Newcastle Uçak Bileti

Newcastle Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İngiltere Newcastle şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Newcastle Uçak Bileti

Ucuz Newcastle Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Newcastle Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Newcastle Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Newcastle Hakkında

Newcastle upon Tyne, genellikle "Newcastle" olarak tanınır. Birleşik Krallık İngiltere vatanının Kuzey Doğu Bölgesinde törensel Tyne ve Wear Metropoliten Kontluğu"na bağlı iken şimdi bağımsız bir tek-seviyeli ulusal yönetim şeklinde bir "Metropoliten Bölge" ve yüzyıllardır katedrali olduğu amacıyla bir kent statülü yerleşim ve ulusal yönetim birimidir.

Tyne Nehrinin kuzey yakasında bulunmaktadır. Şehir, Romalılar döneminde "Pons Aelius (Aeli Köprüsü)" adıyla kurulmuştur. Ancak Newcastle adını İngiltere'yi Normanlar adına fetheden I. William'ın en büyük oğlu olan Normandiya Dükü "Robert Carthose"'nin 1080'de bu mevkiye inşa ettirdiği "Yeni Kale (New Castle)"den almıştır. Konuşmada "Niwcasıl" olarak okunur. Ortaçağın sonuna doğru kent, çok mühim bir yün ticareti merkezi olarak büyümeye başladı ve sonra onemli bir kömür madenciliği merkezi ve İngiltere amacıylae ve dışına nakliyatta liman merkezi oldu. Liman 16. yüzyılda süratle ilerlemeye başladı. Aynı vakitte Tyne Nehrinin denizden daha aşağılarında da gemi tezgâhları kuruldu ve şunlar gemi yapımı ve tamiratı konusu ile ilgili ilerlemiş tesisler durumuna geldiler. 1. dünya savaşında güçlü İngiliz donanmasının ana omurgasını meydana getiren çoğu devasa gemi bu kentte inşa edilmiştir. Ancak 20. yüzyılda Newcastle'in ekonomik büyümesini gerçekleştiren her sektörde (yün, kömür madenciliği, kömür nakliyesi, limancılık, gemi tezgâhları) krizler, gerilemeler ve kapanmalar görüldü.

Tyne ve Wear metropolüne dahildir. Nüfusu 259.536 kişidir. İngiltere'nin 20. en kalabalık şehridir. Nispeten ufak bir kent olmasına karşın detaylı alış veriş merkezleri, kültürel aktiviteleri ve tarihi binalarıyla ilerlemiş bir kent merkezine sahiptir. Şehirdeki evler Victorian stili (Kırmızı tuğlalarla inşa edilen 2-3 katlı müstakil evler) mimariyle inşa edilmiştir. Şehri boydan boya ören hafif raylı sistem metro ağı bulunmaktadır. Londra, Manchester, Edinburgh, Birmingham, Liverpool, Glasgow, Aberdeen, Leeds, York gibi mühim kentlere direkt süratli tren bağlantısı bulunmaktadır. Paris, Amsterdam, Prag gibi kentlere direkt uçuşların olduğu uluslararası bir havalimanı vardır.

Uygun Newcastle Uçak Bileti

Newcastle Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İngiltere Newcastle şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır. Hemen bizi arayın her türlü bilgiyi müşteri temsilcilerimizden ücretsiz olarak alın.

Uçak İle Newcastle'e Ulaşım

Şehrin aşağı yukarı 10 kilometre kuzeybatısında tespit edilen Newcastle Uluslararası Havalimanı’na Türkiye’den direkt uçuş yok ama Londra ve Manchester gibi kentler üzerinden transfer yaparak ulaşım sağlanabilir. Şehir merkezine ortalama 15 dakika uzaklıktaki havalimanından kent merkezine ulaşım amacıyla de metro, tren, taksi, vasıta kiralama, otobüs gibi alternatifler kullanılabilir.

Siz de Newcastle uçak bileti fırsatlarını değerlendirerek İngiltere’nin bu göz alıcı şehrini keşfedebilirsiniz.

Newcastle Uçak Bileti Fiyatları

İngiltere ve Türk Havayolları İstanbul'dan Newcastle'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Newcastle Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Newcastle Hava Durumu

NEWCASTLE HAVA DURUMU

Newcastle Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Newcastle uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Newcastle uçak bileti, en uygun Newcastle uçak bileti, Newcastle uçak seferleri, Newcastle uçak bileti fiyatları, istanbul Newcastle uçak bileti, türkiye Newcastle uçak bileti, ucuz Newcastle uçak bileti, en uygun Newcastle uçak bileti