Kayseri Yamaç Paraşütü Fiyatları

Kayseri’de tandem yamaç paraşütü fiyatları sezonluk ve senelik olarak değişmektedir. 2021 yılında 500 TL ile 1000 TL arasında değişen fiyatlarla...

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Kayseri Yamaç Paraşütü Fiyatları

Kayseri tandem yamaç paraşütü fiyatları sezonluk olarak değişiklik göstermektedir. 2023 Yılında 500 TL ile 1000 TL arasında değişen fiyatlarla Kayseri'de yamaç paraşütü atlayışı yapabilirsiniz. Yoğunluğa göre fiyatlarla değişiklik olabileceğinden net fiyat alabilmek için iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. En uygun ve ucuz fiyatlarla Kayseri tandem yamaç paraşütü yapmak için bizlere ulaşmanızı tavsiye ediyoruz.

Kayseri'de Nerede Yamaç Paraşütü Yapılır?

Talas İlçesi'nin yamaçlarına kurulduğu Ali Dağı, ülkemizdeki belli başlı yamaç paraşütü merkezlerinden biridir. Ali Dağı, Kayseri il merkezine 15 dakika uzaklıktadır. Zirve çıkış kolaylığı, mesafe yarışları için iyi termik ve hava akımları sunan Ali Dağı, sporcuları 130 kilometre uçabilmelerine olanak sağlamaktadır. 5400 metre yüksekliğe kadar uçuş yapılabilinen Ali Dağı, yamaç paraşütü konusunda uluslararası bir merkez niteliği taşımaktadır. 600 ile 750 metre irtifa farkına sahip, birisi güney, diğeri kuzey rüzgarlarına uygun iki kalkış pisti bulunmaktadır.

Kayseri Yamaç Paraşütü Fiyatları

Tandem Yamaç Paraşütü Nedir?

Bütün hava sporu dallarında pilot ve yolcu ile yapılan uçuşa tandem uçuş denir. Yamaç paraşütü sporundada iki kişilik yapılan uçuşlara tandem uçuş denmektedir. Tandem yamaç paraşütü yapılabilmesi için T2 lisansına sahip pilot gereklidir. T2 sertifikası THK (Türk Hava Kurumu) tarafından sınavlarda başarılı olan pilotlara verilmektedir.

Kimler Yamaç Paraşütü Atlayışı Yapabilir?

Yamaç paraşütü sporu için herhangi bir sınırlama yoktur. 4 yaşından 99 yaşına kadar sağlık sorunu olmayan herkes yamaç paraşütü sporu yapabilir. Hamile, Astım, Sara, Kalp Rahatsızlığı olan yolcular uçuşa kabul edilmezler. 110 kg fazla olan yamaç paraşütü severleride maalesef uçuş yapamamaktadırlar.

Kayseri Yamaç Paraşütü Fiyatları

Kayseri Yamaç Paraşütü Bilgi Tablosu

Ortalama Fiyat 750 TL
En Yüksek Fiyat 1000 TL
En Düşük Fiyat 500 TL
Günlük Ortalama Uçuş 90 Sefer
En Kısa Uçuş Süresi̇ 15 Dakika
En Çok Uçuş Yapılan Bölge Alidağı, Talas

Kayseri Yamaç Paraşütü İletişim Bilgileri

Kayseri Yamaç Paraşütü Hakkında Daha Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki Telefon Numaralarından Dilerseniz Arayarak Dilersenizde Whatsapp Üzerinden İletişim Kurabilirsiniz.

Burhan Felek +90 542 492 20 22
Gizem Aydoğan +90 534 921 63 25

*Kayseri Yamaç Paraşütü Hizmeti Traveland Turizm A.Ş. Tarafından Sağlanmamaktadır. Extrem Spor Hizmetleri Interparasut Firması Üzerinden Sağlanmaktadır.

Kayseri Yamaç Paraşütü Fiyatları

Yamaç paraşütü sporu ile ilgili tüm sorularınızı bizlere sorabilirsiniz. Kayseri yamaç paraşütü fiyatları yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Dilerseniz Kayseri yamaç paraşütü adlı yazımızıda okuyabilirsiniz.