Ormanlı Yamaç Paraşütü Fiyatları

Ormanlı’da tandem yamaç paraşütü fiyatları sezonluk ve senelik olarak değişmektedir. 2023 yılında 750 TL ile 1250 TL arasında değişen fiyatlarla...

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Ormanlı Yamaç Paraşütü Fiyatları

İstanbul, Ormanlı'da ikili (tandem) yamaç paraşütü fiyatları sezon yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilmektedir. 2023 yılında Ormanlı yamaç paraşütü fiyatları 750 TL ile 1250 TL arasında değişmektedir. Bu fiyatların içerisine kamera kaydı ve fotoğraf çekimleri dahildir. Güncel fiyat bilgisi almak için iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. En uygun ve ucuz fiyatlarla Ormanlı'da yamaç paraşütü uçuşu yapmak için sizleri bekliyoruz.

Tandem Yamaç Paraşütü Uçuşu Nedir?

Yolcu ve pilot ile gerçekleştirilen uçuşlara tandem uçuş denmektedir. Tandem yamaç paraşütü yapılabilmesi için T2 lisansına sahip yamaç paraşütü pilotu olması gerekmektedir. T2 sertifikası sınavlarını başarı ile tamamlayan pilotlara THK (Türk Hava Kurumu) tarafından verilmektedir. T2 linsansına sahip olmayan pilotların tandem uçuş yaptırmaları yasaktır. Sizlerde uçuşlarınızı gerçekleştirmeden önce uçuş yapacağınız yamaç paraşütü pilotundan sertifika seviyesini öğrenebilirsiniz.

Herkes Yamaç Paraşütü Uçuşu Yapabilir Mi?

Yamaç paraşütü genel olarak herkese uygun bir hava sporudur. Yükseklik korkusu, kalp rahatsızlığı, sara, astım hastası olanlar ve hamile kadınlar yamaç paraşütü sporunu maalesef yapamazlar. Bunların yanı sıra 110 kg ve üstü kişiler tandem yamaç paraşütü yapamazlar.

Ormanlı Yamaç Paraşütü Fiyatları

Ormanlı Yamaç Paraşütü Bilgi Tablosu

Ortalama Fiyat 1000 TL
En Yüksek Fiyat 1250 TL
En Düşük Fiyat 750 TL
Günlük Ortalama Uçuş 60 Sefer
En Kısa Uçuş Süresi̇ 10 Dakika
Uçuş Yapılan Bölge Çatalca, Ormanlı

Ormanlı Yamaç Paraşütü İletişim Bilgileri

Ormanlı Yamaç Paraşütü Hakkında Daha Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki Telefon Numaralarından Dilerseniz Arayarak Dilersenizde Whatsapp Üzerinden İletişim Kurabilirsiniz.

Burhan Felek +90 542 492 20 22
Gizem Aydoğan +90 534 921 63 25

*Ormanlı Yamaç Paraşütü Hizmeti Traveland Turizm A.Ş. Tarafından Sağlanmamaktadır. Extrem Spor Hizmetleri Interparasut Firması Üzerinden Sağlanmaktadır.

Ormanlı Yamaç Paraşütü Fiyatları

Detaylı bilgi için yine sorularınızı bizlere sorabilirsiniz. Ormanlı yamaç paraşütü fiyatları yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Dilerseniz Ormanlı yamaç paraşütü adlı yazımızıda okuyabilirsiniz.