Ormanlı Yamaç Paraşütü

İstanbul'da yamaç paraşütü yapılan yerlerden biriside Çatalca ilçesine bağlı Ormanlı Köyüdür. Bu güzel köyümüz İstanbul merkeze 80km uzaklıktadır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Ormanlı Yamaç Paraşütü

İstanbul'da yamaç paraşütü yapılan yerlerden biriside Çatalca ilçesine bağlı Ormanlı Köyüdür. Bu güzel köyümüz İstanbul merkeze 80km uzaklıktadır. Yamaç paraşütü için en çok tercih edilen yerlerden biri olan ormanlıda rüzgarın durumuna göre 100 ile 200mt arasında irtifa alınabilinmektedir. Yine rüzgarın durumuna göre 15 ila 25 dakika havada kalma süresi bulunmaktadır.

Ormanlı Köyü Hakkında

Günü birlik ziyaretçilerin sıklıkla tercih ettiği Ormanlı köyü muhteşem bir plaja sahiptir. Elektrik tellerine yuva yapmış leylekleri görebileceğiniz bu köyümüz arnavut kaldırımları ile meşhurdur. Köyün girişinde kahvehaneler bulunmaktadır. Sahil köye ortalama 5km uzaklıktadır. Sahili karadeniz sahili olduğu için yoğun dalgalıdır yüzerken dikkat etdilmesi gerekmektedir.

Yamaç Paraşütü Hakkında

Yamaç paraşütü, özel bir pist ya da hava aracı gerektirmeyen tamamıyla rüzgâra eşlik edilerek yapılan bir spordur. İngilizcede “paragliding” olarak adlandırılmaktadır. Yamaç Paraşütü 1 veya 2 kişi ile yapılabilmektedir. 2 kişi ile yapılan uçuşlara tandem uçuş denmektedir. Tandem uçuşlarda paraşütü deneyimli bir pilot idare ederken diğer kişi ise sadece yolcu pozisyonundadır.

Ormanlı Yamaç Paraşütü

Ormanlıda Nasıl Yamaç Paraşütü Yapabilirim?

Ormanlı köyünde yamaç paraşütü yapmak istiyorsanız telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir rezervasyon yaptırabilirsiniz. Deneyimli pilotlarımız eşliğinde Ormanlı köyünün güzelliklerini seyredebilirsiniz. Ormanlı yamaç paraşütü hizmetimiz hakkında merak ettiklerinizi çekinmeden bizlere sorabilirsiniz.

Ormanlı Yamaç Paraşütü

Ormanlı Yamaç Paraşütü İletişim

Ormanlı Yamaç Paraşütü Hakkında Daha Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki Telefon Numaralarından Dilerseniz Arayarak Dilersenizde Whatsapp Üzerinden İletişim Kurabilirsiniz.

Telefon : 0850 304 03 58
Telefon 2 : +90 542 492 20 22
Telefon 3 : +90 534 921 63 25
Telefon 4 : 0212 973 52 50

*Ormanlı Yamaç Paraşütü Hizmeti Traveland Turizm A.Ş. Tarafından Sağlanmamaktadır. Extrem Spor Hizmetleri Interparasut Firması Üzerinden Sağlanmaktadır.

Ormanlı Yamaç Paraşütü

Detaylı bilgi için yine sorularınızı bizlere sorabilirsiniz. Ormanlı Yamaç Paraşütü yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Dilerseniz İstanbul yamaç paraşütü adlı yazımızıda okuyabilirsiniz.