İstanbul Yamaç Paraşütü Fiyatları

İstanbul’da tandem yamaç paraşütü fiyatları sezonluk ve senelik olarak değişmektedir. 2023 yılında 750 TL ile 1250 TL arasında değişen fiyatlarla...

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
İstanbul Yamaç Paraşütü Fiyatları

İstanbul’da tandem yamaç paraşütü fiyatları sezonluk ve senelik olarak değişmektedir. 2023 yılında 750 TL ile 1250 TL arasında değişen fiyatlarla İstanbul’da yamaç paraşütü yapabilirsiniz. Sezon içerisinde yoğunluğa göre fiyatlar değişebilmektedir. Güncel fiyat bilgisi için iletişim kısmından bizlere ulaşabilirsiniz. En uygun fiyatlar için bizlere sormadan İstanbul ve çevresinde tandem yamaç paraşütü yapmayın.. İstanbul yamaç paraşütü fiyatları yazımızı beğenmeniz dileği ile.

İstanbul’da Nerelerde Yamaç Paraşütü Yapılıyor?

  • Pendik Aydos Yamaç Paraşütü
  • Şile Sahili Yamaç Paraşütü
  • Silivri Yamaç Paraşütü
  • Karaburun Yamaç Paraşütü
  • Çatalca Ormanlı Yamaç Paraşütü
  • Uçmakdere Yamaç Paraşütü

Yukarıda belirtilen tüm alanlarda yamaç paraşütü yapabilirsiniz. Hava ve rüzgar durumuna göre uçuşların yerlerinde değişiklik olabilmektedir. Güncel uçuş planları için bizlerden bilgi alabilirsiniz.

Tandem Yamaç Paraşütü Nedir?

Tandem yamaç paraşütü bir yolcu ve bir pilot ile yapılan uçuşlara denir. Tandem yamaç paraşütü yapılabilmesi için T2 lisansına sahip pilot gereklidir. T2 sertifikası THK (Türk Hava Kurumu) tarafından sınavlarda başarılı olan pilotlara verilmektedir. T2 lisansına sahip olmayan pilotların ticari tandem uçuşu yaptırmaları yasaktır.

Kimler Yamaç Paraşütü Yapabilir?

Genel olarak yamaç paraşütü yapmak için çok fazla sınırlama yoktur. 4 yaşın üzerinde ve 110 kilodan az olmak kaydı ile Türkiye’nin her yerinde yamaç paraşütü yapabilirsiniz. Bunların dışında kalp rahatsızlığı, panik atak gibi hastalıkları olan kişilerinde yamaç paraşütü yapmaması gerekmektedir. Hamile olan kadın yolcularında yamaç paraşütü yapmaması gerekir.

İstanbul Yamaç Paraşütü Fiyatları

İstanbul Yamaç Paraşütü Bilgi Tablosu

Ortalama Fiyat 1000 TL
En Yüksek Fiyat 1250 TL
En Düşük Fiyat 750 TL
Günlük Ortalama Uçuş 90 Sefer
En Kısa Uçuş Süresi̇ 12 Dakika
En Uçuş Yapılan Bölge Çatalca, Ormanlı

İstanbul Yamaç Paraşütü İletişim Bilgileri

İstanbul Yamaç Paraşütü Hakkında Daha Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki Telefon Numaralarından Dilerseniz Arayarak Dilersenizde Whatsapp Üzerinden İletişim Kurabilirsiniz.

Burhan Felek +90 542 492 20 22
Gizem Aydoğan +90 534 921 63 25

*İstanbul Yamaç Paraşütü Hizmeti Traveland Turizm A.Ş. Tarafından Sağlanmamaktadır. Extrem Spor Hizmetleri Interparasut Firması Üzerinden Sağlanmaktadır.

İstanbul Yamaç Paraşütü Fiyatları

Detaylı bilgi için yine sorularınızı bizlere sorabilirsiniz. İstanbul yamaç paraşütü fiyatları yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Dilerseniz İstanbul yamaç paraşütü adlı yazımızıda okuyabilirsiniz.