'da Gezilecek Yerler

Van’da gezilecek yerler bakımından akla ilk gelen yer Van Gölü’dür. Eski vakitlerde gündemde detaylı haberlerle kendini insanlara tanıtan bu göl Van’a ziyaretlerde görülmesi gereken yerlerin başında gelmektedir. Gölün sodalı olması ile belirli dehemmiyetlerde kıyılarda biriken sodalar yardımıyla kentin soda üretim potansiyeli vardır.

Peribacalarını yalnızca Nevkent’de var zanamaçlar Van’daki peribacalarını da görmeliler. Kapadokya’daki peribacaları ile benzerlik gösterse de buradaki tabiat üstü manzara bilhassa fotoğraf çekmek isteyenler amacıyla bulunmazdır. Muradiye Şelalesi ise tabiat harikası görmek isteyenler amacıyla birebir. Muradiye eyaletinde tespit edilen bu şelalenin yüksekliği elli metreye ulaşmaktadır.

Van kentinin bu ve başka güzelliklerini görmek amacıylase ulaşım sağlamak kara yolu ile olsa da karayolu bilhassa batıdan gelenler amacıyla uzun vakit almaktadır.

Van'a Nasıl Gidilir?

Van’a ulaşım amacıyla en iyi alternatif havayolu. Ferit Melen Havaalanı’ndan, Türkiye'nin bir çok kentine her gün direkt uçak seferi var. Demiryolunu tercih etmek isteyenler amacıyla Van Gölü Ekspresi, İstanbul'dan ve Ankara’dan Tatvan'a haftada iki gün karşılıklı sefer yapıyor.

Güneydoğu ve Kuzey Anadolu'dan gelen iki mühim karayolu Van'da bileşerek İran'a uzanıyor. Şehir, İstanbul’dan 1,702 km, Ankara’dan 1,259 km ve İzmir’den 1,816 km mesafede.

Van, tarihi, tabiatsı, kültürü, kedisi, kefali, kahvaltısı ve el sanatlarıyla gezmek, görmek, öğrenmek, hissetmek ve değişik lezzetler tatmak amacıyla kesinlikle görülmesi gereken yerlerden biri. Bu güzel kenti keşfetmek amacıyla hava yolu şirketlerinin uçak bileti kampanyalarına ya da ideal fiyatlı uçak biletlerine göz atabilirsiniz.

Van Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Van havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Van Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Van Hava Durumu

VAN HAVA DURUMU

Van Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Van Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Van Uçak Bileti, En Uygun Van Uçak Bileti, Van Uçak Seferleri, Van Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Van Uçak Bileti, Ankara Van uçak bileti, İzmir Van Uçak Bileti, Ucuz Van Uçak Bileti, En Uygun Van Uçak Bileti, Van Havalimanı, Van Uçak Saatleri, Kampanyalı Van Uçak Bileti, Promosyon Van Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal