İstanbul - Bakü Uçak Bileti

İstanbul Bakü Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Azerbaycan Baku şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
İstanbul - Bakü Uçak Bileti

Ucuz İstanbul Bakü Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla İstanbul Bakü Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
İstanbul Bakü Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Bakü Hakkında

Hazar Denizi kıyısındaki Bakü, İpek Yolu’nun en mühim kavşak noktalarından birini oluşturuyor. Azerbaycan’ın başkenti ve en kalabalık kenti olan Bakü’de çağdaş hayat ile tarihi işlemiş bir arada korunuyor. Yeşil parkları, çağdaş binaları, anıt ve heykelleri, şık AVM’leri, restoran ve kafeleriyle Batı ile Doğu’nun kesiştiği bir konumda olan kent ziyaretçilerine değişik seçenekler sunuyor.

Azerbaycan’ın en mühim kültür, ticaret, sanayi, bilim ve eğitim kenti olan Bakü aynı vakitte Hazar Denizi kıyısında işlek bir limana da sahip. Kafkasların en büyük kenti unvanını taşıyan kent, varlıklı petrol yataklarıyla tanınmış Absheron Yarımadası'nın güney alanında yer alıyor.

Uygun İstanbul Bakü Uçak Bileti

İstanbul Bakü Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Bakü şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Bakü'de Gezi

Tarih süresince çoğu uygarlığa ev sahipliği yapan Bakü, bölgenin en eski yerleşimlerinden. Bakü gezilecek yerler ziyaretçileri tatmin edecek sayıda. Geçmiş ile geleceğin buluştuğu, çağdaş ve tarihi alanların iç içe geçtiği kentte, yüksek katlı binalar kentin çağdaş yüzünü yansıtıyor. Tarihi duvarla çevrili ve çoğu arkeolojik eserin olduğu kent merkezinde vakitte yolculuk gerçekleştirme mümkün. Bu vakitte yolculuk esnasında Sovyetler Birliği Dönemi, İslam medeniyetinin izleri ve Avrupa atmosferi bir arada görülüyor.

Icheri Sheher (İçeri Şehir) Bakü’nün kent merkezi. 12. Yüzyılda kenti savunmak adına inşa edilen duvarla çevrili olan bu bölgede tarihi izlere rastlanıyor. Hazar Denizi süresince uzanan tarihi bölgede değişik çağlara ait mimari izler karma durumda ziyaretçileri etkiliyor.

Tarihi bölgedeki Synyg Gala (Kırık Kule), Shirvanshakhs Sarayı ve Kız Kulesi görülecek başka köklü yapıtlar arasında. Tarihi 15. Yüzyıla uzanan ve Bakü’nün Şirvan Şahlarına başkentlik yaptığını gösteren Shirvanshakhs Sarayı, mimarisiyle göz dolduruyor. Kız Kulesi, gökyüzünden ‘Q’ şeklinde görülüyor.

Geçmişte İpek Yolu tüccarlarının soluklandığı, dinlendiği bir nokta olan Ateşgah (Ateshgah) Tapınak Kompleksi, Surakhani yakınlarında. Ateş tapınağı olarak tanınan yapı, yol üstünde görülebilecek çarpıcı dini yapılar arasında. Tapınak Bakü’ye 30 km uzaklıkta.

Bakü’nün göbeğinde tespit edilen Devlet Halı Müzesi ve 1939 senesinde kurulan Ulusal Edebiyat Müzesi kentte ziyaret edilebilecek noktalar arasında gösteriliyor.

İçerisinde tespit edilen oyma taşlar, mezarlık bölümleri, mağaralar, kayalıklar, kampları ile ilgi çekici bir manzarası olan Gobusta, Bakü’ye 70 km mesafede. Dünyaca ünlü bu yer, oyma kayalıkları ve resimlerle bezeli taşlarıyla tanınıyor.

İstanbul'dan Bakü’ye Ulaşım

Türkiye’den Bakü’ye hava yolu ile gitmek gerektiğince kolay. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan haftanın 7 günü karşılıklı direkt uçak seferlerinin olduğu Bakü’ye, Antalya ve Ankara’dan da uçuş bulunuyor. Bunun amacıyla Bakü uçak bileti alabilmek gerekiyor.

Kafkasların en büyük ve en köklü kentlerinden Bakü, kardeş ülke Azerbaycan’ın başkenti. Azerbaycan Türkçesi konuşulan bu kent, Türklere olan sıcak ve içten yaklaşımı ile de güzel bir seyahat rotası olmaya aday. Bakü planını hayata geçirmek amacıyla ilk olarak değişik hava yolu şirketlerinin ideal uçak bileti fırsatlarını değerlendirmek gerekiyor.

İstanbul Bakü Uçak Bileti Fiyatları

Azal Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Bakü'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel İstanbul Bakü Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bakü Hava Durumu

BAKÜ HAVA DURUMU

Bakü Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz İstanbul Bakü uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul bakü uçak bileti azal, bakü uçak bileti pegasus, istanbul bakü otobüs, azerbaycan uçak bileti fiyatları, ankara bakü uçak bileti, istanbul bakü uçak kaç saat, baki istanbul teyyare bilet qiymetleri, thy bakü, istanbul bakü uçak bileti, ucuz bakü uçak bileti, en uygun bakü uçak bileti, türk havayolları bakü, azal havayolları bakü, hava yolları